Hotel The Maxim Resort***** in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük Turkije 7.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel The Maxim Resort***** Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük
7,9

Beoordelingen Hotel The Maxim Resort*****

Atatürk Bulvari, 07980, Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük

3 beoordelingen over The Maxim Resort*****

7,9
7,6
met partner, Okt. 2011
"Eerder een 3 - 4 sterren hotel."
Patrick Embo
1-11-2011 Ligging heel goed (strand - weliswaar kiezel - dichtbij; Kemer centrum ong. 15' gaan) Service : kamers niet helemaal opgeruimd (werd wat beter na kleine fooi op het bed te leggen) personeel voor overgrote deel vriendelijk (zelfs nog beter na kleine fooi - vermoed dat ze niet veel verdienen) Eten : uitgebreid ontbijt- en avondbuffet (lauw doch dat blijkt soms de gewoonte te zijn in Turkije) midnightsnack = soep. Koffie diende meestal gedronken te worden uit kartonnen bekers. Kamers : ruim met balkon. Animatie/sport : minder ,doch dat zal ook wel liggen aan periode vakantie en gasten. Verdere info : overgrote deel van gasten ( ruim 80 %) Russen en aanverwante nationaliteiten - Turken. Hun gedrag viel - enkele uitz. - goed mee. Voor het overige Scandinaviërs, Duiters, Nederlanders en Belgen. Prachtig buitenzwembad. Binnenzwembad en whirpool koud - douches hebben opknapbeurt nodig. Sommige nachten veel nachtlawaai van disco van hotel in de buurt (soms tot 4 u !) Al bij al goede vakantie.

alleenreizend, Nov. 2008
"31 oktober-7 november"
Rita
9-11-2008 Juist terug van een weekje in the Maxim . Prima tijd gehad en als je iets vroeg , werd er onmiddelijk voor gezorgd . Voor mij was het in orde . Dank u Gulçin voor de goede zorgen !!!

met partner, Juli 2007
patricia konings
5-9-2007 we zijn 21 juli op vakantie geweest en we hebben enorm genoten van ons hotel een goede animatie en er zijn vele dingen die je kan doen we hebben o.a een bootreis gedaan zeer fijn en een heel mooie natuur is er te zien zou zo terug keren naar dit hotel alleen hadden we wat last van de hitte het was ongeveer 44 graden en we zijn dat niet gewend he

Bezienswaardigheden in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük