Hotel Grischa gelegen in het Zwitserse Davos werd in opdracht van de Nederlandse familie Parrée in 2011 gebouwd.
Het hotel is stijlvol ingericht en de kamers worden iedere dag schoongemaakt door vriendelijk personeel evenals het bedienend personeel in het restaurant en bar.
Ikzelf vond dat het hotel weinig of nauwelijks informatie verschafte over de bezienswaardigheden in de buurt.
Ik had mezelf erop verkeken dat uitstapjes naar bekende plaatsen best wel verre uitstapjes waren bijvoorbeeld een dagje Interlaken was volgens de routeplanner 4,5 uur rijden.
Voor de rest was het onbijt en avondeten goed op 1 minpuntje na ik had een verblijf, van 9 dagen met halfpension.
Omdat ik halfpension geboekt had kreeg ik iedere avond een 4 gangen menu bestaand uit 2 keuzen.
6 van de 9 avondmalen werd het hoofdgerecht altijd geserveerd met een bord gevuld met rijst met groenten of vis zoals tonijn en garnalen.
Maar samengevat is het een goed hotel!!!