Aparthotel Club Grand Aqua***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Turkije 9.0 vakantie beoordelingen | Zoover
Aparthotel Club Grand Aqua***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuk en goed hotel"
m
25-8-2011 - eten erg lekker, warm , afwisslend , lekkere hapjes
- mooi waterparadijs , crazy river tof (2 x 1 u geopend per dag !), 4 glijbanen erg klein (-13)
- bijna geen belgen en zeker geen jongeren tss 15 en 20 met ouders
allemaal bijna onder de 11 jaar
- Belgium Favorite (95% duitsers (wel gemanierde))
- shows : 3 leuke (waterballet, MJ, Lion King) rest was brol
- winkeltjes net buiten domein
- meer dan voldoende ligzetels aan strand

mooi en leuk hotel ,maar gaan toch terug naar Ali Bey in Manavgat
We misten de fantastiche avondanimatie

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Prima hotel - goede prijs/kwaliteit verhouding"
An
2-5-2011 Een echt familie hotel met een prima service. Het eten was uitstekend en het hele complex was erg proper. Jammer dat het zwembadwater, incl groot kinderbad, buiten einde april echt nog te koud was. Het binnenbad was wel verwarmd. Uitgebreid activiteitenprogramma voor het hele gezin. Mooie bar aan het strand. Het speeltuintje was wel erg klein en het kinderbad kan best ook verwarmd worden want het binnenbad heeft verder geen faciliteiten en is eerder klein.

met partner, 2010
"Waterparadijs"
Jolien
22-8-2010 Hotel Grand aqua ligt vlak naast Grand Side. Je hebt twee hotels voor de prijs van één! Deze twee hotels zijn enorm mooi, het is één groot waterparadijs.
Tijdens de buffetten weet je niet wat eerst kiezen. Het eten is subliem. Het hotel ligt dichtbij de zee, het zeewater is veel warmer dan het zwembadwater.

Side lag voor ons te ver. Dolmus rijdt niet 's nachts, waardoor je taxi moet nemen als je 's avonds nog weg wilt. Dat is toch veel duurder.
Er zijn ook niet veel jonge mensen.

Ook waan je je er in Duitsland.

met partner, Juli 2009
"Zeer goed hotel"
Glenn Bartier
28-7-2009 Sinds een paar dagen terug van Grand Aqua.
Totaal geen opmerkingen in de negatieve zin.
Prachtige zwembaden, lekker eten, alles en overal perfect verzorgd.
Grotendeels Duitsers en voor de rest enkel Nederlanders en Belgen en niet te vergeten 1 Oostenrijker :-).
Voor iedereen aan te raden. Met de Dolmus geraak je overal. Kumkoy op nog geen 10 min en Side op een kwartiertje. Oftewel een brommerke huren vlakbij het hotel voor 15 euro per dag.
Receptie was heel behulpzaam.
Niet twijfelen en boeken zou ik zeggen!

met oudere kinderen, Juni 2009
"Beste vakantie ooit!! leuk hotel!"
mouton
3-7-2009 Grand aqua werk samen met grand side en je hebt dus ook toegang in grand side.
Wij zijn geweest van 24-06-09 tot 1-07-09. En hebben spijt dat het zo snel is voorbij gegaan.
Dit hotel is een echte aanrader, en als we kunnen gaan we volgend jaar zeker weer naar grand Aqua maar dan voor 14 dagen.Dit hotel is zijn geld waard. En zeer lekker eten .

"Mooi!"
Marc
1-9-2008 Voor de eerste keer naar Turkije geweest en het is super meegevallen!
Leuk hotel, kindvriendelijk, lekker afwisselend eten, enz.
Shows zijn de moeite waard (Lion king, Michael Jackson, waterballet,....)
Groot overzichtelijk zwembad (met golven), lazyriver, crazyriver, binnenzwembad,...
Héél tof animatieteam (merci aan Adem, Hassan, MC,...)
Het hotel is zeer proper.
Met Duits en Engels trek je je daar uit de slag.
Er is geen animatie voorzien in het Nederlands (voor de kinderen).
Met de dolmus op stap gaan is een belevenis op zich.
Wij hebben het ,zoals velen hier, naar onze zin gehad! Een echte aanrader!

Familie, Aug. 2008
"Mooi hotel en overheerlijk eten"
De Maeyer & co
26-8-2008 We waren er van 2 tot 12/8 met 11 personen, een prachtig zwembadencomplex (grand Aqua en Amazone waterworld) zeer lekker eten, geen 2x hetzelfde gekregen. Uitstekende all-in formule, de garçons waren heel vriendelijk (Youssef!). Men mag 's middags zowel in het hotel, op het strand alsook in Amazone waterworld eten, 's avonds enkel in Grand Aqua of mits reservatie op het strand. Als uitstap is de Greenlake een aanrader, echt mooi. De mini-disco vonden de kids ontzettend leuk. We hebben een leuke vakantie gehad!

"Voor elk wat wils !"
Hilde
18-8-2008 Wij zijn over het algemeen zeer tevreden over dit hotel . De bediening was goed, de kamers zeer netjes. Wel hetzelfde probleem met de douche die soms plots heel heet of heel koud water gaf. Meer dan eens werden we ook wakker gemaakt door mensen die voor heel vroeg in de morgen hun ligzetels "reserveerden". Rond 9u was er meestal al geen plaatsje meer vrij rond het zwembad! Ook wat jammer dat bijna alles in het Duits was. Niettemin is het een goed hotel met over het algemeen vriendelijk en hardwerkend personeel.
Ook het eten is goed (ze hebben hun eigen boerderij).

"Geweldig hotel, aanrader."
Mieke
16-8-2008 Voor ons was dit een top hotel. Center Parcs in open lucht! Lazy river was de max.
Er was voldoende varatie bij het eten, ondanks eerdere berichten hier waren er wel ijsjes. Zowel in de namiddag als 's avonds. Voor echte Cola moest je in Grand Side gaan maar de nep was best lekker.
Ik zag GEEN ratten, alles was zeer proper en netjes. De MICHAEL JACKSON SHOW was echt SUUUPER.
Wie echter een massa annimatie zoekt is aan het foute adres. Voor ons is dit een pluspunt. Geen massa Russen, oef! Bediening aan tafel voor drank vond ik ook een plus waard.
We hadden (ongevraagd) een geweldige kamer met twee slaapkamers en twee badkamers.
Uitstapjes boeken doe je niet bij de touropperator maar bij de Turken zelf. Correct reisen net over het hotel was een aanrader. Voor minder dan 13 euro boek je een uitstapje naar Manavgat watervallen en markt. Verwacht wel niet te veel van de markt. Puur voor toeristen en niet voordeliger dan in de winkeltjes over het hotel.

met partner, Sept. 2007
babs en alex
1-10-2007 Zeer mooi en proper hotel. Lekker eten. In september zwembadwater wel koud. Animatie vonden wij iets minder, uitgenomen michael jackson show. Zeer toffe gasten aan de bar, Ali en grapjas Ahmed, het gaat jullie goed. Kamers ruim en proper. Wij haddden eerst een kamer aan de staatkant en daar had je wel staatlawaai. Amazon waterpark zeer tof. Ook alles all inn. Kortom een goed en net hotel, wij hebben mischien wel al iets luxeuzere hotels in turkije gehad. Prijs/kwaliteit ok.
Geen groot hotel maar denk dat het in hoogseizoen wel wat druk is, nu hebben wij gelukkig niet om 6u moeten opstaan voor een ligbedje, elk moment van de dag waren er wel een paar vrij.