Aankomstdatum
Vertrekdatum
Vanaf -
Het laagste tarief in de afgelopen 48 uur gevonden.
Wij doorzoeken Booking.com voor de beste prijs.
Belek / Aksu / Kadriye
7,5
974 beoordelingen
Beoordelingen Belek / Aksu / Kadriye
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

174 beoordelingen over Belek / Aksu / Kadriye

7,5
974 beoordelingen
Waardering
7,6
Uitgaansleven
6,2
Cultuur
6,6
Omgeving
7,1
Stranden
8,4
Sfeer
7,4
Zorg voor natuur
6,5
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Apr. 2014
"Commercieel niet echt een hoogvlieger"vertalen
van lierde luc
Waardering
4,0

12-4-2014 nogal opdringerige handelaars. Afdingen is de boodschap!!

met vrienden, Apr. 2014
"Je gaat voor het hotel"vertalen
Fahrenheid
Waardering
5,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
3,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
7,0

12-4-2014 De stadjes Belek/Kadriye zijn klein. Eigenlijk niet de moeite om te bezoeken, tenzij je geïnteresseerd bent in het kopen van imitatie kleding en horloges. Je gaat er voornamelijk naar toe voor de goede all-inn hotels/clubs.

met partner, 2014
"Shoppen ok."vertalen
lyge
Waardering
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
7,0
Stranden
10,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
10,0

23-3-2014 Zeer propere omgeving maar voor ons is die typische charme zoals Bodrum en Side er net niet.

met partner, Mrt. 2014
"Hier valt niets te beleven"vertalen
carlie
Waardering
5,0
Uitgaansleven
1,0
Cultuur
1,0
Omgeving
1,0
Stranden
3,0
Sfeer
5,0
Zorg voor natuur
3,0

13-3-2014 Niets speciaals te zien hier. Enkel winkels.Lelijke huizen. Gewoon effen rondneuzen en weer weg.Gans het dorp niet aantrekkelijk. In de omgeving is er ook niets. Belek is gekend voor zijn golfterreinen, that's all.Stranden in het voorseizoen lelijk en niet opgeruimd.

met jonge kinderen, Mrt. 2014
"Overtoeristisch maar dat weet je vooraf"vertalen
Jan
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
3,0
Omgeving
5,0
Stranden
8,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
4,0

7-3-2014 De titel zegt alles. Taxichauffeurs zitten zelfs mee in het complot. Stoppen voor een winkel waar zij 'goede ervaringen' mee hebben. Je kent dat en je stoort er je niet aan... En god schept de dag en alles is vergeten :-)!
Stranden zijn wel wat vuil (etensresten etc..) buiten het seizoen.

met partner, 2014
"Perfect voor strandvakantie"vertalen
Tom
Waardering
10,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
5,0
Omgeving
5,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

31-1-2014 Korte vliegtijd, en gegarandeerd mooi weer. Moderner deel van Turkije. Aanrader!

met vrienden, Jan. 2014
"Kan veel beter"vertalen
Siccard
Waardering
9,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
4,0
Omgeving
10,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

7-2-2014 Belek is een dure winkelstad, beter ga je voor het shoppen naar
Antalya. De wekelijkse markt op zaterdag is wel een aanrader.

met partner, Dec. 2013
"Fantastische plek !"vertalen
Luc Verhelst
Waardering
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

18-1-2014 Belek City, 20 min te voet van het hotel. Mooie wandeling.
Antalya, (bus aan de uitgang van het hotel) 7 €/persoon voor een rit H/T.
Side, dolmus

met partner, 2013
"Typische stad voor de toerist."vertalen
André
Waardering
5,0

25-10-2013 Een stad waar er niets te beleven valt dan winkels en nog eens winkels.

met partner, Okt. 2013
"Mooie hotels, sfeerloze vakantieplaats"vertalen
krissi
Waardering
6,0
Uitgaansleven
5,0
Cultuur
3,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
5,0

11-10-2013 Belek heeft mooie stranden, prachtige golfterreinen, luxueuze all-inn-hotels, maar het vakantieplaatsje zelf stelt niets voor: een aantal winkelstraten waar de typische namaakartikelen verkocht worden, veel brol, ongezellige horeca zaken, en nep-arcaden en -zuilen. En te weten dat Turkije zoveel meer te bieden heeft.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Welke snack zie jij het liefst op de menukaart in het vliegtuig?