Hotel Mandalay Bay***** in Las Vegas Nevada | Zoover
Hotel Mandalay Bay***** Las Vegas

Beoordelingen Hotel Mandalay Bay*****

3950 Las Vegas Blvd S, 89119, Las Vegas
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Mandalay Bay***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Mandalay Bay***** achterlaten.

23 beoordelingen over Mandalay Bay*****

9,1
zakelijk, Nov. 2011
"Meer dan een typisch Casino Hotel"
john
9-1-2012 Voor mijn werk een week Las Vegas, veel gewerkt maar ook kunnen ontspannen! Het hotel is groot en service staat hoog in het vaandel. Als je zoekt naar mooie en goede restaurants op een m2 dan is het hier wel.
De House of Blues foundation room is een must see.. al is het alleen maar het uitzicht vanaf het dak. De standaardkamers zijn meer dan luxe alleen wel er voor zorgen dat je niet te dicht bij een lift terecht komt. Vegas kan luidruchtig zijn

met partner, Sept. 2010
"The Hotel is prachtig"
AenC
13-9-2010 hebben dit hotel gekozen o.a. voor de zwembaden. erg druk, maar wel lekker! The hotel is meer een zakenhotel en zijn suites, apart woonkamer/slaapkamer. bdakamer is perfect. LET OP ALS JE BOEKT, ER KOMEN BUITEN DE TAX OOK RESORT FEE KOSTEN van ROND DE 16 DOLLAR PER DAG BIJ..kleine lettertjes lezen.

alleenreizend
"Goede service maskeert slijtage-effekten"
Erik & Sandya de Ru...
21-5-2010 Standaard kamer in hoofdgebouw, en die beginnen toch echt wat negatief af te steken bij standaard Vegas kwaliteit; meer budgetniveau. Wel aardig upgraded met grote flatscreen TV enzo, andere zaken (mooie grote badkamer met aparte douche/bad en WC maar toch beperkingen in o.a. scheerspiegel) allemaal nét wat te oud. O.a. lichtknoppen, geen badjassen, en net wat teveel familie-onvriendelijk. Casino had o.a. buikdans-voorstelling in bikini op een tafel, en in het minibar-assortiment zit ook een 'love kit' die niet elk gezin aan de kinderen wil gaan uitleggen.

met oudere kinderen
"Erg druk .... maar wel goed."
Peter Bastiaansen
25-8-2009 Prima hotel. Mooie kamers en prima restaurants. Wel OVERAL erg druk. Zeer groot overvol zwembad. Wegens de kleine kinderen komt er maar 1 golf om de 3 minuten ... Moet ver lopen nnar de rest van de STRIP. Na dit hotel hebben we in het WYNN geslapen; echt 5 sterreb wel iets duurder maar VEEL rustiger en mooier van opzet. Daar weet je echt niet wat je ziet.

met partner, Juni 2009
"Geweldig hotel!"
Hendriks
26-9-2009 In juni van dit jaar 4 nachten in THE hotel at Mandalay Bay verbleven. Ik ben zelfstandig reisadviseur en heb meerdere hotels gezien op de Strip. THE hotel at Mandalay Bay is een geweldig hotel. De standaard kamers zijn al super luxe. Goede service en het ontbijt (tegen betaling) is geweldig! Hotel ligt wel aan het einde van de Strip (naast Luxor), maar via een Monorail kom je bij Excalibur uit, weg oversteken en je staat midden op de Strip. Echt een aanrader!

met partner, Mrt. 2009
"Great place"
Rikke Højgaard
27-3-2009 That was a grat vacation. The Mandalay Bay Resort was very good. We will come back, that´s for sure.

alleenreizend, Feb. 2009
"GEWELDIG"
hans
25-2-2009 Net terug uit Vegas en de laatste 2 nachten in dit hotel overnacht. Inchecken was zo gebeurd en ik kreeg een gratis upgrade naar een suite met Stripview aangeboden. Dit aanbod is natuurlijk moeilijk af te slaan.
De ligging tov van het centrum is niet goed, het ligt aan het einde van de strip.
Het ontbijtbuffet is ook beneden peil, zeker als je kijkt wat je voor je geld krijgt.
De laatste 2 punten heb ik niet beoordeeld, omdat anders het cijfer 'zakt', en dat vind ik het niet waard.

met vrienden
"Fantastisch"
Bartje
7-12-2008 4 dagen in THEhotel bij Mandalay Bay gezeten, en een fantastische tijd gehad.
In eerste instantie problemen met de reservering, verkeerde kamers gekregen, en receptie deed hier niks aan. Na een gesprek met de manager echter twee kamers op de 38e verdieping met Strip-uitzicht gekregen, en 200 dollar aan krediet bij de bars. De kamers zijn fantastisch, enorm ruim en fantastisch ingericht. En in onze kamers uiteraard een fantastisch uitzicht uit de vloer tot plafond ramen.

Service is fantastisch, restaurants zijn goed, casino is een van de beste casino's aan de Strip. Ga hier vaker heen.

onbekend
"Topklasse hotel op strip"
arthur
29-11-2008 Superhotel aan de zuidkant van de strip. Mooie ruime suites met uitzicht op de strip. Mix lounge is absoluut de mooiste tent van Las Vegas. Veel vertier( restaurants, nightlife) in het hotel.
Absolute aanrader.

zakelijk, Mei 2008
"Wow!"
René, Anneke. Luka ...
16-11-2009 Wij zaten in THEHotel at Mandalay bay, een nieuwe toren aan het bestaande hotel. Fantastische kamers (compleet appartement zonder keuken zeg maar), mooie lobby, goed eten. Wij keken niet uit op de strip maar op de achterkant, geweldig! Mooi maar duur hotel. In verband met het zakelijke karakter van ons bezoek had ik niets met de prijs te maken en heb ik dat dus ook niet beoordeeld.