Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort**** in Khorfakkan Ver. Arabische Emiraten | Zoover
Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort**** Khorfakkan

Beoordelingen Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort****

AL AQAH PO BOX 5218, 5218, Khorfakkan
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort**** achterlaten.

14 beoordelingen over Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort****

9,3
met partner, Jan. 2012
"Piekne wczasy"
Kundi
5-2-2012 Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort jest polozony nad sama plaza,ktora jest bardzo zadbana i dluga -mozna pieknie nia spacerowac. Pokoje sa zadbane,czyste ,w hotelu caly personel jest mily i pomocny. Bardzo duzo turystow z Rosji. Mowia po angielsku i po rosyjsku,cala organizacja -animacja jest w jezyku rosyjskim. Do Dubai jest okolo 130 km.oplaca sie wybrac na calodniowa wycieczke . Najlepiej zamowic przez hotel prywatna taxi wtedy najwiecej z pomoca milego taksowkarza sie zwiedzi-jest co podziwiac i ogladac ,bylismy bardzo zadowoleni ,zyczymy wszystkim milego pobytu -najlepiej wyjechac do konca kwietnia ,bo pozniej jest za cieplo,potem dopiero od listopada,latem jest nie do wytrzymania .

met partner, Feb. 2011
"Mooi hotel"
Sam1989
27-2-2011 Net terug van Iberotel Miramar!

We hadden een deluxe kamer, allemaal mooi maar niet goed bijgehouden!
Lijkt zeker geen hotel van 3 jaar oud..

Minpunten
- Badkamer had vochtplekken (hadden ze overheen geverft waardoor het er stonk).
- Weinig keus in eten.
- We hadden All inc. maar je mocht niet alle drankjes pakken bv geen ju d orange
- Ook niet gratis in a-la-carte restaurants eten.
- Voordat je drinken kreeg was je 20 min verder.
- '2x per week gratis shuttle bus' -- we wilde meteen reserveren maar nee, helaas was al uitgeboekt! (excursies HEEL duur! Hou daar rekening mee Modern Dubai 200,- euro p.p)

Pluspunten
- Prijs/kwaliteit verhouding ligt goed van hotel.
- Lekker rustig.
- Deluxe kamer ligt lekker aan zee.
- Mooi groot zwembad.
- Eten wat ze hadden was SUPER, en toetjes HEERLIJK!
- Personeel wel allemaal heel vriendelijk.
- We zijn de 1e keer niet ziek (vakantie klachten) geweest op vakantie.

Dus zeker doen voor een mooie prijs. Super vakantie gehad

met partner, Feb. 2010
"Goed verzorgd resort"
Esther
23-2-2010 Prima hotel ook voor kinderen, ligt wel wat afgelegen van evt. bezienswaardigheden.
Maar prima om lekker bij te komen van een rondreis. De meeste mensen zijn hier
op all inclusive merkten we.
Prachtige kamers van alles voorzien en heerlijk eten.
Een aanrader.

met jonge kinderen, Jan. 2010
"Luxe, netjes, vriendelijk, kleinschalig resort"
angela
10-1-2010 10 dagen verbleven in dec/januari. familiekamer is prima met kleine kids. zijn kleine slaapbanken, niet geschikt voor volwassenen. er zit een schuifdeur tussen het grote bed en de slaapbanken.
fijn zwembad + peuterbad. geen glijbanen of ander vermaak.
het ligt prachtig aan het strand en omringd door bergen, maar wel ver van andere activiteiten (anderhalf uur rijden van dubai, woestijnsafari ook 5 kwartier, geen stad in de buurt).
zeer vriendelijk personeel.
all inclusive: 3 maaltijden in buffetrestaurant (heel gevarieerd en zeer goede kwaliteit), voor het aziatische en italiaanse restaurant moet je betalen. geen snacks in all inclusive, wel drankjes, inclusief cocktails
heel net hotel: schone kamers, schoon restaurant, zwembad, strand
niet veel activiteiten (naast wat volleybal en kinderdisco)
iedere avond live entertainment, maar dat mogen ze van mij achterwege laten.
prachtige moorse styling, alleen laagbouw, waardoor het intiem aanvoelt, geen massa!

