Staat van het sanitair
19-7-2010
De stuga was helemaal compleet, maar wel heel erg klein! Alles was echt aanwezig, alles was schoon, maar omdat het zo klein was, moesten we alles steeds verplaatsen en dat vonden we niet prettig voor een vierpersoons stuga. We konden letterlijk "onze gat niet keren". We hebben er twee nachten gelogeerd, was ook meer dan genoeg, vooral omdat we ook erg slecht weer hadden. Van de omgeving hebben we niet veel gezien door de regen, helaas. iedereen nwas wel erg vriendelijk.
Annetje
Staat van het sanitair
5-6-2008
Direct aan een groot meer gelegen camping met een eigen zandstrand. Het meer is uiteraard geschikt om in te zwemmen, het is voor Nederlandse begrippen kraakhelder, men kan de vissen zien zwemmen. De eigenaar is erg vriendelijk en behulpzaam en spreekt goed Engels.
De camping is deels bebost en beschikt over een aantal beschut gelegen kampeerhutten.
Het sanitair is schoon en in goede staat. De douches zijn ruim en modern, voor 5kr is er 5 minuten warm water.
Bij de receptie is een campingwinkel met een kleine selectie artikelen. De camping bechikt over draadloos breedband internet. Hiervoor zijn 'Surfcards' bij de receptie verkrijgbaar (24h geldigheid kost 70kr). Ook is er een tussen de bomen gelegen overdekte dansvloer waar in het hoogseizoen activiteiten plaatsvinden. Voor de kinderen is er een midgetgolfbaan en uiteraard het strand.
Er zijn diverse supermarkten op ong 10km afstand in het centrum van Vingåker, 1 daarvan is elke dag geopend tot 22u (ook op zondag).