Bungalow Diana Holiday Village** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Mediterraan | Zoover

Beoordelingen Bungalow Diana Holiday Village**

9,2
6,5
7,5

1 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Bungalow Diana Holiday Village**

Denizbükü Mevkii, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Diana Holiday Village** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Diana Holiday Village** achterlaten.

13 beoordelingen over Diana Holiday Village**

9,2
6,5
7,5
Familie
Miranda Gommans
24-10-2007 Heerlijk weekje vakantie gehad in Diana. We hadden 2 huisjes vooraan bij het zwembad, we hoorden het geruis van de zee. Lief personeel, ook voor de kinderen (10, 8 en 6 jaar) Eten was prima, verse jus d'orange op het strand. We hebben ons flink laten verwennen en we gaan volgend jaar zéker weer hierheen. Dan 10 dagen ipv 8, want we hadden een late heenvlucht en kwamen pas om 6 uur 'smorgens aan, dus misten een dag. Die halen we volgend jaar in!

Familie, Okt. 2007
G. Willebrands
Hoeveelheid ruimte
15-10-2007 toen wij 's nachts aankwamen, na heel veel vertraging, zat er niemand bij de receptie en dat vind ik zeer kwalijk!!! ook anderen hebben dat ervaren.Ik heb een geprek gehad met de directeur van Diana Holliday Village, maar dat hielp niet veel. het verblijf verder was prima

Familie
berna berndsen
19-8-2007 het bungalowpark zag er in eerste instantie goed uit,maar het zou wel een opknap beurt kunnen gebruiken,en het eten vonden wij matig,weinig variatie,mensen die er werken zijn erg behulpzaam,en vriendelijk.

Familie, Aug. 2007
luna
Hoeveelheid ruimte
26-8-2007 simpel huisje, maar je hebt ook weinig nodig.
zwembad en strand voor de deur.
zeer (kind)vriendelijk personeel.
ontbijt: prima, diner (a la carte) redelijk.
prima schoonmaak en goed linnengoed.
voor herhaling vatbaar.

Lisa en Michael
16-7-2006 Dit was onze beste vakantie ooit,

Service van het personeel is goed soms hadden wij het gevoel dat we niets eens hoefden te vragen om service het was altijd onder onze voeten. De ligging was perfect zo binnen één minuut aan zee. Iedere avond een perfecte zonsondergang...
Binnen 10 min. in de stad. Voor de liefhebbers en kinderen een lekker zwembadtje. ECHT EEN AANRADER

Dowi
2-10-2005 Zijn hier geweest van 10 september t/m 20 september.
Prima naar ons zin gehad. Hadden alleen ontbijt aangezien de reacties op de site van vakantiereiswijzer niet echt positief waren over het eten in hotel/ Wij hebben iedere avond in het hotel gegeten á La Carte en dat was prima !!
Ook het buffet zag er prima uit.
Leuke omgeving. Het hotel ligt op loopafstand van de dorpje Side.
Wij gaan zeker nog eens terug en boeken dan HP.

Wil en Mar
25-8-2005 Erg leuke huisjes. Primitieve blokhutjes. Het heeft wel wat, als je niet veel waarde aan luxe hecht.Veel meer heb je niet nodig. Koelkastje was wel handig geweest.
Eenvoudig ontbijt.
Perfecte ligging. Vrij rustig zandstandje, vergeleken met verderop. Bediening vonden wij wel goed. Aardige mensen. Geweldige vakantie gehad.

Irma en Jacob
8-8-2005 De ligging van de accommodatie is perfect. Het is een mooi zandstrand . De huisjes zijn sober, iedereen mist een koelkast. De service was over het algemeen redelijk. Negatief ben ik over de bediening, ieder doet maar wat en er zijn twee personen die het personeel de hele dag afblaffen waar de gasten bij zijn. Het was soms zo erg dat de parasols en steunen de gasten om de oren vlogen. Voor de gasten erg bedreigend.. Over het lagere personeel van de bediening ben ik positief. Zij willen wel maar worden door deze twee het werken onmogelijk gemaakt. Gevolg een hoog verloop van personeel. Er heerst een waar schrikbewind. Sommige gasten moesten hun stoel inleveren tbv van vrienden van deze 2. De mooie vrouwen op het strand kregen van deze 2 bijzondere aandacht. Het wordt tijd dat de reisorganisaties eens met de eigenaar gaat praten. Als deze 2 personen verdwijnen zou het een stuk beter gaan.

Kristel (11 jaar)
25-6-2005 Wij zijn van 11 tot 18 juni 2005 hier geweest met twee kinderen van 9 en 11.
Kleinschalige opzet met simpele houten huisjes. Enige luxe was de airco (geen koelkastje of waterkoker aanwezig).
Perfecte ligging: fijn strand, altijd gratis ligstoelen met parasol, heerlijke verse jus.
Vriendelijk personeel.
Naar oud Side maar 15-20 minuten lopen over het strand.
Kortom perfecte accommodatie voor mensen die niet veel luxe eisen.

Kristel (11 jaar): Ik vond het heel leuk.Er was een mooi zwembad en s`ochtends bij het ontbijt keek je uit op de zee. Je kon zo vanaf het terras over het srand lopen langs allemaal restaurantjes en winkeltjes.
Als je bij het restaurant van Diane ging eten moest je wel opletten of je de goede rekening kreeg.

B. de Vries
18-8-2004 Hier een supervakantie gehad!!!
Leuke accomodatie met gezellige huisjes. Huisjes wel eenvoudig, maar ruim opgezet.
Zeer vriendelijk personeel dat zorgt dat het je aan niks ontbreekt. Ligging helemaal perfect. Zo vanuit je bed het strand op waar ligbedden/parasols gratis zijn. Leuke wandeling over het strand naar het centrum, vooral bij zonsondergang. Logies/ontbijt is voldoende, in het centrum van Side eet je voor weinig zeer goede maaltijden. Bij vismaaltijden wel altijd van tevoren een prijs afspreken.
AANRADER!