30-9-2011
Dit is een Prachtig hotel. Zeer mooie kamers. Was daar met partner en schoonzus en hadden dus een familiekamer (naast elkaar dus), uitstekend meegevallen.Alle dagen uitstekend opgeruimd en prober gemaakt, zowel binnen als buiten. Mooie wandelpaden naar het restaurant en naar het zwembad of strand. Zeer goed restaurant, voor elk wat wils. Zelfs voor vegetariers, dieet en klenie babys. Zeer goede service, wat betreft de kelners, zijn we niet gewaar geworden dat de bediening minder was omdat we geen fooien gegeven hadden, enkel de laatst dag hadden we die gegeven.Aan de rechter zijde is het inderdaad nog niet af, verder wat info gevraagd, het zijn 6 tal blokken die nog moeten afgewerkt worden, gaan 1 voor 1 open. Hun moto is om het niveau van nu steeds even hoog te houden, ook nadat alles vol is.Dit hotel is zeer aan te raden voor iedereen, van klein tot een gezegende leeftijd. Animatie is uitstekend, niet opdringerig, alles uit vrij wil. Wat mij betrefd, zeker een aanrader.
19-9-2011
na menige jaren bezoek aan zeer goede hotels in Turkye is dit het beste ooit bezocht en onze mening was zeker niet de enige.Waar wij dachten, nu kunnen ze niet veel meer verbeteren, blijkt dit toch nog mogelijk. Het eten is topniveau, de kamers eveneens ZEER mooi, service top en dan maken ze nog verschil met dagelijks extra's zoals verse meloen aan het strand, frisse handdoekjes, verse milkshake, de ganse dag door ijscreme verkrijgbaar, enz enz...
minpuntjes voor zover noembaar: blijkbaar 2 formules all in waarvan voor ons één niet verkrijgbaar (niet alle dranken al in) en als je wilt gaan shoppen, ligt het hotel een beetje afgelegen maar voor ons zeker geen probleem.
Kortom, zeker een aanrader al zal de vraag zijn of de prijs dezelfde zal blijven want dit hotel gaat volk trekken.