Hotel Warwick**** in New York City New York state | Zoover
Hotel Warwick**** New York City

Beoordelingen Hotel Warwick****

65 West 54th Street, 10019, New York City
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Warwick**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Warwick**** achterlaten.

20 beoordelingen over Warwick****

9,2
met partner, Sept. 2010
"Een heerlijk hotel"
Joke
11-1-2011 Dit zeer centraal gelegen hotel is erg prettig. De kamer was prima, wij hadden een mooi uitzicht en het was er 's nachts rustig. Moma ligt aan de straat erachter, in de buurt staan allerlei ontbijtwagentjes. Central Park is ook dichtbij. Het is een statig ouderwets hotel en doet warm aan.Wij waren hier in september 2010

met partner, Jan. 2010
"Hotel met een geweldige ligging!"
Bouw
21-1-2010 Hotel is niet zo'n enorme fabriek. Beetje oudbollig.. maar dat heeft juist wel zijn charme.
Je wandeld zo Times S. in en Centralpark Parc en Rockefeller Centre is ook dichtbij..
We hebben s' morgens steeds ontbeten in het hotel. Buffet is uitstekend. Kosten incl. tax en fooi zo'n 58 dollar. Tip:neem de metro naar de gratis ferry naar Staten island.

met vrienden, Juni 2009
"Goed hotel!"
AS
25-8-2009 Prima ligging; vlakbij central park, times square en 5th avenue. Het is zelfs tegenover MoMA! Het hotel zelf is heel fijn; vriendelijk personeel, gastvrij, je wordt geholpen met je bagage zodra je binnenkomt en vertrekt. De kamers zijn zeer ruim; comfortabele bedden, schone lakens en handdoeken en een schone badkamer. Ik vond het ietwat prijzig, maar via een aanbieding op hun website heb ik er een goeie deal uitgehaald.

met partner, Apr. 2009
"GEWELDIG"
Sandra
15-5-2009 Hotel is schoon, heerlijke bedden, maar vooral een TOPLOCATIE

onbekend, Mrt. 2009
"The Warwick contiunes to be a classic"
Kenneth
Bron: Skoosh.com
25-6-2009 If you're looking for one of those great hotels that have character and a European feel, then this is a good choice for your stay in NYC. The rooms are average size with the bathrooms small compared to newer hotels but still very adequate. The staff is excellent and the front desk people were very friendly and helpful. The location is excellent. I enjoyed my stay and would stay again if the price is right.

met partner, Feb. 2009
"Prachtig hotel!"
Cindy
12-8-2009 Echt een heerlijk centraal hotel. De ontvangst was erg goed, we moesten even wachten maar hiervoor werd direct verontschuldigd. We hadden een ruime kamer met een lekker zacht King Size bed, ik heb nog heimwee naar dit bed!

Het is niet het goedkoopste hotel in New York maar ik vond het mijn geld dubbel en dwars waard. Het is gewoon thuis komen als je de hele stad hebt ontdekt!

met partner, Feb. 2009
"Ideale ligging en hele lekkere bedden."
Hugo en Linda
5-3-2009 Zeer goed hotel. Dichtbij bij 5th ave, central park, times square en bij de metro. Het was onze eerste keer in amerika en dus ook in NY. Echt onbeschrijvelijke ervaring. Wij hebben heerlijk gegeten bij China Grill vlak bij het hotel. The view is echt een must (marriot hotel) en onze topper was Bottega del Vino (wel duur maar top). Aanrader is de Harlem tour en de Sopranos tour moet je zeker doen als je de serie leuk vond om te zien. We komen hier zeker weer een keer terug.

met partner, Dec. 2008
"Perfect hotel midden in centrum"
2-1-2009 Dit hotel heeft er mede aan toe bijgedragen dat onze jaarwisseling in New York een onvergetelijke belevenis is geworden! Perfecte ligging tegenover het MoMa, Het Hilton, Rockefeller centre op 500m, Broadway 300m, Times square op 500m, 5the avenue 300m. Tot onze verbazing grote kamers, badkamer tamelijk klein maar wel schoon. Vriendelijk personeel, gratis internet onder in de lobby. Echt een aanrader!

met partner, Okt. 2008
"Een aanrader"
Ingrid
12-10-2008 Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede kamer, wel om een kingsize bed vragen. Ligging prima en een metrrostation op 3 minuten lopen
Ontbeten hebben we niet in het hotel want dat is rond de 45 dollar voor twee. Rondom het hotel heb je volop demogelijkheid.

Familie, Juni 2008
"Top hotel!"
Fam. de Boer
27-6-2008 Dit hotel is een echte aanrader! Wat een mooi, luxe en prettig hotel. De medewerkers zijn helemaal top, zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. Het hotel ligt dichtbij Broadway en leuke eetgelegenheden. New York was geweldig maar dit hotel heeft onze reis nog mooier gemaakt.