Bungalow Hulusi** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Mediterraan | Zoover

Beoordelingen Bungalow Hulusi**

9,2
9,3

1 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Bungalow Hulusi**

Hastanesi Alti, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Hulusi** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Hulusi** achterlaten.

5 beoordelingen over Hulusi**

9,2
9,3
met partner, Juni 2011
"Oase van rust in een zeer drukke straat"
Taanreg
Hoeveelheid ruimte
29-6-2011 24 bungalows rond het zwembad. zeer schoon, super vriendelijke manager. Eten a la turks en lekker.
Een aanrader voor rustzoekers die geen hotel-stress willen.
Strand : einde winkelstraat naar rechts, na 200 mt. verhuur strandstoelen, breed en schoon strand tegenover Cennet. Wij komen terug! Zelf boeken via de website. Vervoer vanaf vliegveld kun je ook zelf regelen.

met jonge kinderen
"Super!"
MHG
7-2-2010 Fijn hotel, kleine huisjes (3 persoons) rond het heerlijke zwembad. Schoon, veel handdoeken, uitermate vriendelijk turkse familie, heerlijk eten. We hadden geboek op eigen initiatief (we waren op zelf georganiseerde rondreis), halfpension. De maaltijden waren in buffetvorm, lekker en makkelijk met onze kinderen. Ligging is aan het einde van een winkelstraatje, straat uit en je bent op het strand.
Hotel was top, Side vonden we minder (hier werd wel heel erg aan je getrokken en de stranden lagen overvol en waren niet schoon).

Familie
Disli
16-8-2007 2e verblijf.
huisjes nog beter geworden in vergelijking met 2OO5.
Mooie badkamers. Zeer proper.
Ideaale voor te rusten en voor familien met kinderen.

onbekend
gjs
13-3-2006 Inderdaad een prachtige tuin en een groot zwembad voor zo'n klein complex.
KLeine huisjes met leuke veranda, jammer dat er gen koelkast is. Aardige mensen, lekker ontbijt.

onbekend
Disli
10-8-2005 Hotel en personeel heel vriendelijk.
Zwembad heel plaisant en goed gesitueerd voor de huisjes (bewaking van de kindjes !)
24 huisjes, dus niet veel volk.