Beoordelingen Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

Waardering
8,2
Uitgaansleven
7,5
Cultuur
8,2
Omgeving
8,1
Stranden
8,4
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
7,8
Het weer

32  °C

1 september 2014

Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
8,2
3714 beoordelingen
Beoordelingen Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

466 beoordelingen over Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

8,2
3714 beoordelingen
Waardering
8,3
Uitgaansleven
7,5
Cultuur
8,3
Omgeving
8,2
Stranden
8,4
Sfeer
8,3
Zorg voor natuur
7,8
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, aug 2014
"Super!"vertalen
Nathalievdm
Waardering
10,0

01-09-2014 Zandstrand met zacht aflopend water.

met jonge kinderen, aug 2014
"Zalige wind"vertalen
Tatiana Rombaut
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
6,0
Sfeer
8,0

01-09-2014 In Side heb je altijd een zalige wind. Zelfs wanneer het warm is, voel je het niet. Geen uitstappen gedaan. Strand / water snel diep. Dus niet voor kleine kids.

met partner, 2014
"Ok"vertalen
bastiaan
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

27-08-2014 alles in orde is voor herhaling vatbaar

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Aangename streek."vertalen
Fam De Grande
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

24-08-2014 Gezellig!! Leuk shoppen, veel winkeltjes.

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Leuke omgeving"vertalen
Johan
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

29-08-2014 Kumkoy zelf zit vol met toeristenwinkels. Ga naar Side of manavgat om te shoppen. Veel leukere sfeer. Tip: betaal in lira en onderhandel, in Euro betaal je altijd teveel!

met vrienden, Aug. 2014
"Mooie plek om te vertoeven"vertalen
Jo
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Stranden
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
5,0

23-08-2014 Vele excursies mogelijk, lekker klimaat. Toffe cultuur!

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Nooit meer Side voor ons"vertalen
Els
Waardering
4,0
Omgeving
1,0
Stranden
1,0
Sfeer
7,0
Zorg voor natuur
1,0

31-08-2014 Door de bacteriële infectie die ons hele gezin er heeft opgelopen, is Side voor mij minderwaardig. Ze vullen er hun zakken met de ellende van een ander. Triest noem ik dat.

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Goed"vertalen
crombez m
Waardering
9,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

26-08-2014 aan zee was het ook allemaal in orde.

met partner, Aug. 2014
"Neem zeker geen ULTRA All-Inn !"vertalen
SB
Waardering
9,0
Omgeving
8,0
Stranden
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

22-08-2014 - Wil je shoppen, dan kan je beter naar Manavgat gaan ipv Side (Side heeft allemaal dezelfde winkeltjes en is duurder)
- De busjes naar Side of Manavgat kosten 1€ pp en je hoeft daar enkel voor naar de overkant van de straat (tov het hotel) te gaan en je hand op de steken

met jonge kinderen, Aug. 2014
"Nooit meer"vertalen
Eva
Waardering
7,0
Uitgaansleven
3,0
Cultuur
3,0
Omgeving
3,0
Stranden
3,0
Sfeer
3,0
Zorg voor natuur
3,0

13-08-2014 Vuile stranden. Overal vuilnis

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 volgende

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Het meest vriendelijk zijn de inwoners van: