Hotel Asteria Elita Resort***** in Manavgat (Side) Turkije 8.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Kies een internationale website
Vind Hotel Deals voor Asteria Elita Resort*****
Vanaf
€ 67
Beoordelingen Hotel Asteria Elita Resort*****
K?z?la?aç mevkii, 7330, Manavgat (Side)
Aanbieders
Vliegtickets
Autoverhuur
Boek een hotel
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Asteria Elita Res...
Verklein aantal aanbieders
CHARLEROI - BRUSSELS SOUTH
Van:
Naar:
jun '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
jun '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
met vrienden
met een groep
alleenreizend
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
BE(27)
NL(32)
FR(1)
ALL
met oudere kinderen, Sept. 2011
"Super"
jp en conny
30-9-2011
Super hotel, beste reis ooit. vriendelijk personeel, heel proper,veel animatie en fantastisch eten. Kan het zeker aanbevelen.
met partner, Sept. 2011
"Goed hotel maar niet echt 5 *****"
willy
8-10-2011
goed en zeer proper hotel wel last van het hotel ernaast muziek om ter hards. eten is goed maar avandmaal is niet echt 5 * bv. rose wijn wordt vulg gemeng achter de bar met witte en rode wijn weinig variatie in avond eten en soms koud eten zelfs om 19.00 uur als het buffet open gaat . bediening en vriendelijkheid is zeer goed, animatie is minder en zeker savonds als het regent zit men alleen droog in het hoodgebouw de bar aan het zwembad is niet regen bestendig ,het oogt wel mooi en alles is nieuw maar hier had men wel iets beter kunnen maken;Elke avond live muziek is een plus punt .Dit is wel het properste hotel in 10 jaar turkije .als men in de villas logeert is het wel ver naar het strand voor ons is dit eerder een 4 en half sterren hotel
maar al bij al niet slecht een vlaamse voor gast relaties wat een pluspunt is a la carte restaurants zijn prima
"Veel te overroepen!"
nathalie
13-9-2011
hotel is heel netjes, eten lekker maar alle dagen hetzelfde. zwembaden veel te luiddruchtig,precies een disco heel de dag. personeel kent amper paar woorden engels, vooral turks, russisch en duits! engels niet welkom! gelukkig is er de relax pool waar rust aanwezig is, spijtig dat je om 6u moet opstaan om handdoek te leggen wegens te weinig plaats.
De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Asteria...
Verklein aantal aanbieders
Thomas Cook
Lavida Travel
Meer aanbieders
met partner, Sept. 2011
"Aangenaam hotel voor een weekje"
Nick & Anneke
13-9-2011
Zeer aangenaam hotel voor een weekje. Wij logeerden in één van de villa's, met mooie ruime kamers, jammer genoeg lagen wij wel aan de kant van de oprijlaan van het hotel... Toch wel redelijk wat lawaai van bussen, leveranciers die voorbij rijden..(vooral savonds/snachts). Alle ruimtes in het hotel/villa's waren ook prima onderhouden & proper!
Het eten was in orde, ruime keuze, al kwam er natuurlijk veel opnieuw terug (zoals overal het geval is).
In tegenstelling tot andere reacties hier vonden wij het fototeam ontzettend opdringerig ! We werden dagelijks lastiggevallen voor een shoot te doen (zelfs terwijl we dit onze 2de dag al hadden gedaan!!!).
Personeel (behalve receptie) spreekt amper engels. In het restaurant altijd eerst een tijdje moeten zoeken/rondlopen om een tafel te vinden en steeds zorgen dat je deze niet meteen kwijtgeraakt als je om eten gaat. Personeel had hier ook veel vriendelijker gemogen... (borden zomaar wegnemen, terwijl het eten er nog op ligt, ...)
met partner, Aug. 2011
"Één van de beste vakanties"
Julie, Patricia en ...
1-10-2011
Goed ontvangst, snelle check-in, kamer in orde, propere badkamer, variatie in het eten keuze te over, praktisch zelden moeten wachten op een tafel, vriendelijk personeel en is zeer behulpzaam, natuurlijk een fooitje links en rechts doet wonderen.
Eén van de mooiste en properste zwembaden; uitstekend onderhouden. Continu wordt er gekuist. De sanitair wordt om het uur onderhouden; nooit gebrek aan doekjes of zeep.
met partner, Aug. 2011
"Heel proper Hotel, Zeer modern,lekker gegeten"
az
Bekijk foto's
2-9-2011
Ik ben voor de eerste keer opreis geweest in Turkijje met mijn vriendin en ik kan alleen maar zeggen dat ik er zeer tevreden over ben.
Er wordt constant voor je gezorgd, ze komen je bagage ophalen je kan echt veel eten(2.5 kg bijgekomen ;-) ) .
Men heeft ook een ruime keuze aan eten en zo kan je gevarieerd eten.
Alle dranken (frisdrank) zijn merken watik een pluspunt vind (echte cola,fanta,sprite,ice tea (nestea).
