Vakantiepark Club Oleander Tropic*** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Mediterraan | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Club Oleander Tropic***

7,3

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiepark Club Oleander Tropic***

Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Club Oleander Tropic*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Club Oleander Tropic*** achterlaten.

13 beoordelingen over Club Oleander Tropic***

7,3
met vrienden
Anne-Marie
6-8-2007 net terug van 2 weken Club OT, eten was erg slecht, iedere avond hetzelfde, zag er goed uit, maar niet te eten en goedkope ingredienten. Personeel was vriendelijk maar zelfs hun duits is slecht. Bij ons stond er geen kinderbedje op de kamer en als je 's morgens om 6 uur aankomt, (na een hele lange rondrit omdat de chauffeur/reisleiding het complex niet konden vinden) is dat geen goed begin. Bedden zijn ook slecht, maar de bedbanken nog slechter. Animatie was 1e week slecht, maar na wisselingen met hotel animateurs ging het een stuk professioneler. Toch een leuke vakantie gehad, ook dankzij combi met hotel, we hebben daar wel gebruik gemaakt van faciliteiten, maar er zijn andere mensen weggestuurd,ik zou er zeker geen 2e keer naar toe gaan. Even iets anders we zijn de groene knuffel van onze dochter kwijtgeraakt op de heenreis in de bus, mocht iemand deze tegenkomen horen we het graag

Familie, Aug. 2007
de schuurtjes
Eetgelegenheden
16-8-2007 Wij zijn van 4 tm 14 aug bij Oleander Tropic geweest.
We hebben een gezellige tijd gehad daar.
Het is een zeer op Duitsers gericht app. complex. Wel beter dan allemaal Russen!
Dicht bij het winkelcentrum, 6 min lopen.
Er waren ongeveer 10 ned stellen in het app.
Kamers: Werden dagelijks schoongemaakt, ook qua handdoeken. Tip: Paar EURO fooi.
Verder voldoende animatie, va 10.00 ´s ochtends, enthousiaste mensen.
Eten: Over smaak valt niet te twisten, maar er was ruim voldoende. Echte Turkse keuken met 2 x per week SHOARMA etc.
Zwembad: Vroeg handdoeken leggen voor 07.30 uur. Water was TE warm, het bood geen verkoeling. Wel bij de glijbanen, dat was beter.
Veel klachten over oorpijn.
Service. Goed!! bv Mussaffer een van de kelners. Ook de receptie werkt goed mee, onze jongste dochter werd ziek laatste dag en we konden gratis de kamer aanhouden tot aan het vertrek.
Kortom indruk: Ruim voldoende met aantal aandachtspunten.
Gerucht: Het wordt of is inmiddels verkocht!!!

susanne en familie
28-6-2007 Erg gastvrij hotel,waar iedereen zijn uiterste best voor de gasten doet. De koks bereiden heerlijke turkse stoofpotten en gerechten,voor ieder wat wils.Inderdaad is het entertainment Duits georrienteerd,maar waar is dat niet?Er werd daar goed met de hygiene omgegaan. Wij zijn 2 maal naar Club Oleander gegaan en genoten van ons verblijf daar.

Siny Pots
3-8-2005 Door de renovatie is de kwaliteit er niet op vooruit gegaan. Hotelkamers zeer gehorig, wel mooi.Jammer, want wij zijn vanaf 1999 elke jaar naar Oleander geweest.We hebben het hotel aangeraden, maar vrienden hebben in één week 3x moeten verhuizen met een baby. Jammer!Overboekingen komt ook nu voor.Ook jammer dat tropicgasten niet meer welkom zijn in het hotel, uiteraard wel op het strand. In het voor- en na- seizoen te weinig tafels om te eten, want dan is buitenzitten te koud. All inclusive prima, maar de kwaliteit van het drinken is nu plots veel minder dan toen het HP was Personeel heeft het slecht en werkt hard. Een fooi in de pot wordt niet verdeeld, dus geef het rechtstreeks!

