Hotel Yelken Blue Life***** in Beldibi (bij Kemer) Turkije 8.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Yelken Blue Life***** Beldibi (bij Kemer)

Beoordelingen Hotel Yelken Blue Life*****

Beldibi 3 Mevki, 1705nm, Beldibi (bij Kemer)

14 beoordelingen over Yelken Blue Life*****

met een groep, Nov. 2011
"Nooit meer.........."
Dikky Schenk
1,0
20-11-2011 Dit is het slechtste hotel sinds jaren ben een paar dagen terug en heb nog steeds krampen van het koude buffet eten en zure soep
het enige mooie was de laatste dagen de zeezicht
kamer is vies en dan die herrie van al die gasten in de aankomsthal (de enige hal waar je kon zitten)er was niets meer te doen geen animatie
de wc beneden was meest smerig
het personeel probeer er het beste van te maken
dus weet nog niet of ik nog wel naar Turkije zal gaan heb m,n buik er van vol was blij dat ik thuis was
sorry maar ik moest dit eff kwijt

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Nice voor die prijs"
glenellen
7-11-2011 Hotel is behoorlijk voorzien maar 5 sterren is toch ruim genomen. Het centrale deel is goed onderhouden, het kameronderhoud kan beter, en deze zijn ook aan renovatie toe.
De familiekamers zijn ruim en behoorlijk uitgerust zonder meer. De extra's van een 5-ster zijn behoudens wat shampoo onbestaande.
Het restaurant serveert prima maaltijden aan hoge kwaliteit, enkel de variatie (hoofdzakelijk kip of kalkoen) kan ruimer.
De ligging is een nadeel : eens 15 uur volledig schaduw aan zwembad en zeezijde, en dat is in November koud. Noch het binnenbad, noch het buitenbad zijn verwarmd, in het voor- of najaar toch een nadeel.
ultra all inclusive is zeker zijn meerprijs waard, de drankjes,ijsjes... worden anders wel erg prijzig (4 euro voor cola).
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, niet opdringerig. Taal is soms wel een probleem, slechts enkelen hebben een andere talenkennis.
Het SPA centre overroepen. Einde seizoen, weining aanbod, lege jacuzzi, ijskoud binnenzwembad.

met partner, Okt. 2011
"Om nog eens over te doen"
Luc
5-11-2011 Pas terug van Hotel Yelkin Bleu life. Bleu life is een goede prijs kwaliteit hotel. Wij hadden een kamer met zeezicht die proper was. Er speelde de hele dag (vanaf 10u) muziek die mij niet stoorde. Het hotel ligt in Beldebi waar niet veel te beleven is. Wandelen langs het strand kan richting Gojnuck maar een wandelboulevard is er niet. Uitstappen naar Gojnuck, Kemer, Antalya zijn met de Dolmus en ander openbaar vervoer te doen (vertrek voor het hotel). Als je vriendelijk bent tegen het personeel heb je over de service niet te klagen. De zwembaden zijn te koud terwijl de zee een aangename 27°C was.

met partner, Okt. 2011
"Absoluut geen 5*"
Prenten Marielle
1,0
29-10-2011 Hotel Yelken Blue Life is absoluut geen 5* waard. Op onze kamer toegekomen: alles was gewoon vuil, jammer van de renovatie want daar was niks van de merken, de kamer leek half afgebroken. Wij zijn onmiddellijk naar de receptie gegaan en hebben een andere kamer gevraagd. Dit was geen probleem alleen kon dit pas de dag nadien. Die nacht hebben we werkelijk geen oog dicht gedaan: dat was alles behalve een bed. Nadien hebben we een kamer in het hoofdgebouw gekregen. Dat bed was al een stuk beter maar het zag er allemaal even smoezelig uit, de kamer bevond zich aan de achterzijde (straatkant), er hing daar altijd een etensgeur, er was 's avonds & 's nacht veel geluidshinder van de vrachtwagens en bussen die passeerden. Dit was onze 7de keer Turkije en dit was echt een tegenvaller. Het mooie weer 27° en de ligging heeft onze vakantie nog enigszins goed gemaakt. We hebben de indruk dat het management heel goed op de hoogte is van wat er speelt maar er weinig aan doet.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Nooit meer, zeker geen vijf sterren!"
Tamara
27-8-2011 Ik snap echt niet waar die goede commentaren vandaan komen!!!!
Het enige pluspunt was het eten, maar daar stopt het ook.
Renovatie is zeer slecht gedaan, overal werd gewoon rond geschilderd.
En wat mj het meeste stoorde was dat het hotel alles behalve proper was. Vuile ramen, vuile vloer, vuile glazen, vuile bestekken die ze zelfs na ons avondmaal niet hebben veranderd (zelf getest en met eigen ogen gezien dat de vuile messen en vorken op onze tafel bleven liggen), de vloer rond het zwembad en het zwembad zelf waren om van te walgen!!!!!
En waar hebben jullie vriendelijk personeel tegengekomen? Die zullen misschien met vakantie geweest zijn op het moment dat wij er waren.
En mensen die dit na vele hotelbezoeken in Turkije een goed hotel vonden, wel dan vraag ik mij af wat voor hotels dat dan geweest zijn. Wij gaan elk jaar op vakantie en altijd naar 5-sterren, maar dit hotel komt zelfs niet in aanmerking voor 3 sterren volgens mij.

