Hotel Disneys All Star Movies Resort*** in Orlando Florida | Zoover
Hotel Disneys All Star Movies Resort*** Orlando

Beoordelingen Hotel Disneys All Star Movies Resort***

1901 West Buena Vista Drive , FL 32830, Orlando
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Disneys All Star Movies Resort*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Disneys All Star Movies Resort*** achterlaten.

39 beoordelingen over Disneys All Star Movies Resort***

7,2
9,2
met oudere kinderen, Sept. 2011
"Overall, very good"
Mr. Ripsold
12-3-2012 Great value for money and very well managed. Busses were also always on time.

met partner, Sept. 2011
"Zeer zeker een aanrader"
Jos & Marjelle
9-10-2011 We hebben het hier prima naar onze zin gehad. Mooi resort schone kamers schone wc en badkamer wel zo belangrijk.
En heerlijke bedden. We waren iedere avond zo vertrokken.
2 zwembaden om in de avond nog eens heerlijk af te koelen. Een min puntje was het ontbijt druk en chaotisch. En dat niet eens in het hoog seizoen. Maar dit is ook het enige en natuurlijk ook onze mening. Mail gerust voor info

met partner, 2011
"Leuk om te verblijven maar prijzig."
ereijnen
31-8-2011 Wil je de volledige Disney magie ondergaan dan verblijf je hier. Wij vonden vooral de privileges zoals eerdere toegang tot de parken een voordeel. We waren er tijdens kerst en hoewel het weer prachtig en warm was, zodat we ook van het zwembad gebruik hebben gemaakt, trok de pittige prijs de prijs/kwaliteitverhouding uit balans. Voor ons dus niet nog een keer. Het blijft echter een belevenis.

met jonge kinderen, Okt. 2010
"Budget disney hotel"
peter
3-11-2010 thema resort, alles straalt Disney uit. Voor kinderen heel geschikt.
Kamer is te klein voor 4 personen, 2 bedden, beide 1,40m breed.
Geen koelkast op kamer, lijkt me wel noodzakelijk. Kleine badkamer met WC en ligbad/douche, typisch amerikaanse uitvoering.
Airco is niet uit te zetten, wel te regelen in temperatuur, 's-nachts dus slapen in de herrie.
Wel een TV op de kamer, echter helaas 55cm buizentv.
Restaurant is één groot fastfoodfestival, dus verwacht er geen wonderen van, wel prijzig (hamburgers, patat, sandwiches, donuts etc)
Zwembad is in de vorm van een grote cirkel diameter dik 50m, diepte 1,40m - 1,70m, continue 2 badmeesters aanwezig a la baywatch.
Shuttlebussen om de 15 minuten, één voor elk park/downtown. Voor bestemmingen buiten Disney moet je een taxi nemen, deze is meestal beschikbaar.
Leidingwater heeft een nare bijsmaak, liever flessewater drinken, wel prijzig. De ijsklontjes zijn van leidingwater, houdt hier dus rekening mee met de frisdranken uit de automaat

met partner, Mei 2010
"Leuk Disneyhotel tot in de details uitgewerkt!"
dhg
19-5-2010 Het is een van de weinige hotels waar Disney ook echt in terug komt. Het hotel is gesplitst in 5 thema's, waarvan wij in het Anaheim Mighty Ducks gedeelte zaten. Er is een groot hoofdzwembad en bij ons voor was nog een kleiner bad. Op de kamer staan sowieso 2 tweepersoonsbedden. Wij waren met zn 2 dus hadden genoeg ruimte. Het eten is wel erg duur en niet zo heel veel keus. Ze hebben wel heerlijke ijsjes. Koop aan het begin van de vakantie de refill-beker, die kun je de hele vakantie op het hotel gebruiken en gratis bijvullen. Het transport van en naar de parken kon soms lang op zich laten wachten, ze hebben geen vaste tijden dat ze rijden. Het hotel is wel heel erg leuk om het totale Disney pakket mee te beleven, het hotel raad ik wel aan, het is het goedkoopste hotel maar ook een van de leukste. wij hebben een fantastische vakantie gehad!

met partner, Dec. 2009
"Prima slaapplek voor het budget"
Jan
23-12-2009 Een van de "value" opties van Disney, dus een redelijke prijs voor Disney-begrippen. Zeer schone kamers met elke dag schone handdoeken. Er zijn 2 buitenbaden. In het resort zelf kun je op het food-court eten, maar dit is vooral fastfood en kwalitatief maar net goed genoeg. Je kunt beter eten in de parken zelf (wel minimaal 2 dagen vooraf reserveren) of bij Disney Downtown.
Gratis busvervoer naar alle parken, Downtown en andere resorts.
Het resort ligt dichtbij Animal Kingdom (10 min.) maar verder weg van Magical Kingdom en Downtown (beiden 20 tot 30 min.)

met partner, Sept. 2009
"Prachtig hotel"
danielle
23-9-2009 Het hotel ligt mooi gelegen bij verschillende disney parken. Kamers zijn netjes en keurig schoon. Verder weinig gebruik gamaakt van de faciliteiten in het hotel waren van smorgens vroeg tot sávonds laat in de parken. Diningplan hadden wij ook geboekt is gped eten en voor minder geld dan dat je het daar allemaal moet aanschaffen en is niet alleen maar fastfood.

met oudere kinderen
"Prima prijs/ kwaliteitverhouding"
Esther
15-9-2009 Van eind augustus tot begin september 2009 hier 8 nachten verbleven. Dit is een value resort van Disney en denk ik vergelijkbaar met b.v. Santa Fe bij Parijs. Wij hebben het hier heel goed naar ons zin gehad. Groot van opzet maar hier merk je niets van. Twee zwembaden die mooi aangelegd zijn.Leuke thema's zoals Toy Story, 101 Dalmatiërs, Herbie. Zeker bij een wat langer verblijf de bekers van $13 kopen. Daarmee mag je tijdens je verblijf zoveel als je wil gebruik maken van de koude/ warme dranken in alle All- star resorts. Doordat het een resort van Disney is kun je gebruik maken van het disneytransport en de extra Magical hours. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Kamers schoon en voldoen, het enige wat je mist is een koelkast maar het schijnt dat je deze wel kan huren. Echt eigenlijk niets dan lof

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Voor herhaling vatbaar"
lenie
22-9-2009 het hotel is schoon, verzorgd. Het heeft leuke zwembaden en een foodcourt met verschillende soorten eten.

met jonge kinderen, Juni 2009
"Disney budget hotel, prima kwaliteit"
Iking
4-4-2010 Goedkoopste Disney-optie, maar wel kwaliteit - schoon, voldoende eten en drinken tegen schappelijke prijzen- maar wel erg veel fastfood, leuke sfeer en goed gelegen tov Theme Parks . Disney thema komt overal terug en is tot in detail perfect uitgewerkt. Nergens een vuiltje op straat, perfect onderhouden groenvoorzieningen. Kamers zijn vrij klein, geen WiFi, voor Amerikaanse begrippen kleine bedden.
Voor hetzelfde geld zit je in een zeer luxe resort net buiten Disney World maar ja....dan mis je de toch wel unieke Disney sfeer.