Hotel Amara Wing Resort***** in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük Turkije 9.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Turkije > Mediterraan > Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük > Hotel Amara Wing Resort*****

Beoordelingen Hotel Amara Wing Resort*****

12 februari 2012

Hotel Amara Wing Resort***** Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük
Beoordeling toevoegen

Hotel Amara Wing Resort***** Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük
9,3
Beoordelingen Hotel Amara Wing Resort***** Ataturk Bulvar? Yenimahalle No: 34 , 07980, Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

87 beoordelingen over Amara Wing Resort*****

9,4
met partner, Nov. 2011
Een aanrader !
Jos
6-12-2011 We hebben toch al een in een aantal ***** accomodaties in Turkije verbleven, maar Amara Wing behoort absoluut tot de besten van de klas !

met vrienden, Okt. 2011
Hier komen wij nog eens terug
Freddy Siccard
27-10-2011 Qua eten is dit tot hiertoe voor ons het beste in Turkije, De dranken daarentegen zijn voor verbetering vatbaar, bvb een goede espresso of Irish koffie, de sterke dranken zijn vaak Turks bvb cointreau.De a la carte zijn goed, het Italiaans was hierin het beste a la carte. De bijgebouwen hebben GEEN lift,liggen soms ver van het hoofdgebouw,niet leuk voor minder mobiele mensen, dus boek zeker een kamer in het hoofdgebouw. Da afwerking van de badkamer was slordig. De shows waren heel mooi, maar een beetje meer variatie zou nog leuker zijn. Wij hebben heel veel hulp gekregen van manager Ahmet, waarvoor hartelijk dank, hij vraagt voortdurend waarmee van dienst kan zijn. Het hotel blinkt uit in kleine dingen bvb regenjassen, paraplu's, en voortdurend cava bij het binnentreden van het hotel. De dienst voor kleine klusjes. is snel.Het domein is niet te groot, maar het kiezelstrand is pijnlijk voor de voeten. wil je een plaats om te zonnen op de pier, sta dan maar om 7 uur klaar.

met vrienden, Okt. 2011
Niet wat ik verwachte
Gustaaf J. DE LANDT...
12-10-2011 Reputatie van dit hotel is overroepen. Wie logeert in de bijgebouwen moet trappen en afstanden doen. De eerste indruk doet ietwat chaotisch aan. Een paradijs voor kattenvrienden. Opkleden voor het avondmaal is niet nodig. Korte en kniebroeken zijn alom aanwezig. Not done in een 5-sterren hotel dat er prat op gaat bij de 100 beste hotels van de wereld te behoren.
Ondertussen was mijn kamer om 16.00 uur nog niet gepoetst.
P.S. Bij regenweer oppassen voor slippartijen.

met partner, Sept. 2011
Prachtig hotel
rudy
25-9-2011 waren er voor de 2de keer en nog beter dan verleden jaar,eten heel lekker en heel veel keuze,hotel heel netjes, handdoeken in de badkamer worden 2 x per dag ververst, ganse domein super proper, personeel heel vriendelijke en behulpzaam ze spreken over het algemeen ook allemaal perfect engels of duits, vanwaar dat taalprobleem voor sommigen? Als je een probleem hebt spreek de manager aan die de ganse dag rondloopt en alle mensen aanspreekt met de vraag of alles inorde is, moest er toch een probleem zijn dan wordt dit direct in de mate van het mogelijke ogelost, kortom een prachtig hotel waarvan wij zeker geen negatieve punten kunnen vinden

met oudere kinderen, Aug. 2011
Goed, maar niet super.
Emily
14-8-2011 Het hotel heeft een prachtig en proper onderhouden zwembad, over de hygiene overal kan niets op worden aangemerkt. Het personeel is vriendelijk, maar het taalgebrek is duidelijk merkbaar. 1 groot storend element zijn de talrijke (40%-50%) russen die zich veel permiteren. ze zijn niet beschaamd om overvolle borden te nemen en dit voor de helft te laten staan. De shows zijn niet altijd even goed , sommige zijn echt ondermaats. over de ambiance valt ook niet naar huis te schrijven, de animatoren proberen wel, maar dit lukt niet zo best. Er worden overdag wel een aantal dingen gedaan, zoals dartsen, waterpolo,..maar hierbij betrekken ze niet veel mensen. dit kan veel beter. Hier is wel het voordeel dat je voor kleine kinderen een belgische/russische animator hebt, wat het voor de kinderen leuker maakt. De kamers die we hadden waren heel proper, enkel de badkamer was aan de kleine kant. De bufetten waren proper en verzorgd, en zeer lekker. de luchthaven was wel ver van het hotel. (1uur)