met oudere kinderen, Juni 2011
"YELKEN BLUE LIFE ... EVEN CHILLEN .... ZALIG !"
mady en mitch uit a...
24-7-2011 Dit was mijn eerste vakantie in turkije en mijn zoon en ik hebben er van genoten ! Er was voldoende keuze in het restaurant (warm en koud buffet) : voor ieder wat wils ! Het personeel was vriendelijk en behulpzaam (kennis engels en duits van personeel redelijk goed !). Als je lekker wilt relaxen, zou ik dit hotel zeker aanraden ! Er waren wel veel russen, doch daar heb ik geen last van gehad ... hangt ervan af wa je kan verdragen, want sommige mensen hebben kritiek op alles en nog wat ... Jammer da mijn centjes en congé op zijn ... zou anders zeker nog wa langer gebleven zijn !

met partner, Juni 2011
"Heerlijk hotel om tot rust te komen"
Freddy en Laura
26-6-2011 ik ben met mijn man 8 dagen in dit hotel geweest, voor heen hebben wij meerdere 5 sterren hotels gehad, deze waren wel beter maar dit verdient zeer zeker ook de 5 sterren.Weij werden hartelijk ontvangen en de jonge die ons naar de kamer bracht was heel vriendelijk. Aan de poolbar waren wel wat obers zeer onvriendelijk. in de lobbybar waren ze heel vriendelijk, misschien komt dit wel door het drukteverschil. De kamers waren heel netjes, maar wel sober ingericht, maar ze waren wel heel zuiver. Het eten vonden wij wel een 10 waard, vooral omdat er veel variatie was. het amimatieteam was ook goed, alleen hebben wij daar geen gebruik van gemaakt, maar de teamleden kwamen altijd tijdens het eten bij ons zitten om een babbeltje te maken dat vonden wij heel leuk. dus voor ons zeker een herhaling waard. De laatste dag dat we daar waren konden we nog dochen in de wellensruimte dat was in een wooord geweldig!!!

met partner, Mei 2011
"Goed 4* hotel"
jan en evi
23-5-2011 Wij zijn net terug van een weekje Yelke Blue Life. Onze eerste indruk was niet zo goed. De hotelkamer die wij hadden toegewezen gekregen viel tegen. Kleine oude half-opgesmukte kamer waarvan de airco niet eens werkte. Bovendien had je veel lawaai van de centrale hal aangezien wij er net boven lagen. De dag erna kregen wij op onze vraag onmiddellijk een andere kamer. Deze kamer lag in het gerenoveerde gedeelte en was wel degelijk maar basic. Een bevriend koppel had kamer met zeezicht in het gerenoveerde gedeelte en deze waren wel luscueus met een groot terras en 5*-waardig.
Het personeel en animatieteam is supervriendelijk en doet echt zijn best om de klanten zo goed mogelijk te ontvangen en de klachten te behandelen. Gedurende de week zag je dat het hotel echt vorderingen maakte en dat ze hun best deden om er een 5*hotel van te maken. het eten is heel gevarieerd en echt lekker. Alleen de hygiene kan wat beter maar hangt naar het schijnt ook van kamermeisje tot kamermeisje af.

met vrienden, Mei 2011
"AF"
Djang Kardasj
16-5-2011 Goed en degelijk hotel dat onlangs een opfrissingsbeurt kreeg... wie echt gaat zoeken naar foutjes zal ze vinden, maar dat doen we thuis ook...
Het personeel staat je met raad en daad bij, de bars en restaurants zijn netjes en de bediening is super.
Kamers zijn ruim en netjes, elke dag opgefrist en nieuwe handdoeken zelfs al vraag je ze niet...
Discotheek = ok
Zwembad is netjes en goed onderhouden, kinderbadje eveneens (zoals er hier beweren dat het er zelf niet is!!! trek uw ogen open)
Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de verhuur van auto's, scooters, fietsen ed is zeer bekwaam, beleefd en correct qua prijzen en afsrpaken...
Zeker en vast de moeite waard om nogmaals naar ginds te reizen

met partner, Mei 2011
"Komen zeker nog terug. Een aanrader."
Marc & Kristel
15-5-2011 Heel vriendelijk en behulpzaam personeel zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt. Het eten is lekker en verzorgd en ook al lijkt het iedere dag hetzelfde, er zit toch weer steeds wat anders bij. Keuze genoeg!! Leuke hamam n sauna. De massages zijn een aanrader om volledig te ontspannen.