Lodge Buffelsdrift Game Lodge (tented units)**** in Oudtshoorn Westelijke Kaap (Western Cape) | Zoover

Beoordelingen Lodge Buffelsdrift Game Lodge (tented units)****

9,1
8,9
9,4

2 juni 2012

Lodge Buffelsdrift Game Lodge (tented units)**** Oudtshoorn

Beoordelingen Lodge Buffelsdrift Game Lodge (tented units)****

P.O Box 268, 6620, Oudtshoorn
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Buffelsdrift Game Lodge (tented units)**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Buffelsdrift Game Lodge (tented units)**** achterlaten.

14 beoordelingen over Buffelsdrift Game Lodge (tented units)****

9,1
8,9
9,4
met een groep, Feb. 2012
"Buffelsdrift game Lodge"
Leo
14-3-2012 Buffelsdrift Game Lodge in Oudshoorn is subliem .
In een tent en dan het luxe van het luxe, airco, ligbad, TV, noem maar op, met uitzicht op de wilde dieren, neushoorns, giraffen, impala,s etc . Bij het zwembad liggen de nijlpaarden slecht een paar meter van je af. Komen de dieren drinken aan het meer voor je tent.
Alle luxe en een douche in de buitenlucht. Rust , lekker slapen en vroeg op met de wilde beesten
Het eten is er voortreffelijk en de bediening en service van een ongekende kwaliteit.

met vrienden, Nov. 2011
"Wow"
marb4
20-11-2011 Je komt aan, wordt netjes opgeangen. met golf karretje naar je tent gebracht. De tent is echt een luxe, bad binnen douche buiten en zicht op de dam. Ook de bedden zijn heerlijk. In de dam zijn nijlpaarden zichtbaar. En al je snachts misschien wakker wordt kan het zijn dat de nijlpaarden echt voor je tent in het water liggen. Het uitzicht is super gaaf. Het eten is netjes. Als je daar overnachts is de cango ostrichfarm een aanrader om heen te gaan.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Geweldige Lodge"
Paul
5-8-2011 Prachtige locatie aan een kunstmatig meer. Geweldige service, vooral de meerdaagse pakket aanbiedingen zijn erg gunstig. Goede keuken. Heerlijk luxe tenten om in te verblijven, met kingsize bed, toilet, bidet, ligbad, dubbele wastafel en buiten douche. De tenten hebben eigen warmwater en airco voorziening. Prachtig uitzicht op de Zwartberg mountens, mogelijkheid tot gamedrives (ook te paard of olifant), olifanten voeren, uitstapjes naar Wildlife range, struisvogel park en Cango caves. Ook mooi als trouw locatie. Prachtige natuur en uitzichten.

De beste prijzen en lastminutes voor Lodge Buffelsdrift Game Lodge (te...

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Decadent camperen"
Ruud & Karin, Kim &...
2-7-2011 Wij verbleven eind december 2010 drie nachten op deze geweldige plek. De tent is van alle gemakken voorzien zoals, vaste bedden, minibar, airco, ligbad, buiten douche, bidet, wc en nog veel meer. Voor de tent is een klein steigertje met 2 lig-bedden erop waar je in alle rust de hele dag naar de wilde dieren kunt kijken die in en om het meer leven zoals nijlpaarden, water schildpadden, olifanten, gnoes, impala's en niet te vergeten de vele watervogels. In de omgeving zijn vele struisvogel farms die een bezoekje waard zijn, je kunt zelfs aan een struisvogel race meedoen. In een rondreis door Zuid-Afrika mag je deze locatie zeker niet missen. De bijgevoegde foto's geven er een goed beeld van.

met vrienden
"Een top lokatie!"
Eline (mrt 2010)
18-3-2010 Helaas waren wij hier maar 1 nacht. Maar wat een ervaring! Prachtig en om nooit te vergeten. Midden in de natuur, veel wild gezien, de nijlpaarden in het meer, vanuit je tent zag je de neushoorns. Safari is zeker een must. Meer gezien als in het Addo park en veel mooier als Addo. Tent was een en al luxe. Lekker eten. Een topper en zeker weten dat we terug gaan.

met partner, Okt. 2009
"Fantasties en dat in een tent"
Wilma Heinen
16-11-2009 Wat een mooie lokatie, we werden opgehaald bij de parkeerplaats, koffers in een karretje naar de receptie die op ons stond te wachten met een drankje, toen met het karretje naar onze tent gebracht, wat was de tent mooi, prachtig bed, aparte badkamer met bad en toilet en dan buiten je douche. Alles met heel veel luxe. Je eigen terras met zitje, wij zaten aan het water waar de nijlpaarden in zwommen, helemaal geweldig. later een safari gehad, erg indrukwekkend, veel dieren gezien, de neushoorn en de girafe hebben de meeste indruk op ons gemaakt. Volgende dag mochten we ook nog de olifanten voeren. In de buurt ook nog naar een struisvogel farm geweest. Dit is echt een aanrader. We vonden dit een geweldige ervaring om in deze prachtige lokatie te verblijven.

met partner
"Topper"
Mat en Ank
19-8-2009 Alles wat is geschreven is waar! Wat kunnen we er nog meer van zeggen. Een superlokatie! Mooie tenten met alles er op en er aan. Zelfs een bad met uitzicht over het meer. Heerlijk eten, behulpzaam personeel. Absoluut niet missen: the elephant feeding experience!! Zo leuk!!!

met partner, Mrt. 2009
"Prachtig verzorgde safaritent"
kjobse
20-10-2009 Wij waren hier in maart 2009.De lodge is prachtig aangelegd rond een meer waar Nijlpaarden in zwemmen.Wij zaten in een van de achterste tenten en we hadden daar een prachtig uitzicht op allerlei dieren die daar rondliepen ( Neushoorns en Gnoes enz) en keken ook nog op het water met de nijlpaarden.
De tenten waren heel mooi ingericht en van alle gemakken voorzien.
Het eten was hier prima .We hebben het hier heel erg naar onze zin gehad.

met jonge kinderen, Aug. 2008
"Topper van onze vakantie!"
sabina
5-3-2009 Wat een geweldige dagen hebben we hier met ons gezin in augustus 2008 gehad! We mochten met bedden op de grond voor de kinderen toch in de prachtige tent verblijven, waardoor de tent wel wat krap werd. Maar we hadden dit nooit willen missen! De lodge is prachtig en de tenten staan verspreid over het terrein. Met een golfkarretje werden we naar 1 van de achterste tenten gereden en we waren gelijk helemaal verkocht. En wat een service: terwijl wij 's avonds aan het eten waren (wederom opgehaald met het golfkarretje) werd in onze tent de verwarming aangezet, het bed opgemaakt, met een heerlijke bonbon erbij! Terwijl de kinderen in het prachtige ligbad op poten zaten en ik buiten aan het douchen was zagen we een nijlpaard lopen. Verder waren de safari-excursies allemaal prima geregeld. Veel dieren gezien. De uitleg van onze gids Wikkes was hilarisch en wordt nu nog steeds graag verteld aan vrienden en familie. De ontmoeting met de 3 olifanten was bijzonder, kortom: een geweldige ervaring!

Familie
Chinouk
20-4-2008 Een unieke ervaring. Zo mooi gelegen!Alles is al geschreven: de tenten zijn echt waanzinnig mooi, sfeervol en volledig ingericht. In bad gelegen zag ik opeens een neushoorn de heuvel oplopen. Zalig eten en lekker zwembad. De dieren zie je ook -de safaris zijn een belevenis. Echter later op onze reis in Mountain Zebra NP en Addo NP zagen wij er wel veel meer.