met partner, Juli 2011
Fantastische vakantie van fam Van Turtelboom
Van Turtelboom-De L...
25-8-2011 heel mooi hotel en heel vriendelijk personeel, de taal kan verbeteren ,lekkere en verzorgde keuken, enig minpunt "de russen"

Zeer goed hotel
Meganck - Noens
18-7-2011 Juist terug van een zeer goed verlof met de kleinkinderen. Toch enkele bedenkingen, de familiekamer was OK, behalve de badkamer was aan de (zeer) kleine kant.De dress-code wordt met de voeten getreden, er wordt alles toegelaten en zijn op dat gebied zeer teleurgesteld. De aanwezige Russen, die zeer talrijk aanwezig waren, waren een alles behalve aangenaam gezelschap, op enkele na, zij hebben voor niets respect, zeker niet voor het eten.Het personeel was corect en vriendelijk, maar de talenkennis laat toch wat te wensen over. Het positieve is, dat de kleinkinderen een prachtig verlof achter de rug hebben, het animatieteam voor de kinderen was buitengewoon, alleen daarvoor overwegen we om volgend jaar eventueel terug te komen. Maar al bij al is het toch een geslaagd verlof geweest.

Mijn twijfels
Fam. Zenden
4-8-2011 Het verblijf was prima tot de laatste dag. Dat er Russisch volk aanwezig was, was de hele week ons wel duidelijk. Dat er sommige Russische dames aanwezig waren voor bepaalde andere zaken, was ons al verteld en was ook wel duidelijk. Maar ik vind het niet nodig dat deze betreffende dames dan naakt over de gang mogen lopen en ordinaire foto's kunnen maken bij de lift. Met hun benen gespreid met hun blote "alles". Mijn kinderen durfde niet meer naar het zwembad na dit incident, aangezien het bij het zwembad ook meerdere keren was voorgekomen.
Zelf vond ik vrij weinig voor de kinderen te doen. Muziek van het hotel van buren stoorde enorm aangezien bij ons zwembad geen muziek was. Weinig ambiance.
Service was top, hotel en kamers waren heel proper, eten was heel goed verzocht.

Maar ondanks het goede hotel zullen wij niet meer terugkeren vanwege het nogal ordinaire volk en wij steeds moeten letten waar de kinderen wel en niet mogen kijken.

Prijs/kwaliteit SUPER!
familie L.
16-7-2011 Net terug van een zalige vakantie in het Amara Wing Hotel. Het was onze 5de vakantie in Turkije en de eerste keer in een "kleiner" hotel (vorige hotels waren Rixos in Belek en Beldibi en Lykia World in Belek).
Alles ligt dicht bij elkaar en dat vonden wij een voordeel.
Super proper, héél vriendelijk personeel, lekker eten (vooral de snacks en de à la carte restaurants, het buffet vonden wij een beetje weinig gevarieerd, maar wél lekker).
Wij hadden 'n familiekamer en vonden de badkamer wel een beetje klein. De bedden zijn nieuw van in de winter en de matrassen zijn hard! We sliepen slecht, maar nadat we dit aan de receptie gemeld hadden hebben ze een extra laag op onze matras gelegd en toen sliepen we zalig.
De kinderanimatie is héél goed, het vlaamse meisje is zo lief voor de kids!
Je moet wel opletten met de mannen van de watersports, want van 15 minuten maken ze snel 10 minuten en je betaalt genoeg.
Wij gaan zeker nog eens terug, want je krijgt hier écht wel waar voor je geld!!!

met jonge kinderen, Juni 2011
Fantastische vakantie
veronique
13-7-2011 Heel toffe vakantie gehad, heel mooie kamers, lekker eten, leuke animatie,lekker warm weer!

9,4

met vrienden (12)
met een groep (3)
alleenreizend (3)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?