Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Beoordelingen Hotel Holiday Inn Williams***
950 N Grand Canyon Blvd, 86046, Williams
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Holiday Inn Williams*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Holiday Inn Williams*** achterlaten.

14 beoordelingen over Holiday Inn Williams***

7,6
7,3
7,1
6,7
met een groep, Juni 2012
"Een aardig hotel"
walter
8-1-2013 Op zich een aardig hotel. Holiday Inn is meestal wel goed, en dat was in dit geval ook zo. Een stukje lopen en je bent in Williams,

met partner, Sept. 2011
"Prima hotel"
Remco en Irene
20-9-2011 Bedden zijn goed en de kamers zijn schoon. Geen parkeerkosten. Service is goed te noemen. Het ontbijt is goed, alleen duur namelijk 12,50 dollar per persoon. Wel Wifi, we zijn hier 2 nachten geweest. Ook een zwembad aanwezig (binnen).
Bij liggend plaatsje is prima en authentiek amerikaans, op loopafstand 5 tot 10 minuten.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Hotel met binnenzwembad"
van.Hoevelaak
14-8-2011 van Laughlin de historic Route 66 gevolgd naar Williams. Echt heel leuk en het dorp Williams is ook gewoon cowboy amerika met pickups bbq buiten en vanaf het hotel dat aan de hghw40 ligt makkelijk te lopen naar het dorp om te eten en wat rond te lopen. Grote Harley dealer in Bellemont 20 km verderop met aardige mensen!

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Vergane glorie"
dezent
20-8-2010 Viel niet echt mee dit hotel. aardig binnen zwembad met handdoeken. Geen lift dus gesjouw met de koffers gelukkig een sterke zoon mee die voor ons de koffers naar boven bracht. Gangen en kamers bedompt vieze vloerbedekking op de trappen de bedden waren goed. Het ontbijt buffet was redelijk het diner steaks snowcrabs pasta`s e.d waren meer dan goed hier hebben we heerlijk gegeten. Voor het eten zou ik hier ooit nog eens terug komen het hotel zou ik links laten liggen een paar mile verder op zijn veel betere en mooiere hotels

met een groep, Sept. 2009
"Goede plek om de Grand Canyon te ontdekken"
Anouk Schouten
12-10-2009 Hotel ligt een uur rijden van de south rim van de Grand Canyon. goed uitvalsbasis om het park te verkennen.
Het hotel is netjes en ruim ingericht. Rondom het hotel wat fastfood restaurants. (MC Donalds, Pizzahut). Geen gebruik gemaakt van het restaurant/ontbijt daar we 's ochtends al voordat de ontbijtzaal open was weer moetsen vertrekken.
Kamers is netjes en ruim.

met partner, Sept. 2009
"Gemiddeld hotel"
anoniem
24-9-2009 Het hotel ligt een uur rijden van de Grand Canyon (south rim). Als je meerdere dagen naar de Grand Canyon wil, dan kun je beter overnachten in de Grand Canyon Village of in het plaatsje daaronder, Tusayan.

De kamer was prima en het avondeten en ontbijt waren ook wel ok.

met partner, Sept. 2009
"Goed Hotel"
markenmarlies
23-11-2009 Vriendelijke ontvangst door medewerkers. Ruime kamers. Binnenzwembad aanwezig ( verwarming was kapot, dus water ijskoud en werd dus geen gebruik van gemaakt ). Geen lift aanwezig, hierdoor met zware koffers moeten tillen.

Het eten in het restaurant was goed, 's ochtend kon je ook ontbijten daar, ook goed, wel prijzig.

Ligging was goed. Kortom prima hotel voor rondreis.

Familie
Ruud
28-8-2007 Goed en degelijk hotel met lekker (binnen)zwembad. Nette, schone kamer voorzien van prima bedden. Prijs was onderhandelbaar. Leuke eetgelegenheden in het centrum aan de nabij gelegen Route 66. Ontbijt is niet bij de prijs inbegrepen en erg prijzig.

met vrienden
evi
24-8-2007 bijzonder net hotel. Kamers verrassend schoon en verzorgd. Helaas geen buiten maar een binnenzwembad, niet gehorig ondankst snelweg. HEERLIJK ONTBIJTBUFFET. Williams vonden wij tevens een erg leuk dorp!

met partner
Nicole
8-8-2007 Goede ligging
Prima kamers
Niet duur
Draadloos internet
Geen geluidsoverlast van de snelweg
Wij zaten op de bgg

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?