Ligging t.o.v. pistes
16-9-2009
Fijn, kindvriendelijk en gezellig hotel met super vriendelijk personeel.
Ruime zeer schone kamers (op de 4e verdieping geen andere gasten boven je hoofd) met prachtig uitzicht. Het eten is niet erg opwindend maar wel goed ( wij dromen nog regelmatig van de chocoladetaart van de chef, het recept blijft helaas geheim!). Het hotel ligt aan een rustige weg, maar toch vlak bij het centrum waar winkels en restaurantjes zijn. In de omgeving kan je wandelen, zwemmen, varen, spelen, sneeuwballen gooien, bergbeklimmen, paragliden maar ook heerlijk in de zon of sauna ontspannen. We kwamen hier al 5 keer en komen vast weer terug! Familie Biesheuvel
Ligging t.o.v. pistes
6-7-2009
Dit hotel is het beste wat je kan wensen als je met kinderen reist! Voor de kinderen word zoveel georganiseerd, dat je zelfs aan je kind, geen kind meer hebt! Daardoor krijgen ouders ook even tijd voor zichzelf en kunnen even lekker bij de bar relaxen, in de sauna gaan of even rustig eten, nadat de kinderen natuurlijk allang zijn uitgegeten.
Ideaal, het is misschien niet het modernste hotel, maar zeker wel het gezelligste hotel! Voor families en voor mensen die niet perse voor de rust gaan, in een woord GEWELDIG!