Hotel Crystal de luxe Resort & Spa***** in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük Turkije 8.5 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Crystal de luxe Resort & Spa***** Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük

9,3
met partner, Mei 2012
"Zeer goed hotel"
Caroline
21-5-2012 Het is voor de 2de maal dat wij dit hotel boekten. Hiervoor kregen we een fijne attentie op de kamer.
Eten veel variatie. Kamers zeer netjes. Alleen spijtig dat de Russen beginnen te overheersen met hun aanwezigheid.

met partner, Feb. 2012
"Hotel in winterslaap"
gie
16-2-2012 Dit zeer mooie hotel, met goed eten (maar niet wauw) straalt zeer weinig sfeer uit. De ligging is goed, maar er is helaas niks te beleven. In tegenstelling met andere hotels is dit hotel nog duidelijk in winterslaap, er zijn trouwens ook heel weinig gasten. Ondanks het mooie weer is er niets gedaan om het de gasten buiten wat komfortabel en gezellig te maken. De obers komen wel snel het leeggoed ophalen maar brengen geen nieuwe bestellingen. Ideaal hotel voor bejaarden die de ganse dag willen binnen zitten of in de schaduw plaats nemen. Men heeft op geen enkel moment het gevoel dat men U gaat verwennen.

met partner, Dec. 2011
"Mooie voorspiegeling"
dennen95
1-1-2012 Het eten was matig alleen kip en vis er was slechte animatie personeel was niet vriendelijk het word mooier voorgespiegeld dan het is maar toen de turkse bevolking kwam voor de jaarwisseling was alles in overvloed ook de vlees en vis keuze en kon ineens alles, wij voelden ons gediscrimineerd

met partner, Sept. 2011
"Super hotel, bij iedereen aan te bevelen"
Tjeu en Truus
3-10-2011 bijzonder goed hotel, goede keuken veel varatie en goede verzorging. er werd continu schoongemaakt en er was een goede professionele entertaiment welke goed werd gepresenteerd door het animatie team met een speciale pluim voor Swetlana.
In geringe mate last gehad van de discotheek maar dit was niet het enige hotel.
Veel russen maar hebben we totaal geen last van gehad, de Nederlanders waren luidruchtiger

met partner, Aug. 2011
"Zalig!!"
Thais
31-12-2011 Echt een super aanrader. Wij zouden zeker teruggaan. Super vriendelijke mensen, lekker eten, veel keuze. Je kan er gewoon heel de dag smullen:-) moderne kamers. Veel te zien. Veel winkel. Privestrand vlakbij.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Super hotel, veel keuze qua eten, alles netjes"
Carlo Carton
17-9-2011 Het hotel is een zeer goed hotel. Wij waren er van 20 tot 27 augustus 2011. Het hotel zat vol maar die indruk had je nooit. Plaats genoeg aan het zwembad en/of op het strand. Grote kamers, elke dag verse gratis handdoeken om te zonnen. Enig minpunt: in de omgeving zijn er 3 openlucht discotheken die open zijn van 23.00 tot 06.00 uur. Als de wind slecht zat, kon je 's nachts de bassen horen. Maar ja, het is tenslotte vakantie. Een aanrader!

met partner, Aug. 2011
"Bar slecht"
bas ipskamp
14-8-2011 hotel was erg mooi kamers goed verzorgd,eten weinig keuze en slechte kwaliteit,
zeer onvriendelijk personeel,meer met zich zelf bezig als met de gast,
veel in turkije geweest maar zo iets slechrs nog nooit gehad
kom zeker nooit meer terug

met partner, Sept. 2010
"Niet meer naar Kemer"
magda
9-10-2010 Hotel Crystal de luxe is oké, net, het eten lekker en verzorgd. Maar al die Russen en de andere oostblokkers maken de sfeer niet aangenaam. Eten boertig, gaan 's avonds eten op hun sloffen, hebben geen houding. Jammer dat je van geen strand kan spreken, het is geen kiezelstrand maar keienstrand waar de een op de andere geplakt zit. Rond het zwembad veel teveel ligzetels zonder zon daar alles volledig overdekt was. Moesten om 6u30' een plaatsje gaan zoeken om de zon te hebben. Maar van het hotel zeker geen klagen.

Bezienswaardigheden in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük