Hotel Sheraton Stockholm & Towers***** in Stockholm Stockholms | Zoover
Hotel Sheraton Stockholm & Towers***** Stockholm

Beoordelingen Hotel Sheraton Stockholm & Towers*****

Tegelbacken 6, S-101 23, Stockholm
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Sheraton Stockholm & Towers***** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Sheraton Stockholm & Towers***** achterlaten.

24 beoordelingen over Sheraton Stockholm & Towers*****

9,1
met partner, Jan. 2011
"Fantasitsch"
Fred
10-3-2011 De service is er uitstekend, de omgeving is erg mooi.

met vrienden, Dec. 2010
"Leuk hotel"
Nicole Jenneskens
27-12-2010 Grote mooie hotel kamer met alles er op en eraan. Gratis koffie en thee voorzieningen.
Locatie; centraal ideaal voor uitstapjes , centrum en gamlan stan.

We hebben niet in het restaurant gegeten dit was erg duur, ook het ontbijt was erg duur 25 euro per persoon per ontbijt..

Tip: We hebben bij le cafe bij het centraal stations ons ontbijt genomen dit is een leuk betaalbaar ontbijt cafe 6 euro per persoon !

Ook in de buurt Vapiono leuk en betaalbaar italiaans restaurant

met oudere kinderen, Nov. 2010
"Geweldig!"
nikki
21-2-2011 deze plek is echt super geweldig! Bijvoorbeeld de bedden alleen al, die lagen zo lekker. De prijs was ook goed geschat voor deze super ervaaring. De kamer waren mooi en erg ruim

met partner, Aug. 2010
"Topplek, prima service, wel Amerikaans"
Wouter
27-9-2010 Met tweeën 5 nachten verbleven voor een stedentrip. Locatie van het hotel (500m lopen vanaf station, 25 min vanaf Arlanda vliegveld) is ideaal. Je loopt zo de stad in, zowel centrum als andere wijken. Levendige bar, groots ontbijt, kamers een mix van oud en gerenoveerd maar prima en ruim. Personeel zeer hulpvaardig en bijzonder beleefd. Bij volgend bezoek zeker weer hier.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeer gunstig gelegen"
fam vdberg
5-8-2010 Zeer gunstig gelegen tov openbaar vervoer en centrum. Voo toeristen (icm de gratis zgn Stockholm card) een aanrader.

met oudere kinderen, 2010
"Derde kamer, goede kamer ."
Max
1-8-2010 Deel 1 Na aankomst met de trein moesten we maar een paar minuten wandelen naar het hotel.

Het was zeer druk in de lobby en omdat we een SPG Gold kaart hebben konden we snel in checken.We hadden weeral een Trainee en wist niet veel van het systeem. Normaal kregen we een upgrade maar omdat het hotel'volzet'was kregen we er geen.

We kregen een kamer op de 3de verdieping met meerzicht.Het was helemaal aan het einde van de gang dus even lopen.De kamer was heel klein eigenlijk de kleinste die ik gezien heb in een 5 sterren hotel!Het was redelijk oud en de badkamer had niet eens een bad ! En hiervoor betaal je wel wat.

Wij lieten het hier niet bij en gingen klagen bij de Duty Manager Johan.Hij had geen enkele kamer vrij en pas een dag later had hij er een met een bad. Daar waren wij niet mee opgezet en vroegen dan maar naar de General manager.Hij zorgde meteen voor een grotere kamer ! In deze kamers was de airco kapot / Te warm en was het dus zeer warm in de kamer.

met oudere kinderen, 2010
"Derde kamer, goede kamer ."
Max
1-8-2010 Deel 2 De laatste kamer was op de 8ste verdieping en had 2 Queen bedden. De badkamer was ook zeer groot en had een bad . Wij hadden ook een balkon met uitzicht op het meer en het gemeentehuis .

Het internet is zeer duur en daarom ook dat de 6 gratis te gebruiken computers in de lobby altijd in gebruik zijn, er is ook een printer beschikbaar . In de lobby hangt ook een TV met daarom alle uren van treinen die naar de Arlanda luchthaven gaan ( Arlanda Express ).

Er zijn 5 liften die heel erg klein zijn en dus ook traag zijn .

De locatie van het hotel is perfect, vlakbij het Centraal Station en het gemeentehuis . Het paleis is op 20 minuten wandelen van het hotel gelegen. De winkelstraten zijn op zo een 5 minuten te bereiken.

Dus als je een bad wilt moet je naar een even verdieping vragen aangezien de oneven verdiepingen geen bad maar alleen een douche hebben .

Op elke TV is BVN beschikbaar dus zeer handig om de Nederlandstalige programma's te volgen !

met partner, Apr. 2010
"Prima hotel met uitstekende ligging"
Lonneke en Rob
15-4-2010 Hotel is uitstekend. Zeker qua ligging en bereikbaarheid. Daarnaast biedt het hotel alles wat je van een 5 sterren hotel mag vewachten met een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit.

met partner
"Geweldig hotel met prachtig uitzicht"
Mary
25-2-2010 Prachtig hotel met geweldig uitzicht,mooie kamer,erg vriendelijk personeel en heerlijk ontbijtbuffet.
Geweldig ligging in centrum

met oudere kinderen, Dec. 2009
"Fantastisch en mooi uitzicht op de oude stad!"
Esmee
20-1-2010 Het was een mooi en rustgevend hotel, met een mooi uitzicht op de oude stad! Het ligt lekker centraal dus alles makkelijk bij de hand!