Hotel Royal Dragon***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Turkije 9.3 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Royal Dragon***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

9,4
met partner, Apr. 2012
"Prachtig hotel"
Vanderhoven
26-4-2012 prachtig hotel !!! gaan we in de toekomst zeker terug heen je zit geen minuut zonder drank of ze sta bij je voor iets aan te bieden.
het restaurant prachtig zoveel moois te zien en te eten.
1 min puntje
aan zwembad heb je geen enkel rustig plaatsje omdat de animators je om de 15 min komen storen om mee te doen. Het zwembad is zo groot dat in de toekomst wel een rustig plaatsje zou mogen zijn.
De meesten spreken je met Duits aan.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Super"
Sandra
2-9-2011 duplexkamer kan ik iedereen met kinderen aanraden
proper,mooi en rustig en lekker eten
enige minpuntje zeer glad rond de zwembaden op blote voeten
met slippers geen probleem

met partner, Juli 2011
"SUPER!!!"
Wij xx
1-8-2011 Royal dragon in side...Ni meer woorden dan gewoon een aanrader!!! De Max. Ps voor de mensen die zeggen soms wel een beetje teveel hetzelfde eten wil eens zien dat er zoveel eten op jullie tafel staat als dat er daar klaar voor jullie staat!! alles is er gewoon immens groot waardoor je van niemand last hebt en gewoon kunt genieten. gewoon doen!!!

met jonge kinderen, Juli 2011
"Super. Ongelooflijk, zeker voor de kinderen."
Sven, Siska, Arthur...
5-8-2011 Een heel mooie ervaring. Dit hotel was iets duurder dan de andere welke we bekeken hadden maar het is zijn meerprijs meer dan waard. Immens hotel maar na 1 dag wijst alles zichzelf uit. Je kan hier naar believen en goed eten, dag en nacht.
Zwemmen kan op verschillende locaties over een lengte van het hotel tot aan het strand. Voor de actieveren onder ons zijn er ook nog de zwembaden met glijbanen. 3 voor de kleinsten en 6 groterte glijbanen.
Er is eveneens een shop waar de krant beschikbaar is.
Ook is er een lederwinkel in het hotel zelf. Wij kochten er op maat gemaakte jassen voor mijn vrouw, mezelf en voor onze zoon. Tot onze verbazing werden onze jassen ter plekke gemaakt. Elke keer we de winkel passeerden zagen we onze jas van lap leder tot afgewerkt produkt overgaan. Zelf het patroon werd er getekend.
Iedereen in het hotel is supervriendelijk en ongelooflijk voor de kinderen.
We gaan zeker terug.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Fantastisch"
zeer tevreden klant...
6-8-2011 Het hotel Royal Dragon is doodgewoon super ! Geen opmerkingen, eten super. Alles is er gewoon super top ! Zeker en vast een aanrader.

met vrienden, Juni 2011
"Schitterend"
van ginneken
9-7-2011 wat ben ik blij dat ik dit hotel gevonden heb, limak lara vorig jaar, was superhotel, maar lara op zich betekent niks, royal dragon is een fantastisch hotel, service, kamers, eten, animatie, alles top, ligging, een straat uitwandelen en je vindt er winkeltjes, hier kan je ook het busje nemen naar kumkoy manavgat,... super zwembad, super strand, de hele dag door kan je wel ergens iets eten, snelle service, als je glas leegwas bv wijn kwamen ze al direct met de fles aan om het te vullen, je betaald uiteindelijk misschien wel iets meer dan in een ander hotel, maar dat geef ik graag voor een vakantie van dit kaliber, dit hotel verdiend echt alle superlatieven, volgend jaar weer, al zou ik nu ook direct terug willen, ik mis het er echt. het enige minpuntje van onze reis was dat ze ons de laatste dag al heel vroeg kwamen ophalen omdat we mensen moesten meenemen wiens vlucht al vroeger vertrok, wij waren dus veel te vroeg op de luchthaven, maar is fout van de TO en niet die van het hotel!

met partner, Juni 2011
"Fantastisch Hotel"
Edgard Olislaeger
27-6-2011 Ga al meer dan 30 jaar op reis, al in verschillende landen geweest en heel wat hotels gezien...maar dit slaagt alles...niet te evenaren...mooi hotel...prachtig zwembad...zééér lekker eten...het personeel leeft voor de vakantiegangers...service is gewoon subliem..!!!
Met andere woorden..één van de prachtigste hotels en vakantie ooit meegemaakt..!!!

met jonge kinderen, Mei 2011
"Prachtig hotel"
anoniem
29-5-2011 Prachtig hotel waar alles af is, lekker en afwisselend eten. Fijne animatie met kleine kinderen. Een grote aanrader zowel voor volwassenen als kinderen (aquapark, en kermisje)

met jonge kinderen, Mei 2011
"Dit was geweldig wat een super hotel !!!!!!"
fam brouwers
23-5-2011 we waren voor de eerste keer in turkije , maar het was fantastisch !!! mooi en vooral SCHOON pure luxe voor groot en klein!
het eten is lekker en heeeeeel veel.
leuk aquapark en klein kermisje voor de kids.
hotel is mooi aangelegd en goed onderhouden
personeel is vriendelijk en behulpzaam en is altijd met de kinderen bezig.
dit is zeker een aanrader en we gaan zeker nog een keer terug!!!

met partner, Mrt. 2011
"Fantastisch hotel!"
evelien
25-3-2011 Heel goed hotel. we zijn net terug van een weekje in Royal Dragon.
We kwamen toe in hotel en kregen direct aan de receptie een drankje aangeboden. Service was heel goed, lekker eten, mooie kamer, minpuntje was wel dat we kamer hadden aan de kant waar ze een nieuw hotel aant bouwen zijn, dus s'morgens wel vroeg wakker, maar je went er wel aan.

We keren zeker nog eens weer, wel als het hotel ertegen af is.

1 2 3 4 5 volgende