Hotel Can Garden Resort***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Turkije 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Can Garden Resort***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

Beoordelingen Hotel Can Garden Resort*****

Liman Caddesi 4, 7330, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

19 beoordelingen over Can Garden Resort*****

8,9
met vrienden, Okt. 2011
"Zeker de moeite"
lizie
4-11-2011 goed prijs kwaliteit eten verzorgd ruime keuze lekkere vis goede strand service nooit wachten op vervoer vriendelijk personeel grote kamers leo is de top van het animatie theam sreekt een mondje vlaams trouwens doen ze allemaal moeite om vlaams te spreken zeker een hotel om terug te keren

met partner, Sept. 2011
"Zeer aan te bevelen !!!"
John Driessen
27-12-2011 Can Garden Resort is het hotel om je vakantie door te brengen.
Super service = roomservice, hotelservice, aan het zwembad, op het strand, nog nooit ergens anders meegemaakt.
Proper tot en met en super verzorging van alle maaltijden in buffetvorm !!
Willen we elk jaar heen !!

met vrienden, Sept. 2011
"Gewoon weg FANTASTISCH"
Bogaert timothy & B...
19-9-2011 Hoi,

Dit was de 3de keer dat ik dit hotel bezocht. En terug was het super in orde. ik had een vriendin mee die voor de 1ste maal op reis ging en de eerste maal op hotel. En ze stond met momenten echt versteld. en met haar mond vol tanden.

Het eten is er uitstekend, gnoeg variatie.. je kan je gewoon rond eten de hele dag door.
Voor jonge mensen die graag uitgaan is dit niet zo'n aanrader.. Je hebt wel discotheken maar die zijn niet echt zo heel goed.

Animatie: op en top! Zeer kind vriendelijk..
De service: ze staan altijd voor u klaar.. Problemen op de kamer of iets anders ze staan steeds onmiddellijk ter uwe beschikking.

Dus bij deze dit was terug een zeer geslaagde vakantie!
Zeker een aanrader!!

met partner, Juni 2011
"Fantastisch hotel"
Anneke
28-6-2011 Can Garden Resort is een prachtig en fantastisch hotel voor een all-in verblijf!!
In september hebben wij een geweldige reis beleeft naar Turkije, Side.
Het personeel is zo vriendelijk dat je nooit iets tekort komt! Het eten is zo gevarieerd en lekker dat er voor iedereen wel keuze is, in de namiddag heb je zelf aan het zwembad hamburgers met frieten, fruit, pasta, ... Animatie is ook heel goed, overdag zijn er wel activiteiten waar je aan kan deelnemen, voetballen, ... Het zwembad is heel proper, en je moet niet 's morgens een handdoek gaan leggen want er zijn genoeg stoelen om te liggen!! Er zijn winkeltjes in het hotel zoals juwelier, souvenir shop, hantassen en kledij shop,... Er is ook een hele dienst voor verwennerij zoals een massage en hamman, peeling, ... Zeker een aanrader en zeker niet duur!!! Er is ook een busje dat je heen en weer doet naar het strand waar er strandstoelen en bar is. De kamers zijn ook heel ruim en je hebt een prachtig uitzicht! Side is een aanrader!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Super vakantie"
Christ en Stephanie
7-7-2011 Wij vonden het super leuk! Prijs kwaliteit zeker een bezoek waard.
Hadden een mooie en nette kamer, eten was super!
De bediening in restaurant door Rassim was super, met een paar woordjes vlaams.
De animatie voor kinderen vonden we héél goed, ons dochtertje van 4 was niet uit de mini club weg te slaan...Mooi winkelstraatje op paar 100 meter verderop,
markt in manavgat maandag gedaan met zo een lokaal busje, zeker de moeite waard, indrukwekkend!! Kortom wij zullen nog een terug gaan, 1 minpuntje over bar personeel, niet allemaal even vriendelijk! Waarschijnlijk door de werkdruk?
Eten s 'middags in restaurant iets minder keuze, maar aan de bar zwembad kon je friet, hotdog en hamburgers enzo te eten. Dus dat maakt veel goed.

met partner, Juni 2011
"Goed hotel, maar geen 5* en geen 9 waard."
Ellen en Werner
5-7-2011 Dit is een goed hotel voor wie van rust houdt en niet teveel uitstappen wenst te doen. Het eten is goed, maar er is weinig variatie. (vooral kipgerechten)
Het hotel is zeer proper en je hebt er geen last van Russen. Er is GEEN handdoekenrace!
Bediening ok, maar ze kunnen nog veel leren van de échte vijf sterren hotels.
Toffe animatoren, maar veel avondanimatie is binnen, met als gevolg dat er weinig volk komt kijken.
Als we ooit nog eens terug gaan, dan zal het max voor 1 weekje zijn.

met vrienden, Mei 2011
"Fantastisch echt super"
Sam temmink
28-5-2011 Eten was perfekt ligging was super eten heerlijk zwembaden mooi strand
Super het was een leuke vakantie
En gezellig hellemaal top

met vrienden, Mei 2011
"Eddy Wally zou zeggen "waw geweldig""
familie Vandeweyer-...
30-5-2011 Zeer vriendeljk personeel niks is voor deze mensen teveel, wij waren zonder kinderen maar de animatoren gingen naar ons gevoel ongelooflijk goed om met de kinderen. Zeer net en ordelijk hotel, het eten is zeker gevarieerd en de dessertjes worden zo prachtig gepresenteerd dat men ze eigenlijk zou willen laten staan ( niet doen dus opeten die lekkernijen). Ook aan het strand is een restaurant. Zeker een aanrader is een uitstap naar Side maken . Daar is ook een Can Garden hier kan men ook zijn All in nuttigen, je dient dit wel aan de receptie te gaan zeggen dat je naar Can Garden in side wil gaan eten.

met vrienden, Sept. 2010
"Zeker doen!"
bogaert timothy - f...
7-10-2010 mensen!

dit is de 2de x dat ik naar het can garden resort ***** in side ga.
dit is echt een heel goed hotel.. zijn er zeer vriendelijk,behulpzaam..
het animatie team .. mag wel eens wat meer variatie steken in hun show's maar dat is dan ook het enige min puntje.
Het eten in het hotel is zeer lekker, genoeg keus van verschillende gerechten. zeer uitgebreid dessert buffet en fruit arangement.
voor iedereen als het ware is er wat wils...

dit is zeker een aanrader! zowel voor jong als oud als gezin...
dit was onze 2de x maar er komt zeker en vast nog een 3de x .

met vrienden, Sept. 2010
"Fantastisch!"
C A
29-9-2010 Een proper en mooi ingericht hotel met lekker en vooral gevarieerd eten, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en een fantastisch animatieteam.
Het enige minpuntje is dat het hotel niet aan het strand ligt (op 600m), maar een gratis busje van het hotel (om het kwartier) rijdt je heen en terug naar het privéstrand.

Een aanrader voor jong en oud!