Voyage Belek*****

9,5
9,1
9,5
met partner, Mei 2013
"Super hotel, vriendelijk en goede service"
Hex Guy
20-5-2013 Hotel Voyage Belek is bijzonder goed gelegen. Op 5 minuten van het centrum, maar nog belangrijker , vlakbij het strand.
De mooie overgang via de erg verzorgde tuinen, naar de mooi steigers waarop u heelijk kan genieten op super comfortabele ligbedden.

met vrienden, Mei 2013
"Fantastisch"
kluppels - sillis
29-5-2013 hotel voyage belek is ten zeerste aan te bevelen, alles is er uitstekend, behalve de standaard kamers die zijn aan renovatie toe, vies tapijt, donkere kamers, bad waar je als je iets ouder bent niet in of uit kan (heel hoge instap) de lounges zijn binnen , buiten kan je nergens in een makkelijke zetel relaxen aan een bar
invasie van luidruchtige engelsen

met partner, Mei 2013
"Geweldig hotel"
myriame_upper
8-6-2013 Na Torba was dit jaar Belek aan de beurt. Deze keten Voyage is fantastisch. we gaan ze allemaal proberen. Het eten is lekker en er is veel variatie. De dessertjes zijn hemels. Bij het ontbijt is er vers fruitsap. enig minpunt : in het volwassenen restaurant is er iets minder keuze. Ze zouden beter het grote restaurant kind vrij maken. Er is ook een kind vrij zwembad en strand : zalig. Ferdi maakt in de bar de lekkerste coctails met internationale merken. Fatma Taspinar biedt je een warm onthaal. Wij hadden een klein incidentje (vestje vergeten in taxi) ze heeft dit meteen en zeer efficiënt aangepakt. Bedankt daarvoor!

met jonge kinderen, Mei 2013
"Beste hotel na vele 5 * ultra allin."
Eralp & Erzsi
14-5-2013 Na vele 5 sterren all in gedaan te hebben, en nooit naar het zelfde te gaan, gaan we zeker terug naar dit hotel.Zo goed, met het vele eten de ganse dag door. alle dranken van A merken, alle soorten wiskey zelfs chivas regal, absolute wodka en dure raki's, hele dag ola ijsjes. animatie team ook top.
en zeker voor prijskwaliteit !
er was zelfs een schuimparty met regen party,waar we allemaal een regenjasje kregen, in de buiten discotheek.
overal staan frigo's met blikjes cola,cola light, sprite,fanta.
de avond show waren ook stuk voor stuk heel goed,werd gedaan door externe groepen.
alles was top !

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Beste All In Hotel in 10 jaren"
Yves
9-4-2013 Wij hebben dit hotel bezocht in de eerste week van april 2013 met 2 kinderen van 15 en 18.
Wat een service ! We hebben in dit all in hotel niet 1 keer onze geldbeugel moeten bovenhalen, werkelijk alles was inbegrepen.
Ook het gebruik van de spa ! ( eventuele massages of behandelingen moet je we apart boeken en betalen )
De service van het personeel is onberispelijk en het eten gewoonweg fantastisch.
Het hele domein wordt continu piekfijn onderhouden en verzorgd.
Een minpuntje ? Niet over het hotel zelf.....maar in de onmiddellijke omgeving is er werkelijk NIETS te zien. Ook het stadje Belek zelf stelt niets voor...het bestaat voor 99% uit kitscherige nep-souvenirwinkeltjes en heeft niets authentiek. Best een auto huren om naar Side (aanrader) of Antakya te rijden. Je kan natuurlijk ook de bus of betaalbare taxi nemen .

met oudere kinderen, Apr. 2013
"Ultra all-inclusive in een prachtig kader !"
frieda_jonckheere
29-4-2013 Het hotel is gelegen in een prachtige, goed onderhouden, ruime tuin. Er zijn aparte restaurantjes, de meeste zonder meerprijs en mits reservering, maar half april was het 's avonds te koud om buiten te eten. Dan maar een avondje Teppanyaki (mits opleg) maar zeker een aanrader. Het is er zéér netjes in het algemeen. Het énige minpuntje is de wachttijden voor bediening van de dranken. Maar ach, we zijn met vakantie, dus even geduld . Er is ook een +16 restaurant, zwembad en poolbar. Zéér uitgebreide buffetten met elke dag voldoende keuze, geen varkensvlees maar voldoende andere vleessoorten. Frisdranken beschikbaar aan het strand, gewoon uit koeling te nemen. Ijsjes op meerdere plaatsen, schepijs of voorverpakt van bekende merken. De alcoholische en niet-alcoholische dranken zijn van internationale merken. Erg kindvriendelijk. Dit hotel was klaar om half april gasten te ontvangen. Bij de andere hotels was de pier nog niet toegankelijk en het strand vaak nog niet schoongemaakt.

met jonge kinderen, Apr. 2013
"Beste 5* die we de afgelopen jaren bezochten !"
Frank C
14-4-2013 Voyage Belek heeft ons een super Paasvakantie bezorgd: een onberispelijke service, lekker eten en veel te doen voor de kinderen.

"Génial"
Elise
14-6-2013 je n'ai jamais trouvé d' hôtel aussi bien que celui là.
Le service est super et l'hôtel est très grand.

"Prijs/kwaliteit een tophotel"
Philippe
22-4-2013 Voor de 2de maal bezocht. een zeer mooi en goed hotel met prima service. Food en beveragemanager en hoofdkelner doen al wat je vraagt. Ondanks het grote aantal gasten blijft alles zeer rustig. Zeker voor herhaling vatbaar.Ook geen Russen in april .Hygiene op voeding is top.Men is ook nooit gierig met drank.

"Voor ons alles perfect"
christel
24-3-2013 met mijn schoonzus (zij voor de eerste keer) in dit luxe hotel verbleven voor 5 dagen. Genoten van A tot Z. We hadden een luxe-suite met jacuzzi op groot terras en binnen, in een ruime kamer met topuitzicht op de 5de verdieping. Al het personeeln van staff tot onderhoud zijn altijd even vriendelijk geweest, en hebben ons prima verwend ( ferdy, ercan, taner, ...) In dit seizoen is de prijs-kwaliteitsverhouding zeker prachtig! Er waren deze periode heel veel golfspelers aanwezig, maar daar heb je helemaal geen last van natuurlijk.
Kortom; de 'belgian ladys' will be back!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Welke Europese toerist gaat het best gekleed?