27-9-2011
In de week dat wij er waren 17-25/9/2011 veel russen. Het zijn onbeleefde mensen die geen opvoeding hebben gehad betreffende beleefdheid of enige tafelmanieren. Zij scheppen hun borden ( 2 à 3 per persoon ) vol en laten de helft staan of laden hun zakken vol. Voor het minste moet je bijbetalen en dit in een All Inn formule die toch al niet van, de goedkoopste is. Heb al beter hotels meegemaakt. Kamers zeer mooi, eten lekker, goede keuken, maar weining afwisseling. Properheid van kamers steeds OK, maar rond de zwembaden verwacht ik meer reinheid dan 1 keer per week te kuisen. Personeel is vriendelijk maar vertaat je amper. Zeer kindvriendelijk hotel, alles is er, kinderbuffet, babyvoeding, kinderstoelen, animatie, speltuinen. Als je rust zoekt boek dan een ander hotel, zoek je animatie 's avonds en voor kinderen overdag , kom dan naar dit hotel.
10-8-2010
De week was voor ons veel te kort. We haden een poolhuis familiekamer gereserveerd, en het was fantastisch. Prachtige kamers, 2 flatscreems, 2 bars, goed gevuld met allerlei lekkers, pantoffels badjassen, whirlpool, regendouche. Vanuit onze kamer konden we 's morgens al een plonsje wagen. prachtige verzorgde zwembaden. Volledige rust alsof we alleen waren. Lekker eten, zoveel keuze. Magnums, wafels, lekkere chocoladesaus. Heel vriendelijk personeel deden alles voor ons. Groot aquapark, zowel voor groot en klein. Kortom, wij gaan zeker nog eens terug!