Hotel Flamingo Las Vegas*** in Las Vegas Nevada | Zoover
Hotel Flamingo Las Vegas*** Las Vegas

Beoordelingen Hotel Flamingo Las Vegas***

3555 Las Vegas Blvd S, NV 89109, Las Vegas
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Flamingo Las Vegas*** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Flamingo Las Vegas*** achterlaten.

29 beoordelingen over Flamingo Las Vegas***

9,4
7,5
7,9
7,4
met partner, Mrt. 2012
"Prima hotel"
mevrouw Rothengatte...
9-4-2012 beetje flauw dat ze adverteren dat er geen resortfee wordt geheven.
als je echter voor 16.00 uur incheckt dan vragen ze of je een early check in fee van 22 dollar wil betalen of om 16.00 uur terug wilt komen.
dat vragen ze je dan als je net 1 1/2 uur in de rij hebt gestaan om bij een baliemedewerker te komen, dan zeg je natuurlijk geen nee. er staan daar nl altijd rijen omdat het hotel zo groot is

met partner, Okt. 2011
"Flamingo: vooral de ligging is goed!"
Rita
6-11-2011 Wij hadden juist vanwege de centrale ligging op de The Strip voor the Flamingo gekozen. Ook een Go-room geboekt. Prachtig uitzicht op de 26e verdieping op de fonteinen van the Bellagio. Kamer is ruim genoeg, modern interieur; prima bed, ruime badkamer met tv in de spiegel (weird). Inchecken wil nog wel eens lang duren op vrijdagmiddag, maar self check-in is mogelijk als je een reserveringsnummer hebt. Self check-out via de tv, super makkelijk en snel. Meeste Vegas hotels zijn doolhoven, waarbij je vooral moeilijk uit het casino komt! Parkeren gratis. Internet niet gratis! Keer gegeten in het food-court, was wat je kunt verwachten in zoiets. Eigen 'station' voor de monorail, zodat je makkelijk naar de andere hotels kunt. Kost wel 5 dollar enkele rit!

met partner, Sept. 2011
"Hotel bezocht voor Wildlife Habitat"
DHG
27-12-2011 Tijdens mijn bezoek aan Las Vegas hebben wij tevens een bezoek gebracht aan het Flamingo hotel, omdat dit een van de eerste hotels van de Vegas strip was, opgezet door de maffioso Bugsy Siegel en vanwege het Wildlife Habitat. In dit Wildlife Habitat, wat gratis te bezoeken is, kunt u veel mooie diersoorten zien zoals natuurlijk Flamingo's, maar ook vogels en andere dieren. Het casino is gelijkwaardig aan dat van de andere casino's op de strip, er zit verder geen thema aan verbonden. Wanneer u in Las Vegas bent zou ik zeker even bij het Flamingo naar binnen lopen op de dieren te bezichtigen, het is even een rustmoment in het drukke Las Vegas!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Volgende keer beter"
Il Quadrifoglio
7-9-2011 Dit hotel ligt midden op de strip en is desondanks goed met de auto bereikbaar. De parkeergarage ligt achterom, zoeken, maar wel gratis parkeren. De loopgang naar binnen is al druk, maar de receptie is geen doorkomen aan. De ontvangst is goed. Onze weg naar de habitats (de liften) is dóór het casino, precies wat de kinderen wilden! Op de hoogste verdieping zijn onze kamers groot maar redelijk uitgeleefd. De kranen en tegels op de badkamer liggen loHet werkt niet allemaal, want op op de badkamer, maar de kranen en tegels liggen los, op de 2e kamer werkte de douche niet eens. Jammer. Maar ja, onze rondleiding door de benedenverdieping was weer wel heel erg leuk met al die glitter en glamour. Jammer dat niemand kan uitleggen waarom wij het leukste grootste zwembad niet inmochten, terwijl de verschillen niet zichtbaar werden. S'avonds natuurlijk niet in dit hotel eten, maar in de stad, veel leuker. Daags erop vroeg weg voor een rondje Hooverdam en Hoover City. Na twee dagen genoeg Vegas.

met jonge kinderen, Juli 2011
"Leuk hotel, centraal gelegen aan "De Strip""
jerimar
12-8-2011 Leuk hotel, wat zeer aantrekkelijk ligt aan de Strip, nl in het midden. Je kunt dus de ene dag de ene kant bezichtigen en de andere dag de andere kant.
Wij hadden een GO-room, deze was zeer netjes met super uitzicht op de Strip, we konden zo de fonteinen van Ballagio zien, erg leuk.
Jammer was, dat het grote zwembad alleen voor 18+ was, dus als je met kinderen bent dan heb je wat kleinere baden en dan moet je dus zoeken naar een bedje.
Leuke prijs voor dit hotel, zeker aan te raden, volgende keer zou ik zo weer gaan.

