Hotel Bloomestate**** in Swellendam Westelijke Kaap (Western Cape) | Zoover
Hotel Bloomestate**** Swellendam

Beoordelingen Hotel Bloomestate****

276 Voortrekstreet, 6740, Swellendam
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Bloomestate**** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Bloomestate**** achterlaten.

19 beoordelingen over Bloomestate****

9,9
9,7
9,7
met partner, Dec. 2011
"Onthaasten op zijn best"
Paulusma
19-12-2011 Deze plek blinkt uit door de stijlvolle inrichting, rust en aandacht van de eigenaren. Wat een heerlijkheid om hier te zijn. Ruim opgezet complex met slechts een beperkt aantal kamers. Veel groen, mooi zwembad en dito aankleding. Hooguit wat rumoer van de nabijgelegen weg als enige minpuntje.
Alle voorzieningen in de kamers op hoog niveau, wifi, iPod aansluitingen, TV, enz. Kortom, heerlijk plek

met partner, Okt. 2011
"Carla & Maarten's little paradise"
Addy
7-11-2011 Absolute aanrader voor mensen die houden van rust, ruimte, trendy en luxe.
Carla en Maarten runnen hier een B&B van uitstekende klasse. De kamers zijn zeer ruim van opzet evenals de badkamer, tuin, lounge en onbijtruimte.
Tevens komt u bij het onbijt niets te kort. Zeer smakelijk en alles kan geregeld worden.
Er is een zwembad, jacuzzi, boeken, dvd's, goed gevulde bar, sfeervolle lounge met openhaard.
Zeer klantvriendelijk en schoon.
De ligging is zeer centraal met goede restaurants op loopafstand.
Het zal u werkelijjk aan niets ontbreken.

Wij danken Carla & Maarten voor dit overgetelijke verblijf
Addy & Sandra

met partner, Mrt. 2011
"Luxe, rust, design, kortom vakantie"
bprzybylski
14-3-2011 3 nachten hier verbleven.Geweldig ontvangst door Maarten. Overal is over nagedacht. de kamers zijn ruim, schoon, fleurig. Geweldige badkamer met bad en grote inloopdouche, geweldige badproducten je kunt zelfs het licht dimmen!
Het ontbijt is delicious, verse sappen, fruit, gerookte zalm,lekkere ham, zalig brood,muffins, pannekoekjes met fruit enz enz, het ziet er allemaal even lekker uit! Maarten en Carla adviseren je graag wanneer je een dagtocht wil maken. Ook het diner bij La Sosta was werkelijk fantastisch. Je kunt ook nog een massage boeken of lekker in de jacuzzi genieten van de rust. Hier komen we graag terug! Hier geniet je van je vakantie zoals een vakantie bedoeld is !!!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Bloomestate**** bij:

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Een plek om steeds terug te komen"
anjes en bram
2-1-2011 bloomestate geeft je werkelijk alles: rust ,vriendelijke eigenaren,een prima start voor mooie trips,prachtige kamers.

met partner, Okt. 2010
"Genieten ten TOP !"
Netty
18-10-2010 Een warm ontvangst, een super accomodatie en prachtig gestyld door de eigenaren. Invloeden zijn herkenbaar van Piet Boon en Dick Beijer. Wat hebben wij hier genoten. ! Alles is perfect, super nette comfortabele gezellige kamers, heerlijk ontbijtje, werkelijk aan niets ontbreekt het. Ook wij konden hier maar niet wegkomen en 1 nachtje was veel te kort. De tip van Maarten en Carla om bij de italiaan La Sosta in het dorp te gaan eten was werkelijk een culinair genot. Echt doen als je hier verblijft !!!

met partner, Sept. 2010
"Een plek om altijd te blijven!"
Ed
16-10-2010 Wat een heerlijke plek...
Alles klopt en is tot in de puntjes verzorgd:
de ontvangst, de tuin, het zwembad, de jaccuzzi en vooral niet te vergeten onwaarschijnlijk gastvrije eigenaren en werkelijk super kamers.
Hier kom je echt helemaal tot rust, massages en super ontbijt en lunches.
Echt waar hier kun je niet mis gaan!
een absoluut nadeel is: het vertrek!

met partner, Okt. 2009
"Geweldig Guesthouse"
Mirjam
27-10-2009 Wat een top locatie en wat een geweldige service. Ons verblijf hier was in een woord geweldig. Wat een top ontbijt en wat een heerlijke massage. De eigenaren Carla en Maarten zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. We werden 's-avonds zelfs naar het restaurant gebracht in zijn oude pick-up. Mochten we ooit nog eens in Swellendam zijn dan komen we hier zeker terug.

met partner, Feb. 2009
"Een echte aanrader !"
zandbergen
27-2-2009 Bloomestate is een prachtige, trendy en zeer verzorde guesthouse. Perfect ontbijt, schone mooie kamers, zeer verzorgde tuin. Verder zijn Maarten en Carla zeer gastvrij en behulpzaam. Wij hebben genoten. Karel en Ans Zandbergen

met oudere kinderen
"Wat een heerlijk rust oord!"
Anne
25-1-2009 Bloomestate is een heerlijk sfeervolle plek om rustig bij te komen. Mooi ingerichte kamers (mét de technische snufjes van nu!), heerlijke spa om jezelf te verwennen. Een heerlijk ontbijt met verse sap en een goede expresso! De ligging is perfect voor leuke uitstapjes. Carla en Maarten weten precies hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen. Ik had hier nog wel langer willen blijven!

met oudere kinderen, Jan. 2009
"Bloomestate: wat een heerlijke plek!"
Anne
25-1-2009 Bloomestate is een heerlijk sfeervolle plek om rustig bij te komen. Mooi ingerichte kamers (mét de technische snufjes van nu!), heerlijk spa om jezelf te verwennen. Een stijlvolle living mét een leuke bar én een goed expresso apparaat. Een heerlijk ontbijt met verse sap! De ligging is perfect voor leuke uitstapjes. Carla en Maarten weten precies hoe ze hun gasten in de watten moeten leggen, en dat doen ze helemaal goed!