Appartement Les Naturelles in Leukerbad Wallis | Zoover
Appartement Les Naturelles Leukerbad

Beoordelingen Appartement Les Naturelles

Gribelierstr./Goppenstr, 3954, Leukerbad
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Les Naturelles gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Les Naturelles achterlaten.

6 beoordelingen over Les Naturelles

9,2
Inrichting
Hoeveelheid ruimte
met jonge kinderen, Mei 2010
"Mooie accomodatie voor een relaxte week"
Fam. van Herck
Inrichting
Hoeveelheid ruimte
12-6-2010 Zijn een week in de bergen van Leukerbad geweest en hebben het erg naar onze zin gehad. Het appartementencomplex was superschoon (evenals Leukerbad zelf trouwens) en het appartement was netjes verzorgd. Een prima uitvalbasis om mooie wandelingen te maken, maar ook konden we er volop genieten van het zogenaamde Burgerbad, waarin iets van 7 verschillende baden (thermaal) gelegen waren. Voor onze kleinsten waren er twee kinderbadjes met speeltoestellen. Er zijn leuke winkeltjes en voldoende en goede restaurantjes. Kortom: alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie.

Sandra
22-1-2006 Wij zijn er in de zomer van 2005 geweest. En gaan dit jaar weer! Appartement is luxe en schoon. De afwasmachine was halverwege de week stuk, maar werd direct gerepareerd! De mensen zijn heel vriendelijke en geven genoeg informatie over de Leukerbad en omgeving.

Hannie
Ligging t.o.v. pistes
27-12-2005 Ontzettend mooi! Veel voorzieningen 4 persoons kamer met twee badkamers Douche/bad twee wc's vloerverwarming etc. in complex is een lift aanwezig en er is een overdekte parkeergarage in het complex zelf. Kortom een top appartement! De pistes vielen alleen een beetje tegen..

Jacques
Ligging t.o.v. pistes
10-3-2005 Prachtige omgeving en rustiggelegen appartementen ,in nabijheid pistes en termaal baden.Vriendelijke ontvangst en bereidwilleg voor uitleg en informatie.

peter
Ligging t.o.v. pistes
4-2-2005 ik heb ruim een jaar in een 2 kamer woning gewoont top service persoonlijke benadering
het dorp is leuk maar de keus aan apres ski is wat minder voor de jeugd. niet al te groot skigebied wat wel het voordeel heeft dat je elkaar snel terug vindt

moi
20-1-2004 Mooie appartementen. Ruim, nieuw en schoon, alleen de slaapkamer onder het dak (bijv. bij 4 1/2 kamer is zeer klein en je moet opletten dat je je hoofd niet stoot.
Dicht bij ski-liften alleen moet men wel een aantal trappen lopen om er te komen, dus wel vermoeiend... met skischoenen en ski's.
Voor de jeugd zijn er genoeg bars en cafes, tijdens de kerst was het behoorlijk druk tijdens uitgaan.
Skigebied is niet groot, maar wel mooi.

Leuk om een keer naar toe te gaan, maar volgend jaar gaan we naar een groter skigebied.