Hotel Amara Beach Resort***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Turkije 9.4 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Amara Beach Resort***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

9,2
met partner, Mei 2012
"Zeer mooi hotel"
Marc
1-6-2012 Amara beach resort is een mooi hotel,supervriendelijk en zeeeeer goed eten ,alles wat je nodig hebt is hier.zijn momenteel in hotel,hotel is wel verkocht maar alles zou zelfde blijven alleen nieuwe directie, echt een supergoe hotel. Voila meer moet ik er ni over zegge, bedankt amara beach ge doet goed uw best

met jonge kinderen, Mei 2012
"Droomhotel!"
vandendriessche
1-6-2012 heel familiale sfeer = alles mogelijk!
perfecte service & heel vriendelijk personeel
dikke pluim voor het top-animatie team o.l.v.Ercan en Sevil voor de kinderclub! BRAVO
wij komen terug.
billy-myriam & MARIE

met partner, Apr. 2012
"Een aanrader. Doe ik zeker nog eens."
Holderbeke - Vancau...
8-5-2012 Mooi en proper hotel. Onderhouden zwembad met leuke tuin waar men rustig kan zonnen. Vriendelijk personeel dat zeer behulpzaam is.
Op het eten is niets aan te merken er is voldoende en voor elk wat wils. De minpuntten die ik kan vermelden zijn dat de bedden in mijn kamer te hard waren en de airco iets frisser zou kunnen.

"Zeer goed hotel"
Jos&Linda
8-5-2012 Allles dik in orde in dit hotel, niets op aan te merken alles tip top in orde.Personeel super vriendelijk,eten en dranken van goede kwaliteit.Heb ook wel gehoord dat er in oktober verandering van eigenaar komt. Afwachten dus, anders niet twijfelen.

met partner, Apr. 2012
"Even goed als de reeds bezochte amara's"
marijke
16-4-2012 We hebben reeds amara wing resort en amara dolce vita gedaan en voor mij zijn ze alle 3 even goed, alleen is deze qua ligging iets minder.
Het uitzicht van de vorige amara's was schoner door de bergen vlakbij de zee en hier is alles vlak.
De enige amara die we nog niet gedaan hebben, is deze in beldibi en naar verluidt zou deze minder zijn. Heeft er iemand deze al bezocht en vergeleken met de andere ?

met vrienden, Apr. 2012
"Perfectie"
Mary
25-4-2012 Laat die klagers maar klagen,thuis eten ze choco op de boterham.Ik kan u verzekeren dat het hotel bij het beste van Turkije behoord.

met partner, Apr. 2012
"Uitstekend hotel meer dan 5 sterren waard"
Philips Jaak
1-5-2012 Ons verblijf was All-in.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Er is een uitstekende service met zeer afwisselende bufetten waar kwaliteits eten wordt geserveerd.Aan zwembad 2 is er alleen muziek, niet te lawaairig, aan het andere zwembad is er geen muziek, prima georganiseerd. S'morgens wordt u aan het zwembad verwelkomt met een nederlands deuntje "goede morgen, goede morgen. De ligweide is supper. Overal zijn er drankgelegenheden.Er is voldoende sport en animatie.
Kamer zijn mooi, net en ruim met op tv het nederlandse net BNL. In de grote bar kunt u kiezen uit 25 coctails gemaakt met internationale dranken. Het hotel ligt ongeveer 10 km van Side, mooie stad met prachtige Romeinse overblijfselen. Slot, dit is een hotel om terug te keren.

met vrienden, Apr. 2012
"Het gaat achteruit!"
rina thys
14-4-2012 Tweede maal en zichtbaar aan het verminderen. Hotel is verkocht aan mensen Azerbedjan, niet goed want Russen komen eraan. personeel is onzeker. Eten nog goed maar geregeld al een lege schotel gezien. Kamers zijn verouderd, balkon roest. Soms verkeerde bestellingen gehad door taaltekort, veel duitsers en personeel kent enkele woorden duits.Onze kamer lag aan zijkant hotel, zicht is dan ook minder(binnenzien in ander hotel), Hygiëne is wel zeer goed, spray op je handen als je restaurant binnenkomt. Bij ontbijt moesten we zelf bestek en glazen op tafel zetten, personeel was niet alert. Vorig jaar geen enkele keer moeten doen. De kleine details die er vorig jaar waren in service waren er dit jaar niet. Bezoek gehad van een Rus touroperator, dit is geen goed nieuws, er waren al meer oostblokkers dan vorig jaar. Zwembad deze periode koud, alternatief is binnenzwembad. Kamer sober gekuist niets meer extra, badkamerproducten die halfvol waren, dus al gebruikt stonden er nog.

met partner, Jan. 2012
"Spijtig"
vdcf
11-3-2012 Samen met de andere vaste overwinteraars betreuren wij de verkoop van dit super hotel inzake prijs/kwaliteit verhouding. Ingevolge deze verkoop wordt dit hotel per eind oktober voor naamsverandering en renovatie voor enkele weken/maanden gesloten. Volgens ingewijden zal het nooit meer worden zoals het was. Spijtig en dat zegt voldoende.

met partner, Okt. 2011
"Wie niet gelovig is..Amara is de hemel!!"
Etienne en Linda
2-12-2011 Hartelijk ontvangst, het is net als thuis komen!!
Het eten, voor ieder wat wils, na een verblijf van 3,5 weken wisten de koks ons nog te verrassen.
tnx Lena and hasan..your great

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende