Hotel Orange County Resort***** in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük Turkije 8.2 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Orange County Resort***** Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük

7,9
met partner, Okt. 2011
"Voor herhaling vatbaar"
mulders
6-11-2011 gaan zeker terug naar dit hotel; kindvriendelijk en voor het eten zeker ; iedere dag iets met kip, dat klopt ;maar ook andere vlees , maar ook iedere dag 4 verschillende soorten soep; en voldoende soorten groenten, frietjes iedere dag, maar ook rijst, pasta , puree en gebakken aardappelen; voldoende keuze; een proper hotel en kindvriendelijk; personeel doet zen best om nl te spreken en is heel behulpzaam, een echte aanrader

met partner, Mei 2011
"Super hotel"
Bert& Gonnie
12-5-2011 mooi hotel.meer dan we hadden verwacht.Het is zijn 5 sterren zeker waard.we werden bij aankomsts,avonds laat vriendelijk geholpen door de receptie.na afhandeling van de formaliteiten werden wij en onze bagage naar onze kamer gebracht,welke zoals we hadden gehoopt van een grachtenkamer er goed uit zag.zelfs de koelkast was gevuld.men vertelde ons tevens waar wij konden eten en het smaakte ons goed. de volgende morgen werden wij vriendelijk door een ober geholpen. de tafel was netjes gedekt en er was een overdaad aan brood,beleg en ander eten.je kon rustig eten en werd niet gestoord door de andere gasten. een minpunt was dat de koffie soms slap was. verder zag het oranje county er uit zoals wij hadden gehoopt.het was overal erg schoon en er werd de hele dag gepoetst en geveegd.op de zitjes langs het water was het goed toeven.ik heb kennissen met een mail wat foto,s gestuurd en zij dachten dat wij in amsterdam op vakantie waren. dit gaf wel het amsterdam gevoel..vor herhaling vatbaar. B&G

met jonge kinderen, Mrt. 2010
"Nooit meer"
lydia
1,0
15-4-2010 Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt!!! Ben ook doodziek geworden de 2 e dag. Uiteindelijk toch naar ziekenhuis gegaan. Kosten 370€. Ze spelen allemaal onder 1 hoedje: hotel, ziekenhuis en corendongids. Er waren maar 4 op 1000 mensen ziek zeiden ze! Hoop dat iedereen zijn mening hier komt geven. Geen animatie s avonds buiten een zanger van 21 tot 23 u. De dag van vertrek om 6.15 stond de ontbijtzaal helemaal klaar maar wij kregen helemaal niks. Onze groep bestond uit 3 kinderen waarvan 1 nog geen 3 jaar. Heb geen goed woord over voor dit hotel!!!

met partner, Mrt. 2010
"Uitzonderlijke accomodatie"
N. Verbanck
6-4-2010 Uitstekende accomodatie, daarover geen discussies.
Eten : geen, maar dan ook geen enkele variatie.
S'morgens : hard gekookt eitje, zacht gekookt eitje, spiegelei, roerbakkenei, spruiten, brood, groenten, witte bonen in tomatensaus, enz ..., geen spek, ham, gedroogde ham, geen ander vlees.
Middag : kippenboutje, kippenvleugeltje, groenten, enz..., geen ander vlees.
Avond : kippewit, groenten, ez..., geen ander vlees.
8 dagen kippevlees in de morgen, s'middags en s'avonds.
Onze reizen in Egypte en Tunesie brachten meer europese kost op tafel dan deze reis naar Turkije.

Anderzijds uitstekend hotel.
Reis geboekt via Corendon, zeer goedkoop all inclusive.
Zeer goede en goedkope maatschappij.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Zeer goed hotel"
Vanthoor Roger
5-9-2009 wij zijn met onze kinderen van 7 en 9 jaar op 18/8/2009 aangekomen voor een periode van 11 dagen.De ligging was heel goed +/-300m van het centrum en vlak aan 't strand.
't hotel had een privestrand met pier waaarop om de 2 dagen van 22u tot 0.00u disco plaatsvond.We hebben ook een keer om 16u een schuimparty op 't strand meegemaakt wat de kinderen geweldig vonden.Je kon er ook mits betaling gaan parasailing,jetski of in een band achter een boot,windsurfen,enz.. animatie was ook goed.Er waren ook nederlandse animators en ze deden goed hun best't eten was zeer goed de keuze was enorm om 12u s'middags kon je gaan eten in 't wereldrestaurant of je kon bij de snackbar frietjes,hamburgers,ijsjes,enz.. krijgen
Je kon dan ook s'morgens gaan reserveren om s'avonds in een van de 8 alla cart restaurants te gaan eten.De avondshows waren ook heel goed met veel dansgroepen die profesioneel overkwamen.'t enige minpuntje wat ik kan bedenken dat er de eerste week wat veel russen waren

met partner, Okt. 2008
"Een goed hotel"
liliane en mark
4-11-2008 wij boekten onze reis met vertek op 28/10 bij tourmax met vertrek vanuit eindhoven. 1 week ervoor kregen we te horen dat we in amsterdam moesten vertrekken. 1 dag voor vertrek werd ons gemeld dat we niet naar comfort flora beach konden, wat we geboekt hadden,maar naar orange county. het hotel is ons wel bevallen, maar over tourmax zijn we echt niet meer te spreken, net als tal van andere mensen die er dikke problemen mee hadden. ook bij de terugreis veranderde er constant van alles, zoals het uur en overstappen in istanboel... voor ons : nooit meer tourmax!!! het was ook niet leuk voor ons, dat het hotel ging sluiten op 4/11 : we zaten midden in de verhuis van tafels, stoelen, ligbedden, schilderijen ...

met partner, Juni 2006
willy en mieke
14-7-2007 Onze vakantie in orange county was super en dik inorde,de eerste dagen dat ik terug thuis was,was het wel even wennen,ik zou heel graag nog eens terug gaan. mooie kamer,lekker eten,ook over dag veel keuze van eten en ijs en wafels pannekoeken enz.....en nog de aperitief vergeten,zelfs koffie de hele dag door te verkrijgen.dus mensen die er nog naar toe gaan,er staat jullie een mooie vakantie te wachten.en wie het anders zegt, blijf beter thuis dan.

met vrienden, Mei 2006
Boden Stefan
7-6-2006 Mooi ,hotel met goede ligging kort bij het centrum , eten is goed en personeel ook, doch in mijn mening maar een 4 * , verscheidenheid in eten is voor een 5* niet daar, alsook de sercive( tafels afruimen, bediening an tafel ,bediening in de bars etc) dit ligt wel niet (laat me hierover duidelijk zijn) aan het personeel, deze doen zeker hun best genoeg , maar ligt meer aan het beleid en bezetting. en zoals overal in turkye stomme arrogante russen. En dan nog 1 iets , ik hoorde van mensen de commentaren " ze spreken niet goed nederlands, de bitterballen zijn niet zoals bij ons ,etc etc !!!!!!! JE ZIT IN TURKYE !!!!!!!!! (en betaal 500/600 euro voor een week all)
Al bij al prijs/kwaliteit een leuke reis gehad, maar ik zal niet meer naar daar terug gaan volgende keer.

Bezienswaardigheden in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük