Hotel Limak Limra***** in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük Turkije 8.6 vakantie beoordelingen | Zoover
Home > Turkije > Mediterraan > Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük > Hotel Limak Limra*****

Beoordelingen Hotel Limak Limra*****

12 februari 2012

Hotel Limak Limra***** Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük

Hotel Limak Limra***** Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük
Beoordelingen Hotel Limak Limra***** Turizm Cad. 15, 1080 BRUSSEL, Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

92 beoordelingen over Limak Limra*****

met partner, Jan. 2012
Een vakantie om nooit te vergeten!!
Lien
29-1-2012 Net terug van 14 dagen top vakantie. Wat een top hotel om je vakantie door te brengen. Ik kan echt niets bedenken wat negatief is. Je moet om te shoppen echt niet naar het centrum van Kemer, omdat net buiten het hotel ook veel winkeltjes zijn. Het complex ziet er groot uit, maar daar merk je helemaal niets van. Dit hotel beschikt over meer dan 800 kamers, maar in dit hotel merk je niks van de drukte. Het grote restaurant is soms druk, maar dan ga je gewoon beneden eten (dit restaurant is iets kleiner. ) Zwembaden allemaal top. Kamers elke dag schoon gepoetst. Dus kortom: Niks op aan te merken. dus: Zeker een aanrader!!

met een groep, Nov. 2011
Geen 5 *
Switsers Jan
1,0
12-12-2011 Zijn pas terug van 23Nov tot 7 Dec. Kou geleden op de kamer, waren met 33 Belgen, helft heeft Diaré gehad, de rest verkoudheid, vol Turken en Russen die alle voedsel zonder schaamte stelen. Coctails betalen, niet gezellig.
Tv werkte niet goed, moeten aandringen om te komen kijken, Allemaal niet normaal voor 5* hotel. Gelukkig hebben we stralend weer gehad overdag.
Misschien in seizoen beter?, leek mij nu meer budget hotel. en eerlijk is eerlijk, we hebben ook maar 600€ betaald voor 14 dagen.

met partner, Nov. 2011
5 étoiles ...vous avez dit 5 étoiles? BOF BOF
danielle et karel
21-11-2011 Hotel situé au calme à Kiris.Chambre correcte et bien entretenue(TV de vieux modèle et télécommande ne fonctionnant pas).Propreté générale correcte.Centre SPA réduit au minimum en période hivernale.All-in à 2 vitesses selon le bracelet(et même en suppléant ils ne servent pas les boissons internationales mais bien les imitations locales).Le buffet qui semble immense est très peu varié(exemple:viande de veau coupée en dés, puis en lanières, puis en gros cubes mais toujours le même goût).Les crudités beignent dans l'huile tout comme les aliments grillés.Le coin diététique est placé à côté des frites.On a été habitué à bien mieux en Turquie même dans un 4 étoiles.Heureusement que nous avions réservé en promo car sinon on aurait regretté.On ne le vous conseille pas.

met vrienden, Okt. 2011
De max!!
Dorine Vercruyssen
20-10-2011 Hoewel zeer groot hotel toch ruimte genoeg, omgeving prachtig, eten lekker met grote diversiteit, toffe sfeer, animatieteam top, voor elk wat wils.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Thuiskomen!
Gunter De Vylder
16-11-2011 dit is en blijft een topper!lekker eten,veel keuze,lekkere à la carte restaurants.vernieuwde kamers met parket en inloopdouche.supper animatieteam met spetterende shows!vriendelijk en behulpzaam personeel.vorig jaar eens iets anders geprobeert en stond bijna te wenen om terug naar limra te gaan.mijn volgende reis kom ik voor de 7e maal terug.aftellen maar!nog een dankwoordje aan de guest relations , Hilal en Kamil schitterend mensen in een schitterend hotel!

met partner, Sept. 2011
Aanrader !
Benjamin
26-9-2011 Voor de 2de keer naar dit hotel geweest ( eerste keer is 7 jaar geleden )
Ik blijf het een top hotel vinden !
Enkel het eten is veel van hetzelfde (maar zeker geen slecht eten)
Mij zien ze er zeker terug !

met partner, Sept. 2011
Groot hotel maar verouderd
T Droogmans
14-9-2011 Goede vakantie gehad. Wij verbleven 9 dagen in Limak Limra en hebben ons goed geamuseerd. Hotel is enorm groot, eten is lekker, het personeel is vriendelijk en het animatieteam is top. Enige nadeel is dat er enorm veel 'Russen' zaten (wel geen last van) en veel ambetante Turken. Het restaurant is ook heel druk: volk dat constant voor uw voeten loopt. De hygiëne laat soms ook de wensen over (kamers, restaurant buiten)Het hotel is een beetje verouderd. Al bij al een goede vakantie gehad maar niet voor herhaling vatbaar.

met een groep, Sept. 2011
Top Annimatie met Kemal!
Katrien
2-10-2011 Zeker voor herhaling vatbaar. Dagelijks annimatie voorzien voor jong en oud.
Minpuntjes zijn naar mijn mening te weinig variatie in het eten en de wijn krijgen ze niet tijdig gekoeld.

met jonge kinderen, Aug. 2011
Correct Hotel
George Clooney
6-9-2011 Zeer correct hotel voor de prijs die je betaalt. Een minpunt vond ik de kamers. Voor 2 volwassenen en 2 kindjes (2,5 en 5j) hadden we een kamer geboekt met kinderbed. Dat de kamer niet groot was, hadden we verwacht. Enkel dat de badkamer en kast veel te klein uitvielen. Dit is natuurlijk een persoonlijke mening.
Verder is het eten lekker en gevarieerd. Personeel zeer vriendelijk.
Wat de 'Russen' betreft, ben ik aangenaam verrast geweest. Ja ze zijn onvriendelijk maar dat is op het eerste gezicht zo. Het is een kwestie van het ijs met deze mensen te breken en dan komt dat in orde. Zijn er te veel Hollanders, Duitsers of Italianen dan zijn we ook aan het klagen. Dus....
Verder een dikke pluim voor het animatieteam. Deze mensen leveren professioneel werk.
Dikke merci aan:
Alex, Alisa, George en Naci

met jonge kinderen, 2011
Zeker voor herhaling vatbaar !!!
Van Daele
4-8-2011 Voor de 2e x limak limra, ervoor al naar limak lara en atlantis geweest, we hebben een super vakantie gehad, personeel zowel receptie, schoonmaakpersoneel, bars en restaurants zéér vriendelijk ( met een glimlach bereik je immers meer dan met een arrogante mond!) eten in overvloed, animatie en shows top ! voordeel in limra is het uitgestrekt domein en de grote zwembaden, wel 1 tip, als je naar een a la carte restaurant gaat; vraag dan wel dat ze het rustig aan doen anders heb je een viergangenmenu achter de kiezen in 1 uur ! prijs - kwaliteit is er zeker in goede verhouding !kortom voor herhaling vatbaar!

Alle beoordelingen (92)
met vrienden (14)
met een groep (3)
alleenreizend (2)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

In welk Europees land zijn de inwoners het vriendelijkst?