Hotel Voyage Sorgun***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Turkije 9.1 vakantie beoordelingen | Zoover
Hotel Voyage Sorgun***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

Beoordelingen Hotel Voyage Sorgun*****

Sorgun Koyu, TR-07600, Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun

1 2 3 4 5 6 7 volgende

64 beoordelingen over Voyage Sorgun*****

met partner, Mei 2012
"Fantastiche vakantie! Een aanrader"
M & M uit B
28-5-2012 Zeer prachtig hotel, check-in was op 10 min gedaan valiezen worden aan de kamer afgezet, zeer vriendelijke ontvangst. Probeer zeker de a la carte restaurants! Ook het Turks ontbijt was rijkelijk. De mensen van het hotel doen er letterlijk alles aan om je een perfect vakantiegevoel te geven en dit is ook gelukt. Als je het hier niet kan vinden blijf je beter thuis want beter voor deze prijs/kwaliteit kan je niet vinden. Wij hebben enorm genoten van deze vakantie ook dankzij de mooie niet opgedrongen animatie(mooie shows), ook in de beach bar mooi spektakel met oa de "neon circus" en "people from Ibiza"(regen en sneeuw spektakel op de beats van de DJ). Wat ons opviel was dat het hotel en de tuin en het strand zeer proper zijn en gehouden worden. Eten en drinken is er 24/24uur en dit 7op7 dagen en lekker eten. Side zelf heeft mooie winkeltjes en is makkelijk te bereiken met de dolmus die voor het hotel stopt. Wij keren hier zeker terug!

met vrienden, Apr. 2012
"3e keer in dezelfde periode... weer prima gehad"
Rudy
9-5-2012 Tov vorige jaren zat het hotel niet vol. We kregen een bungalow ipv standaardkamer. Zoals steeds proper en netjes al kon de kamer een opknapbeurt gebruiken, dus niet echt een 5*. Wel een uitstekende prijs/kwaliteit. Het eten is verbeterd, er is meer variatie en ook lekkerder.
De tuin is een pareltje. Je merkt wel degelijk dat men daar een punt van maakt. Ook het personeel is steeds vriendelijk en als er wat is, meld je het aan de receptie en men doet het nodige.
Minpunt is de animatie, dat kon beter, maar er is wel één keer per 2 weken een uitstekende show met acrobaten en latin dance. Mag je niet missen.

met partner, Apr. 2012
"Super hotel!"
Vlaeminck David
28-4-2012 Dit hotel is prijs/kwaliteit super!
Dit was reeds ons tweede verblijf in dit prachtig hotel en opnieuw hebben we totaal geen spijt van onze keuze.
Alles is tot in de puntjes verzorgd: vriendelijk onthaal, mooie en nette kamers, mooie omgeving met prachtig aangelegde tuinen (leuk om rond te wandelen), enthousiast personeel die je op je wenken bediend, zeer lekker en verzorgd eten, verschillende thema restaurants, leuke animatie, kindvriendelijk, kortom teveel om op te noemen...
Ultra all inclusive formule met dagelijks gevulde minibar op de kamer (bier en frisdrank), locale en geïmporteerde A-merk sterke dranken in de verschillende bars, frisdranken en vruchtensappen van the Coca Cola Company, alle denkbare Ola ijsjes bij de zwembaden, verschillende snacks verkrijgbaar tussen de hoofdmaaltijden, kortom hier kom je echt niets tekort.
TIP voor mensen die nooit tevreden te stellen zijn...Blijf lekker thuis in je kasteel of riante villa!
ZEKER EEN AANRADER, wij gaan er in ieder geval terug!

met vrienden, Dec. 2011
"Goed gelegen en mooie tuin"
van audenhove depre...
23-12-2011 ik heb voor de eerste maal naar voyage sogun geweest vanaf 10-12-tot 17-12 2011 maar reeds 4 maal naar voyage belek geweest het verschil is enorm groot het eten was er koud en smorgens lagen er 10 soorten salades en 10 soorten olijven en smidags en savonds 1 soort salade iets wat niet betaamd alle schotels die in een warmbad stonden zonder water het eenige wat goed was waren de a la carte restaurants een ware kattenplaag ze lagen in het restaurant op de tafels

met vrienden, Nov. 2011
"Spijtig, maar gaat erop achteruit"
roos hardy
12-11-2011 Voyage Sorgun was voor ons een van de beste hotels die we ooit hebben gehad, dus dit jaar terug gekeerd. Viel dit jaar echter wat tegen en was niet meer vergelijkbaar met de ervaring die wij hadden van vroeger. Kamers in bijgebouw (vroeger in hoofdgebouw gezeten) zijn o.i slechts 3 sterren waard en geen 5. Hotel was volledig volboekt en een (te) drukke bedoening. Onze kamer gaf uit op de receptie ... het was een laden en lossen van vakantiegangers. Op het personeel in bars en restaurants niets aan te merken. Mensen werken heel hard, maar ze zijn spijtig genoeg met te weinig om een service te leveren die je verwacht van een 5*hotel. Met een probleem kun je nergens terecht en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd.

met partner, Okt. 2011
"Liever niet meer"
Pinki
1,0
3-11-2011 Eerst de + punten : Bungalow was proper. Als je wou, elke dag verse lakens en handdoeken. Veel variatie in eten en drank. Vriendelijk personeel (er waren wel enkele zuurpruimen in het hoofdrestaurant)
Mooie omgeving.