Peter, Christine, L...
15-5-2005 7-14 mei '05: Tropic Club (***) maakt deel uit van het complex Oleander Hotel (*****). Je kunt wel degelijk elke dag van Tropic naar het privestrand van Oleander gaan en bij het zwembad daar tussen de Oleander-gasten zitten en bij de strandbar meelunchen. De bedden in Tropic zijn KEIHARD, voorzien voor zwaarlijvige mensen. Tegels rondom zwembad zijn inderdaad spekglad. Buffet is erg vlees-gericht. Voor kinderen zijn er minihamburgers, frites en pasta. En elke dag vers fruit en fruitsalade. Kok gebruikt veel restanten in een volgende maaltijd. Erg slim, maar ook te opvallend. Toetjes (gebak) zien er schitterend uit, maar smaken nergens naar. Duits is de voertaal. Ook de kinderanimatie wordt (erg leuk)door het Duitse 1-2-fly gedaan. Wie dat Duits niet erg vind heeft, zeker door de combinatie met Oleander, een prima vakantie.

Nico van doorn
29-12-2004 is gewoon goed eten is goed personeel is erg aardig.
alleen om het zwembad is het een beetje glad
ik ben laatste week van july en de eerste week van aug. geweest
alles is netjes

Erwin
10-9-2004 net terug 09-09-2004 - Kumkoy-Side, hotel oleander tropic.Het was al met al een goede vakantie met toch wat min puntjes:Te weinig variatie in de avond maaltijden.Met name het kinderbuffet waarmee geadverteerd werd was niet aanwezig, en ze eten toch al moeilijk bij het avondeten.1 avond een bedorven groente op het bord gehad.Erg duits georrienteerd.Overigens moet ik wel aangeven dat ook deze duitse gezinnen met kinderen heel erg spontaan en vriendelijk waren.Het animatie programma was heel erg leuk, alsmede de werkende mensen behorend bij hotel, zeer kindvriendelijk en behulpzaam.
We hebben gebruik mogen maken van de strandfaciliteiten van Oleander, ik las ergens dat dat niet meer mocht, onzin.Wij hebben gewoon gebruik kunnen maken van de ligbedden aan het strand, strandbar/snackbar en zelfs hebben we een aantal keren geluncht in Oleander tussen de middag.Al met Al leuke vakantie.

René, Lia & Priscil...
24-8-2004 Van (07-08 / 21-08) hebben wij het hier prima naar ons zin gehad. Het all-inclusive is ons goed bevallen, 's morgens uitgebreid ontbijtbuffet, 's middags lekker snacken in het restaurant aan het strand en 's avonds weer uitgebreid lunchen (veel salades en heerlijk toetjesbuffet), de warme maaltijden herhalen zich regelmatig. Accomodatie is goed en netjes onderhouden. De service van het bedienend personeel is PRIMA. Enige minpuntje, de (doorgezakte) slaapbanken in de kamer. De bedden zijn overigens wel goed.

Henk,
12-7-2004 Algemene indruk: Eenvoudig, schoon appartementencomplex. De bedbanken voor 3e en 4e persoon (kinderen)zijn slecht, helemaal doorgelegen. Het eten was goed en lekker maar wel eenzijdig. Bijna geen fruit en geen ijs.
Ligging: Ligt gedeeltelijk aan een doorgaande weg. Naar het strand is het ongeveer 10 minuten lopen via een hellende weg maar goed te doen. Er is 3x per dag vervoer van appartement naar strand. Voor gezinnen met kleine kinderen is dit aan te bevelen. Dicht bij vele winkeltjes.
Bereikbaarheid: Met dolmussen prima. Wanneer je het vraagt zet de chauffeur je voor het appartementencomplex af.
Service: De bediening is vriendelijk en behulpzaam. Schoonmaak is voor Turkse begrippen goed.
Prijs/kwaliteit: Voor een 3*+ complex is het gewoon goed.

Berlinda
28-5-2004 Wij (2 volw, 2 kinderen (4 en 1) zijn van 20-5 tm 27-5 in Tropic geweest.
Appartementen worden iedere dag schoongemaakt en opgeruimd (incl. de afwas!!) en voorzien van nieuwe handdoeken. Eenvoudig maar prima. Ruim balkon.
Het eten vonden wij niet geweldig. Weinig vers fruit. Beperkte keuze in drinken.
Kinderbedjes zijn niet goed, wij hadden gelukkig zelf een campingbedje meegenomen.
Zwembad is mooi maar niet fijn (want glad en weinig ruimte) voor hele kleine kinderen.
Kinderdisco is leuk (let niet op de duitse animatiejuffrouw).
Strand is 5 minuutjes lopen.
Wij gaan er niet weer heen: wij hadden geboekt voor een groot complex met veel faciliteiten. Door de nieuwe regeling (je mag geen gebruik meer maken van hotelfaciliteiten) is prijs-prestatie helemaal scheef. We gaan een klacht indienen.
Personeel is aardig.