Hotel Sidekum***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Turkije 8.9 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Sidekum***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

Beoordelingen Hotel Sidekum*****

Kumköy Mevkii P.K. 9, 8161bk, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

16 beoordelingen over Sidekum*****

met partner, Okt. 2011
"Geweldig Hotel"
Markus Koops
20-10-2011 Hotel sidekum in Side
Ben er nu 3 maal geweest maar nog steeds een zeer goed hotel voor een goede prijs .
Het personeel van hoog tot laag doet zijn best om je verblijf tot een feest te maken .
Het eten is van geode kwaliteit veel keus en warm .

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fantastische hotel!"
Mieke
29-8-2011 Wij zijn net terug van 10 dagen Sidekum in Kumköy. Het is de derde keer dat we naar Turkije kwamen, deze keer Side en tot zover onze beste vakantie ooit. De ligging is zeer goed. Je komt buiten het hotel (achteraan de tuin is een poortje) en je zit meteen in de winkeltjes, dus je kan er 's avonds altijd gaan shoppen. Ook op +-5 minuutjes rijden heb je het stadje Manavgat (1,30eur) en Side ligt ook niet zo ver (1euro). Side is ook erg mooi om te bezichtigen.Er staan oude tempels, ruïnes dus voor ieder wat wils.De service in het hotel vonden wij echt zeer goed.We waren nog niet binnen of de vriendelijke opr-vrouw kwam al met een 'Sidekumcoctail' aan. Iedereen die je er tegenkomt:poetsvrouw,barmeisjes,koks,obers.. allemaal geven ze je een glimlach.Het eten is gewoonweg overlekker +strand! Je kan er geen honger hebben! De kamers zijn piccobello, poetsvrouw Sakine is echt een schat! Wij waren ook verrast door de kindvriendelijkheid!Sommige kinderen werden zo verwend door de obers.
TOP!

met partner, Aug. 2011
"Echt een goed hotel"
Randy
13-8-2011 Ben pas terug van Side van het hotel sidekum *****
Ben van 4 augustus tot 11 de geweest was echt goed
Zeer mooie moderne kamers eten wes echt goed de drank ook lekker
En de bediening ook echt een aan rader!!!!

met vrienden, Juni 2011
"Een aanrader"
Bieke
25-6-2011 Kamers: aparte bedden, terras met uitzicht op zwembad en drie stoelen en tafeltje, zeer grote douche, dagelijks propere handdoeken, mini-bar (all in).
Zwembad: comfortabele ligbedden (voldoende, rekening houdend dat we er in juni waren), mogelijk om baantjes te zwemmen, apart kinderbad, ook extra zwembad aan de familiekamers en apart badje waar glijbanen in uitmonden.
Service: niets op aan te merken. Valiezen worden gedragen, borden en glazen direct afgeruimd, ... Zeer sterk duitstalig
Ligging: 15 minuten met taxi (9 €) naar Side centrum - aanrader om te shoppen, boottocht te boeken, zondsondergang te bekijken, culturele bezoeken (soort van colloseum, apollo tempel). Als je hotel buitenwandelt ben je in een straat met typische toeristenwinkels. 10 minuten lopen naar het strand. Er is ook een hotel shuttle bus beschikbaar - aanrader gezien de hitte
Strand: zeer klein, iets minder comfortabele ligbedden, all in eten & drank beschikbaar in een mooi hutje, WC'w en douche voorzien.

met vrienden, Juni 2011
"Prijs kwaliteit super"
big men
22-6-2011 alle positieve punten die je hier leest zijn terecht enig minpunt als belg voertaal duits op zich geen probleem mee maar verwacht van een 5 sterre dat engels ook vlot lukt wat hier niet het geval is

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Ok maar volgende keer geen sidekum meer"
Coenraerds
18-8-2010 Wij hebben een fijne vakantie gehad in Sidekum, doch toch enkele minpuntjes. Men probeerde langs alle kanten geld af te troggelen. Er was een hamam in het hotel. Er ging geen dag voorbij zonder dat men ons aansprak of we dit wilden gebruiken (prijzen lagen er veel te hoog tov zelfde arrangementen in de buurt). Ijsjes en vers fruitsap tegen betaling. Pingpong en tafelvoetbal tegen betaling. Dagelijks kwam iemand van het animatieteam ons vragen of we de club-cd wilden kopen. Op het strand was er maar een klein stukje privé-strand v sidekum, ligzetels stonden krap bij elkaar. Zwembad was mooi maar vermoedelijk door de hitte & het vele volk was de waterkwaliteit onvoldoende onder controle (wat troebel). 's Ochtends moest je tegen 7u een handdoek gaan leggen, anders geen plaats meer. Personeel in restaurant was niet erg vriendelijk, met uitzondering van Umit! Kamers waren proper. Eten was lekker & zeer veel keuze. Goede muziek aan het zwembad. Volgens ons geen 5 * waard.