In het hotel zijn 7 restaurants waar je elks 1 keer kan gaan eten.
Op onze 3e vakantiedag waren we gaan eten in het turks restaurant 'Kebabistan'. Na enkele uren moesten we opgenomen worden met hevige diarree en overgeven= voedselvergiftiging.
Nu, de arts in het Zh, was ook de arts van het hotel... dus mnr beweerde dat het van te zwemmen was of van het temp verschil... ik heb zelfs niet gezwommen!!!Toen we terug in het hotel waren was er verdacht veel controle op het voedsel, maar dat er nog meer mensen ziek waren zal men je niet komen vertellen. Men kan onmogelijk ZO ZIEK zijn van het weer of te zwemmen.
We kregen wel vers fruit op de kamer en werd ons gevraagd of ze iets konden doen voor ons, maar mijn vakantie was verpest en daarmee uit.

met partner, Sept. 2011
"Super vakantie, super hotel"
raoul
3-10-2011 Voyage Sorgun is een zeer goed hotel. Prijs-kwalitieit zeker zijn geld waard.
Totaal plaatje is zeer goed. Wij zijn al in hotels geweest met veel meer luxe maar dan scheelde er wel altijd iets. In dit hotel is de service heel goed, net en proper onderhouden domein. Eten van goede kwaliteit, dranken en cocktails waren de echte merken alsook de ijsjes enz...... Nergens wachten als je iets wilt drinken, animatie voor alle leeftijden, ook in de avond, live muziek, disco, karaoke, speciale party avond. Er is muziek voor jong en oud en dat kom je niet vaak tegen.
Er is een apart 16+ restaurant, 16+ zwembad,16+ pier, relax-pool. Dus als je graag rust hebt kan je daar terecht. voor de mensen die het graag wat meer luidruchtig hebben is er de main pool, de main pier, zwembad met glijbanen. Veel bars en a la carte restaurants. Dit hotel is zeker een aanrader. Ik zou zeggen "gewoon doen".

met partner, Sept. 2011
"Zeer tevreden"
vintevogel
9-10-2011 Zeer goed hotel, heb bijna geen opmerkingen, buiten het feit dat de kamer wat aan de kleinere kant is en zeker wat betreft de badkamer. Maar ja op vankantie ben je al niet veel tijd op de kamer.
Sterke aanrader.
Tijdens mijn verblijf van 14 dagen 6 van de 7 à la carte restaurants bezocht. Heel lekker gegeten buiten de Chinees die wat minder was.

met jonge kinderen, Aug. 2011
"Gewoon te gek we gaan terug"
jos en mich
28-8-2011 zijn hier voor naar asteria sorgun geweest was ook heel goed maar hier in voyage sorgun was eten en faciliteiten veel beter
goed hotel proper goed eten alles in orde
misschien een minpuntje de winkels in het hotel zijn schandalig duur

met partner, Aug. 2011
"Zalig vakantieverblijf!!"
Pieter
22-8-2011 Ik kan de beoordelingen van Claudine, Peter, Loden en zovele anderen alleen maar bijtreden...
Wij zijn er geweest van 3 tot 13 augustus en hebben er een zalige vakantie beleefd. Het was onze derde vakantie ad Turkse Riviera, altijd heel tevreden geweest, maar dit is wel het beste tot nog toe...
We verlbeven in het hoofdgebouw met zicht op de prachtige tuin en een zwembad. Het domein is zo uitgestrekt dat je idd totaal geen last ondervindt van de grote bezetting.
Het eten is heel gevarieerd, op 10 dagen tijd nooit echt hetzelfde moeten eten... Alle importdranken zijn inclusief, er zijn overheerlijke cocktails, personeel is heel vriendelijk en voor mensen met kinderen, ze zijn er absoluut HEEL KINDVRIENDELIJK.
Voor de mensen die het minder op kinderen hebben, die kunnen altijd terecht in het 16+ restaurant en 16+ zwembad, ligweide en pier...
Enig minpuntje was dat we er om 11u waren en pas om 15u in onze kamer konden...
Kortom een absolute aanrader voor iedereen!

1 2 3 4 5 6 7 volgende