met partner, Juni 2011
"Absoluut één van de leukste hotels van de Strip"
Inez
3-7-2011 Wij hebben hier 2 nachtjes verbleven en hebben het prima naar ons zin gehad. We hebben uiteraard wat andere bekende hotels bezocht, maar in deze prijsklasse kun je echt niets beters treffen. De kamer was erg ruim, leuk uitzicht op de tuin met zwembad. Op de 22e verdieping heb je ook wat minder last van het geluid. Het inchecken duurde inderdaad wat langer, maar wat wil je met zo veel kamers! Het buffet vonden we niet zo lekker, maar in het sportcafé hebben we een prima pizza gegeten. Jammer dat enkele promoties die ze hadden alleen voor getrouwde stellen was. Dat moet je zelfs aan kunnen tonen. Lastig als je je paspoort nog niet hebt hoeven vernieuwen na je trouwen, want je trouwakte meenemen gaat misschien wat ver. Maar al met al een goed hotel die we zeker weer zouden nemen als we Las Vegas ooit nog eens bezoeken

met partner, Mei 2011
"Midden op de strip!"
Leoni & Leo
17-6-2011 Flamongo Hotel ligt midden op de strip in Las vegas. Prima hotel, prima bedden, goede service aan receptie. Hotel met eigen casoni, veel winkeltjes. Ontbijt is aparte zaal, mega buffet (wel apart betalen) en prachtig mooie tuin met echte flamingo's. Enigzins hoor je nog wel het lawaai op straat 's nachts .... maar dat heb je als je midden op de strip zit met je hotel! Echt irritant is het niet.

met vrienden, Apr. 2011
"Centraal op de Strip"
Bianca
5-5-2011 In april hebben we een midweek in Flamingo verbleven. De kamers zijn gedateerd, maar het bed is uitstekend. Het hotel ligt midden op de Strip, recht tegenover Ceasars Palace. Gezien de locatie vind ik het een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Housekeeping kwam ons een keer om 22.00 uur storen, een extra deken omdat we het koud hadden hebben we niet gekregen. Ook waren soms ineens de waterglazen weg. Vrienden met een kamer op een andere etage hadden wel goede ervaringen met de housekeeping. In het hotel is een kleine Foodcourt waar je eten kunt voor een relatief laag bedrag. Wij hebben gebruik gemaakt van het ontbijtbuffet en waren hier zeer enthousiast over. Keuze genoeg, vriendelijke bediening en uiticht op de flamingo;s in de tuin.

met partner, Okt. 2010
"Goed hotel voor deze prijs"
annikaa
30-7-2011 Wij zijn in oktober 2010 5 dagen in dit hotel geweest en hebben er een prima hotel aan gehad. Wij hadden wel een go room geboekt en deze waren prachtig. Voor het eerst deze reis een bad en douche, tv in de spiegel, luxe bedden, flatscreen, electrisch bedienbare gordijnen etc etc. Uitzicht op het zwembad, Heerlijk!!
Ook kan je in dit hotel op de railway station opstappen, erg prettig als je andere hotels wil bezoeken.
Smiddags bij het zwembad waren er nog bedje vrij, dus geen handdoekje leggen!
Vaak sloten wij in het casino de avond af, zodat we snel naar boven konden schuiven.
Eten was prima. We hebben één keer een 24 uurs buffet gedaan waarbij je ook in drie andere hotels bij het buffet aan kon schuiven, keuze genoeg.
Wij kunnen dit hotel zeker aanbevelen als je midden op de strip wil zitten en niet teveel wilt betalen voor een moderne kamer. Kies zeker de go room, dan heb je zeker een gerenoveerde kamer.

met partner, Okt. 2010
"Uitstekend hotel, prima prijs/kwaliteit verhouding"
ilsehomburg
31-5-2011 Wij hebben het hotel geboekt in combinatie met de vliegreis, een trouwarrangement, een dagtrip naar Death Valley en The Grand Canyon
Vanuit de kamer een superleuk uitzicht op The Strip en Ceasar's Palace.
Bedden uitstekend, geen last van lawaai.
Inrichting in ons deel van het hotel iets gedateerd, maar er schijnt ook een nieuwer deel te zijn.
Op begane grond alle mogelijke voorzieningen, winkels en restaurants.
Mochten we ooit weer terugkeren, dan gaan we zeker weer naar het Flamingo.