Hotel MGM Grand**** in Las Vegas Nevada | Zoover
Hotel MGM Grand**** Las Vegas

Beoordelingen Hotel MGM Grand****

3799 Las Vegas Boulevard South, 89109, Las Vegas
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming MGM Grand**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming MGM Grand**** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 volgende

56 beoordelingen over MGM Grand****

7,4
met vrienden, 2012
"Voor de foodies onder ons, is dit het paradijs!"
DeSmeder
6-5-2012 Enorm hotel met prachtige voorzieningen. Voor de fodies zijn er zeker 4 reataurants op sterren niveau, waarvan één op 3 sterren niveau!
Ongeloofelijk lekker gegeten daar!

Kamers in het MGM zijn niet bijzonder, maar in the Signature at MGM (5 minuten met de lopende band) zijn ze schitterend! Mooiste kamers die ik ooit in Vegas gehad heb en zeer betaalbaar!

met partner, Juni 2011
"Voor de tweede keer in dit hotel, super."
Jaco
4-7-2011 Na jaren weer terug in dit hotel en het was echt weer super.
Dit keer met een kleine toeslag een Celebrity room geboekt en dit was echt super.
de oppervlakte van 2 normale kamers, een heerlijk bed, een zitje, koelkast, kluisje,tv,bedienbare airco en een super badkamer van marmer en een heerlike jacuzi.
Hotel is erg groot, 5000 kamers en alles is groot.
Parkeren is eenvoudig en gratis in de megaparkeergarage.

met partner, Juni 2011
"Zoals je je Las Vegas voorstelt"
René
1-10-2011 Het is druk bij de Valet parking, toch is het een aanrader want bij het weer ophalen na 4 dagen heb je je auto binnen 10 minuten terug, je geeft de man een tientje en je hoeft niet met je koffers vanuit de een stuk verder gelegen parkeergarage te slepen. De incheck lijkt erg druk maar we worden verzocht bij de businessbalie in te checken en na vijf minuten is alles geregeld. Het duurt langer voor we bij de kamer zijn. We weten wel de weg, die is duidelijk, maar vanaf de lift is het op de etage nog honderd meter lopen. De Hollywood suites (we doen een keer duur) liggen aan het eind vanwege het uitzicht naar twee kanten. Maar het is de moeite waard. Schitterende ruime suite, apart zitgedeelte, slaapkamer en grote badkamer. Twee TV's, apart toilet, koelkastje, maar geen koffie/theezet faciliteiten. Dat haal je maar bij de meerdere restaurants in buffetvorm of a-la-carte. Maar je kunt naar Mc Donalds is de hal of een Subway om de hoek. Een zeer groot zwembadcomplex maakt alles af.

"Fantastisch hotel"
jolly_simba
3-9-2011 Lekker een paar dagen hier bijkomen van onze rondreis. Mooie kamer, keuze uit meerdere zwembaden. Je loopt zo de strip op. Met de auto zit je zo op een van de uitvalswegen, kortom zeer goed gelegen hotel

met partner, Juni 2011
"Topper aan het begin van de strip"
carolien_k
17-6-2011 We hebben 2 nachten doorgebracht in het MGM grand hotel. Het is echt mega groot, aan het begin van de strip. Wij vonden dit ook het leukste gedeelte, vlakbij het Bellagio en het Newyork Newyork aan de overkant. Denny's ligt ook erg dichtbij, hier kun je goed eten en niet duur!
Kamers zijn erg modern (westwing kamer) en de bedden liggen heerlijk. Ook de douche was top!
Het is wel een eindje lopen om uit het hotel te komen maarja wat wil je. Het is het grootste hotel ter wereld! Ook niet de duurste aan de strip en absoluut een aanrader.
Tip: Ga naar de premium outlets in Las Vegas. Diverse merken tot 60,70 % korting!
Vegas was top!

met partner, Mei 2011
"Perfect hotel voor de echte Vegas-ervaring"
ch
22-6-2011 Mooi hotel, perfecte service. Groot, maar je verdwaalt nooit; het is zo slim opgebouwd. Prima faciliteiten: prachtige zwembaden, winkels. Centraal gelegen op de Strip.

met partner, Mei 2011
"Fantastisch hotel"
KingKong65
6-6-2011 Pluspunten: megaruim hotel, megaruime kamer, leeuwenverblijf in het hotel, goed onderhouden, direct aan de strip...
Minpunten: persoonlijk vonden wij de algemene airco op de kamer iets te koud ingesteld, de nog te betalen 'fee' ter plaatse.
Dit hotel is een aanrader als je Las Vegas bezoekt.

met oudere kinderen, 2011
"Grootste hotel met ook echt grootse klasse"
PAY
14-5-2011 Perfecte ligging aan de strip, echt een mega groot hotel waar je ogen en oren tekort komt. Mooi casino, winkelcentrum, Mc Donald, Haagen Dasz-ijs, wedding-chapel, theater, zwembad etc etc.Super mooie kamers en heerlijke bedden.Tip voor als je de leeuwen wil zien: Kom vóór 19.00 uur want anders zijn ze weg.

met oudere kinderen, Sept. 2010
"Hotel is een stad in een stad"
Henk
19-10-2010 hotel met 5000 kamers, als men aankomt op het voorplein wordt de auto overgenomen (na uitpakken bagage) en bij vertrek staat de auto weer gereed. Alles verloopt prima georganiseert. We hadden een mooie kamer, badkamer en van alle gemakken voorzien (op 23e etage) met uitzicht over de stad. De 4 zwembaden in de centrale tuin lagen overvol met mensen. De gehele onderste etage is gericht op spelen (gokken) en het staat er ook vol. In een gigantische schouwburg in het hotel trad Cirque Soleil op ($100 pp).
Er wordt in het hotel en in elk restaurant nagegaan of personen onder de 21 jaar (geen) alcohol drinken en zij mogen niet in de nabijheid van de bar komen. Voor de niet gokkers is 1 dag en nacht Las Vegas voldoende.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Wauw... wat een belevenis"
D.Boomsma
23-9-2010 Een mega groot hotel waar je je geen moment hoeft te vervelen. Nette en mooie kamers. Genoet eetgelegenheden, voor elk wat wils. Prachtig zwembad met zelfs een lazy river. Wel massaal en druk... maar ja... 't is wel Vegas he!

1 2 3 4 5 6 volgende