Bed and Breakfast De Zeekoe Guest Farm**** in Oudtshoorn Westelijke Kaap (Western Cape) | Zoover
Bed and Breakfast De Zeekoe Guest Farm**** Oudtshoorn

Beoordelingen Bed and Breakfast De Zeekoe Guest Farm****

Zeekoegat R328 - P.O.Box 226, 6620, Oudtshoorn
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming De Zeekoe Guest Farm**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming De Zeekoe Guest Farm**** achterlaten.

3 beoordelingen over De Zeekoe Guest Farm****

7,3
6,8
6,3
7,3
met vrienden, Nov. 2011
"Dieptepunt"
adcaron
20-11-2011 Wij kregen een houten lodge aan het meer op zo'n 5 á 10 minuten rijden van het hoofdverblijf van de Zeekoe (wat er overigens wel gelikt uit zag).
In deze lodge waaide het net zo hard als buiten. Wij waren er begin november 2011, dus in de zuid-afrikaanse lente, maar wij hebben echt kou geleden. Het enigste lichtpuntje was het ontbijt, dat was heerlijk en goed verzorgt. Ook de mensen van de receptie waren neit echt geïntresseerd in onze bevindingen van de lodge en ons verblijf daar.

met partner, Feb. 2009
"Heerlijke verblijfplaats"
Edwin
10-3-2009 De Zeekoe is een heerlijke tussenstop op weg naar de Gardenroute met fantastisch uitzicht vanaf the guesthouses, prima zonneweide bij het zwembad en allerlei mogelijkheden om in de omgeving te genieten van wat de natuur te bieden heeft. Een aanrader!

Familie, Dec. 2007
Mirella van den Hon...
17-2-2008 Een leuke accomodatie, even buiten Oudsthoorn, tegenover de ostrich farm. Wij verbleven in een soort lodge aan het water, voorzien van airco en klamboes. Elk hutje is voozien van barbecue spullen. Vanaf je terras heb je een prachtig uitzicht. Erg leuk om een of twee nachten te verblijven.