Ik begrijp niet waarom sommige mensen klagen over de service. Deze mensen werken zeer hard en het is daar ook heel warm en ze werken hun kapot. Dus ik begrijp dat ze niet altijd even vriendelijk zijn. Maar ik heb zelf heb daar nooit meegemakt ze deden altijd hun best en ze sloven zich zelfs te veel uit. Als je iets perongeluk laat vallen ruimen ze dit meteen op.
Er is voldoende animatie overdag aan het zwembad en rondom het park. Ik heb ook een kijkje genomen van de andere hotels en ik moet eerlijk zeggen dat Asteria één van de mooiste hotels is en echt zijn geld waard!
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Wij hebben super genoten!"
Fam Elsen
3-9-2011
Wij zijn in dit hotel met onze 3 kinderen (4 jaar, 3 jaar en baby van 2 maanden) geweest en hebben een super vakantie gehad. We lagen in het eerste bijgebouw villa lantana perfect vond ik dat, geen lawaai en toch dicht bij alles.
Je kan dit hotel gewoon niet slecht beoordelen en slecht eten??? Dat kan toch niet, je moest je schamen om dit te zeggen, zo rijen buffetten iedereen vind hier wel iets.
Ze zijn ontzettend kindvriendelijk en wij hadden een hele ruime kamer. Het centrale aircosysteem vonden wij ook veel beter dan moest de airco niet opstaan als we op de kamer waren.
Nadelen: kinderzwembad ligt niet langs het grote zwembad en de kinderclub daar praten ze alleen Turks of Russisch
Voor de rest een superhotel
Het is een busreis van 1,5u maar dat weet je op voorhand en dat viel goed mee.
Het is een keienstrand maar dat weet je ook op voorhand.
En wij hebben met touroperator geboekt en dat is super gegaan! Wij gaan volgend jaar zeker terug
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Heerlijke week vakantie - aanrader -"
Nicolaas den Hoed
1-9-2011
Zojuist een heerlijke week vakantie gehad in dit gerenoveerd hotel. Wij ( met kinderen van 9 en 16 jaar ) hadden een dubbele kamer in 1 van de bijgebouwen. Rondom zeer mooi onderhouden tuinen, helaas wel een 5-tal minuten lopen naar zwembad-restaurant- strand. Kamers verzorgt, maar de ramen en spiegels waren nooit schoon, badkamer redelijk klein voor 4 personen, zeer goed functionerende airco.
Sommig personeel van receptie van avond/nachtdienst en cocktailbar spreekt alleen Turks, en deze doen ook geen moeite om collega te roepen voor assistentie. Degene die wel duits/engels spreken, zijn wel zeer behulpzaam en vriendelijk.
De openbare ruimtes zijn zeer schoon. Ook de bedden, tafels en vloer rond het zwembad wordt dagelijks grondig schoongehouden. Ontbijt, lunch en diner zijn zeer goed verzorgd, echter na dag 5 heb je je buik wel vol van eten via een buffet.
Het grootste nadeel: Te weinig ligbedden rond zwembad. Om 6 uur je bed uit om badlakens te leggen en" stenen strand"!
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Heel fijne vakantie gehad !"
Fam Evant
12-9-2011
Wij zijn in het hoogseizoen (augustus) hier geweest en hebben geen enkele keer voor 9u een handdoek bij het zwembad gelegd, bij ons waren er telkens nog voldoende bedden vrij !! Het hotel probeert dit reserveren tegen te gaan door zelf een aantal handdoeken te leggen en die worden naarmate er meerdere mensen komen weer weggehaald zodat ook mensen die om 9 u komen nog plaats hebben... mensen die geen plaats hadden werden aangesproken en er werd voor plaats gezorgd (zonder fooien). Zwembad alles heel netjes en proper, elke dag alle bedden aan de kant gezet om te poetsen.
Eten, lekker, is en blijft een iets andere keuken dan wij gewend zijn. Enig minpunt, de kamers in het hoofdgebouw met stapelbed zijn vrij klein, maar dat wisten we bij reservering... weinig kastruimte ook.
Vlaamse gastenrelatie Jessie, supervriendelijk en behulpzaam, maar veel gasten weten dit blijkbaar niet. Kinderanimatie niet in NL maar deden wel hun best om kids te betrekken bij de dingen.
met partner, Aug. 2011
"Zeker zijn 5 sterren waard !!!"
Vanvaerenbergh Marc
12-8-2011
Wij zitten hier nu de 3de van 10 dagen, en vanaf de eerste dag viel alles reuze mee. Het eten is zeer lekker, zeer gevarieerde menu's, ook de hygiene is van uitmuntend formaat.
De kamer wordt elke dag gereinigd, ook aan de zwembaden zei je steeds mensen bezig met opruimen etc. Een glas dat gevallen was in het restaurant was binnen de minuut opgekuist, iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam. De beplanting is een oase van rust, kortom, een hotel dat strekt tot aanbeveling.
volgende
RSS feed
Kaart
Bekijk op kaart...
Kopieer onderstaande link
Informatie over Manavgat (Side)
Weer Manavgat (Side)
Kaart Manavgat (Side)
Foto's Manavgat (Side)
Video's Manavgat (Side)
Vraag en Antwoord Manavgat (Side)
Italië
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie