10-10-2011
Wij verbleven 1 nacht in dit sporthotel, dat aan de voet van een skilift naar de piste ligt. Het hotel ziet er goed uit. Vanuit het hotel heb je een mooi uitzicht over de stad Erzurum. De kamers zijn van voldoende van grootte en kwaliteit. Ook het sanitair was voor Turkse begrippen zeker niet slecht. Alleen dat kit- en voegwerk blijft een probleem. Wij gingen met een tevreden gevoel over dit hotel op weg naar onze volgende bestemming.
4-1-2010
kayk odası rezalet kendi işini kendin yapıosun,kayaklarda rezalet,4 gün kaldım taze ekmek yemedm yılbaşı yemeğini ertesi günde verdiler,müşteri memnuniyeti 0 bekir bey diye bir müdr koymuşlardı sadece dinliyor yardımcı olmadığı gibi kaçıyorduda yani bir daha asla gitmeyeceğim herkesede anlatacağımparaız boşa gitmsein die
26-10-2009
Im Palan Hotel wird der Unterhalt stark vernachlässigt, Wellnessbereich geschlossen, Verpflegung im Restaurant langwelig und kaum ansprechende auswahl. Servicemitarbeiter total sprachunfähig, weder e noch D geschweige F etc. Nur türkisch und das schecht.