met partner, Okt. 2009
"Hotel iberotel Miramar Al Aqah Beach Ressort"
Wilfried Sondermann
16-11-2009 Dieses Hotel kann ich und meine Frau mit gutem Gewissen weiter empfehlen. Der Service war sehr gut. Die Freundlichkeit an der Rezeption lies zu wünschen übrig.Störend empfanden wir nur das der Strand bei unserem Besuch mit Teer überdeckt war. Das Hotelpersonal aber hatte schnell eine Lösung parat. Dieses soll aber den allgemeinen Zustand des Hotels nicht schmälern. Das Problem muß das Eremitat Fujaira selbst lösen

met jonge kinderen
"Geweldig hotel in Fujairah!"
Sandra
18-2-2009 Wij wonen in Dubai en hebben in december 2008 genoten van twee overnachtingen in dit prachtige nieuwe hotel. Vanuit het drukke Dubai is het zo'n 1,5 uur rijden naar dit mooie hotel in een rustige omgeving. Het hotel ligt direct aan het strand en is in Marrokaanse stijl gebouwd. Er zijn 3 verschillende restaurants en er is een wellness Center. Mooi groot zwembad en knus strandje. We vonden de kosten voor de overnachting niet hoog voor de luxe waarin we terecht kwamen.

met partner, Feb. 2009
"Voor herhaling vatbaar"
cinnie
7-3-2009 Super mooi hotel, vriendelijk personeel en het eten geweldig. Ontbijt zeer uitgebreid en goed verzorgt. Entertainment mag wel wat afwisselen.
5 dagen p.w. dezelfde band met iedere avond dezelfde nrs. Wij waren er 3 dagen, maar als je er langer zit gaat dat toch erg vervelen.
Verder niks negatiefs, een aanrader! Je moet wel van rust houden.

met partner, Jan. 2009
"Simpelthen fantastisk"
Inna og Klaus
13-12-2009 Min kæreste og jeg tilbragte 8 vidunderlige dage på Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort i Al Fujairah. Problemet var bare at det alt for kort tid, vi kunne nemt have tilbragt 14 dage. Nu var vejret jo også det bedste, vi havde 26 grader hver dag.
Vi har kun godt at sige om hotellet. Beliggende er fantastisk, hotellet ligger mellem bjergene på den ene side og den reneste strand man kan tænke sig ned det Indiske Ocean.
Vi har kun godt at sige om det femstjernede Hotel "Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort" der er bygget i 2008.
Hilsen Inna og Klaus

met partner, Jan. 2009
"Allen schlechten Bewertungen zum Trotz..."
Herzogin von Alteng...
26-1-2009 ...wir haben diese Reise im Internet sehr kurzfristig gebucht. Im Nachhinein haben wir dann so schlechte Bewertungen gelesen, dass uns schon flau im Magen wurde und wir die Fahrt eigentlich nicht mehr antreten wollten...
... und allem zum Trotz: NEIN, das Personal in ARABIEN spricht kein Deutsch - das kann man im Ausland ja auch nicht erwarten; JA, das Hotel liegt weit ab vom Schuss - dies steht aber auch überall geschrieben! Wer lesen kann ist hier wohl klar im Vorteil!; NEIN, der Strand war im Januar 2009 keineswegs verseucht und mit toten Fischen übersäht. Ganz im Gegenteil war der Sand sehr weich und angenehm, sogar Kinder haben am Strand gespielt und das Wasser war herrlich klar!; UND JA, einen Balkon, auf dem man getrost Walzer tanzen kann, erachten wir klar als gross genug!
Mal ehrlich, wie frustriert oder verbohrt kann denn jemand sein, der sich über dieses Hotel und seine Mitarbeiter so bitterlich beschwert? Alle haben sich für alle Gäste verausgabt, mit viel Freundlichkeit un

met partner, Okt. 2008
"Heerlijke luxe vakantie gehad"
bianca
5-10-2008 Het buffet was geweldig. Het strand was heerlijk, voldoende ligbedden aan zwembad en op het strand. Met handdoekenservice dus geen gezeur met handdoekjes leggen. Kamer was goed. We kwamen 's ochtends vroeg aan en kregen alvast een andere kamer omdat die van ons nog niet klaar was. Dat was dus ideaal aangezien we die nacht in het vliegtuig niet veel geslapen hadden. Echte service dus.