Aparthotel Barut Hemera***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Turkije 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel Barut Hemera***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

Beoordelingen Aparthotel Barut Hemera*****

Kumköy P.K. 33, 07330, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

22 beoordelingen over Barut Hemera*****

9,4
met jonge kinderen, Aug. 2011
"Nooit meer"
Koen
28-8-2011 Hotel Barut Hemera - Side.
Dit was onze eerste reis naar Turkije en het zal ook de allerlaatste keer zijn.
Bij onze aankomst kregen wij twee kelderkamers zonder terras. Een schande.
Via de tussenkomst van de touroperator en mijn reisagent konden we daags nadien verhuizen naar een gewone standaardkamer maar na dergelijke misstap had ik totaal geen vertrouwen meer in het personeel en het hotel. Uiteindelijk heb ik nog een kleine compensatie gehad voor de geleden schade maar als uw vakantie zo moet beginnen dan is de vakantie van bij het begin al mislukt . Blijkbaar werd het toekennen van kelderkamers vooral toegepast bij de Belgen. Tijdens de 14 dagen dat we in Hemera logeerden waren er nog zeker 7 andere Belgische koppels die hetzelfde probleem hadden gehad. Ook het eten was ronduit slecht. Ik begrijp niet wat andere vakantiegangers in dit hotel zo lekker vinden. Vorig jaar in een vier sterren restaurant in Spanje geweest. Dat was zeker tien keer zo goed.

met partner, Juli 2011
"Gezellig en proper hotel ,"
Kevin
7-8-2011 We hebben weeral een aangename vakantie gehad in Hemera !
Het was de tweede maal en het hotel blijft ons boeien op gebied van eten en animatie ! Zeker een aanrader en wij komen nog terug !!!!!!

met partner, Sept. 2010
"Super maar je moet op je strepen staan"
panis robin
14-9-2010 super hotel met goede faciliteiten en eten. We hadden een luxe kamer geboekt maar kregen bij aankomst een weliswaar duurdere familie kamer, maar wat heb je aan die 2 extra bedden? Na aandringen en hulp van het reisbureau toch de luxe kamer gekregen ( die eerst zo gezegd niet beschikbaar was) Dit hebben zo bij verscheiden koppels geprobeerd !
Boek ook je excursies bij een lokaal reisbureau dit scheelt meer dan de helft!
goeie punten
- zwembad met veel ligplaatsen
- animatie
- eten
- ligging
- goede gratis ale carte restaurants
slechte als ik er dan toch een paar moet noemen buiten mn eerste zinnen
- handoekservice niet altijd open
- overboeking zie eerste zin
- vooral gericht op duitsters

met partner, Juli 2010
"Zeer goed hotel"
Vanden Broucke Wout...
6-8-2010 12 dagen in juli geweest. Een zeer goed hotel. Niet de top in Turkije, maar prijs/kwaliteit perfect. Goeie keuken, veel variatie. Het Akdeniz à la carte-restaurant beter dan het Sofra-restaurant.Niet een extreem groot complex, zoals bv. Susesi deluxe, maar heel gezellig hotel. Personeel vriendelijk, goede bediening, goed zwembad, ligging direct aan zee,toffe animatie, uitstekende ligging, zeer proper hotel, kinderanimatie top (ook nederlandstalige animators). Zeker een AANRADER ! Maar zoals ik al zei, mis wel dat extra. Betaal een goeie 500 euro meer, en U zal Luxe hebben. Al bij al een zeer geslaagde en leuke vakantie gehad in Hemera.

met partner, Mei 2010
"Goed 5 sterrenhotel"
nancy en tonny uit ...
16-6-2010 goed 5 sterren hotel maar mis wel dat extra vb galavond,shows,beachparty enz.
prijs kwaliteit al beter gehad.Ligging super met mooie tuin enz..

met partner, Mei 2010
"Mooi en goed hotel!"
Damien
6-6-2010 hotel hemera in side is goed van service, het eten was zeer goed en genoeg dagelijkse variatie, mooie onderhouden tuinen, mooi strand van het hotel, een groot zwembad met animatie, en een 2e groot zwembad zonder animatie voor de mensen die van rust houden, de service in het hotel is zéééér goed!!!!
Je kan te voet langs het strand of de dijk naar het centrum van Side, mooie wandeling, en vele winkeltjes!!! een aanrader!

met partner, Feb. 2010
"Voldoet aan al onze verwachtingen."
Andrea
8-3-2010 Een rustig hotel heel gemoedelijk,waar je veel vrienden leert kennen.
Alles is er heel net,het eten lekker en vriendelijk personeel.
Het was nu de vierde keer,en in november gaan we terug.

met een groep, Juli 2009
"Elk jaar weer dat beetje meer."
Sofie
19-7-2009 Gisteren teruggekomen van Hemera. Het was de 3de keer dat ik er kwam en het is weer dat beetje beter geworden. Elk jaar komen er nieuw gerechten bij, nu nog meer desserts, een broodjesbar en 26! koffiekoeken bij het ontbijt.
Het was nu wel wat drukker dan andere jaren maar dat zal vooral met deze periode te maken hebben.
Het was dus weer een topvakantie in dit hotel.

met partner, Juni 2009
"Zeer goed hotel"
Stevens - Jacobs
21-6-2009 We begrijpen niet goed dat dit hotel van de touroperator een mindere beoordeling op animatie krijgt. Er was elk half uur van de dag wel iets te doen en ook 's avonds was er leuke animatie, evenals voor de kinderen.
Wat wij als minpunt ervaarden was dat het drinken warm opgediend werd, toch in de buitenbars... ofwel werd het koude bier in een warm glas gegoten ofwel stond het fruitsap en de tonic voor de coctails warm op de bar.
Op de bufetten is niks aan te merken. Alles werd op gasvuren warm gehouden en was zeer smakelijk bereid met veel keuze. We waren er 14 dagen en hebben steeds afwisselend kunnen eten.
We hadden voor het eerst een promokamer genomen en dat doen we dus nooit meer. We lagen in een soort kelderverdieping naast de vensters van de keuken zodat 's nachts een raam openzetten zeker geen optie was. Gelukkig was er goeie airco. De kamer had geen balkon maar was wel heel netjes, elke dag verse lakens en handdoeken.
We kwamen niks tekort.

met partner, Mei 2009
"Mooi hotel"
anne-marie
23-10-2010 Goed gelegen hotel met een mooie tuin en direkt aan zee.Een fijn privé strand waar het goed vertoeven is.Eten en drinken altijd van goede kwaliteit,vriendelijk personeel,kortom een aanrader.