Beoordelingen Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

Waardering
8,2
Uitgaansleven
7,5
Cultuur
8,2
Omgeving
8,1
Stranden
8,4
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
7,8
Het weer

30  °C

2 oktober 2014

Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
8,2
3854 beoordelingen
Beoordelingen Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

490 beoordelingen over Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

8,2
3854 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,4
Cultuur
8,3
Omgeving
8,2
Stranden
8,4
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
7,7
Toon score en beoordelingen van:
met partner, sep 2014
"Om nog eens terug te gaan"vertalen
Martine
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
7,0

02-10-2014 mooi strand, geen stenen in het water, loopt langzaam af

met partner, Sept. 2014
"Side is mooi"vertalen
Damien Janssens
Waardering
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
6,0

01-10-2014 Side is mooi maar toch nog veel werk aan qua milieubehoud en netheid buiten de toeristische zone

met partner, Sept. 2014
"Is een leuke plaats gaan er zeker terugkeren"vertalen
vandenbogaerde mart...
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

25-09-2014 een aangename stad om er te vertoeven je kan er leuke terrasjes doen en de winkeltjes zijn er in overvloed wees beleefd tegen de verkopers en ze laten je rustig kijken

met partner, Sept. 2014
"Toffe bestemming"vertalen
lin
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0

17-09-2014 Een aanrader voor gezinnen met kinderen

met partner, Sept. 2014
"Mooi historisch stadje met veel winkeltjes"vertalen
Frank Claessens
Waardering
8,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Stranden
6,0
Sfeer
7,0

24-09-2014 Op wandelafstand van ons hotel.
Door zijn tempels een bezoekje waard.
Maar ook de hoofdstraat en alle kleine straatjes daarrond zijn leuk door de vele winkeltjes, bars en restaurantjes.
Aan de rand van de stad (strandboulevard) kan je tijdens een cocktail genieten van een spectaculair uitzicht over de baai.

met partner, 2014
"Mooi stadje!"vertalen
brenda
Waardering
9,0

16-09-2014 het stadje side is gezellig, met een mooi haventje en mooie oude Griekse tempels!

met jonge kinderen, Sept. 2014
"Goed maar niet super"vertalen
Bjorn
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

25-09-2014 blijf op je hoede ander ben je veel geld kwijt in dit land

met vrienden, Sept. 2014
"Leuk voor 1 keer"vertalen
Declerck
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
5,0

15-09-2014 Side is leuk en gezellig. De markt in manavgat op maandag en donderdag heel leuk om eens te doen. Als je de bergen in trekt hele mooie natuurgebieden, watervallen, kliffen, ...

met vrienden, Sept. 2014
"Een top verblijf"vertalen
Emilie
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Stranden
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

29-09-2014 We hebben maar 4 woorden : we komen zeker terug , het was echt tot rust komen . Iedereen is daar super vriendelijk , en als je iets nodig hebt vind je het daar zeker en vast of in het hotel of er over in de shopping . We waren 2 koppels en een vriend en we zijn zeker tot rust gekomen .

met partner, Sept. 2014
"Side"vertalen
van den bosch kurt
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
8,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
8,0

23-09-2014 mooi stadje om s'avondje te vertoeven

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat is voor jou het belangrijkst bij de keuze voor een stedentrip?