met jonge kinderen, 2010
"Leuke vakantie"
belgie
8-8-2010 zeer leuke vakantie had! kamers waren in orde mini bar voor zien van water spa en wijn en werd elke dag bijgevuld zeer leuke animatie rond zwembad kwa netheid kon het wel wat beter rond zwembad maar voor de rest alles oke de animators waren ook altijd vriendelijk
obers ook behalve ene s'avonds

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Één keer is genoeg"
Ceulemans
17-8-2010 goed hotel maar de kinderziektes zijn nog niet verdwenen,bij aankomst was onze kamer nog niet klaar en moesten dan maar in een standaardkamer waar maar 2 bedden stonden alhoewel we met een kind van 13 en een van 8 waren !toen we de opmerking maakte werd er DIRECT actie ondernomen volgende dag kregen we dan onze juiste kamer en ter compensatie gratis de safe ter beschikking !dit was de familiekamer die we besteld hadden bestaat uit twee aparte kamers één voor de ouders en één voor de kinderen ,bij de kinderen hangt de tv en de airco dus als de kinderen gaan slapen kunnen de ouders geen tv meer kijken de ouderlijke kamer krijg je ook niet zo fris door de slechte positie van het aircotoestel.Het zwembad is wat mij betreft niet proper word NOOIT gekuist heb er dan ook een oorinfectie gekregen door het vuile water (dit is bevestigd door de dokter in Side )er waren trouwens meerdere mensen die dit hadden het water stonk en rook niet naar chloor .annimatie zwak fico doet alles en de rest niks

met jonge kinderen, Juli 2010
"Hoge verwachtingen... zeer teleurgesteld"
Piet, Valérie, Ambe...
19-7-2010 Na het lezen van alle goede commentaren, waren we met zeer hoge verwachtingen naar dit hotel vertrokken.
Bij aankomst bleek dat wij als gezin met 2 kleine kinderen aan de overkant lagen (te bereiken via een tunneltje) van het hotel. Onze kamer was via een buiten trap (!) te bereiken. Gelukkig lagen we maar op het 2de. Het kon erger.
De kamer was wel mooi verzierd, maar had een rare indeling. 'ouder' kamer had geen tv en geen airco, terwijl de living/Kinder kamer dat wel had.
De badkamer/wc was piepklein en enkel door 1 persoon tegelijkertijd bruikbaar.
(je kon bv niet in de douche ls er iemand op toilet zat of de deur open stond.
In de kamer was er wel een ijskast met enkel water en een (te betalen) safe.
Doordat de gezinnen apart zaten met eigen zwembad, was het hier steeds rustig.
Langs deze kant was er echter enkel een bar met een niet graag werkend zure bediende. (die overdag ook de enigste was langs deze kant, voor bar, afruimen...)

met jonge kinderen, Juli 2010
"Vervolg"
Piet, Valérie, Ambe...
19-7-2010 Het eten was op het 1ste zicht min of meer ok, maar na enkele keren merkte je dat alles op de 1 of andere manier recup was. Vis die de avond voordien als showcoocking buiten een avond stond te staan, werd de dag nadien met saus er over geserveerd. Spruiten die niet op waren,kregen de volgende maaltijd een kaassausje erover.
Op 1 ober na (die zelfs een beetje nl sprak) moest je steeds zeer lang vragen om drinken aan tafel. Zo erg dat we de laatste dagen gewoon 2 drankjes in 1 keer vroegen.
Het galadinner aan zwembad was een soep. Zonder aankondiging konden mannen met teenslippers terug naar de kamer... en tafels waren er ook niet genoeg.
Het ergste was eigenlijk netheid. In tegenstelling tot hetgeen hier te lezen is, wordt er zeer weinig gekuisd. vb: een plateau met cola werd s morgens gemorst in de buurt van het zwembad. 2 keer melden aan de bar deed niemand in actie schieten.
Na klagen tegen manager ging er een dwijltje over.. erg.
samengevat: hier zien ze ons niet meer terug!!!