Hotel Azalea** in Saas Grund Wallis | Zoover
Hotel Azalea** Saas Grund

Beoordelingen Hotel Azalea**

Unter dem Berg, 3910, Saas Grund
Er zijn helaas nog geen Belgische beoordelingen van bestemming Azalea** gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Azalea** achterlaten.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

75 beoordelingen over Azalea**

7,9
8,9
met jonge kinderen, Dec. 2011
"Super hotel."
Fam. Koorevaar
Ligging t.o.v. pistes
22-1-2012 Een fantastisch hotel met geweldig personeel. Een prima prijs kwaliteit verhouding. Een goed ontbijt en heerlijk avondeten. Nette en schone kamers, en de spelletjes voor de kinderen doen het altijd goed. Bij voldoende sneeuw kun je tot aan het hotel skieen en zo ook weer naar de gondels. Een leuk skigebied, wat bij zonneschijn, altijd in de zon ligt. Kinderen kunnen hun eigen gang gaan, want verdwalen is bijna onmogelijk.
Het verzamelpunt is op 2400 meter bij Kreuzboden. Hier is ook een restaurant aanwezig. Helaas, voor ons na 6 jaar, hier dan nu toch iets negatiefs over. In dit restaurant was ik in afwachting van mijn familie, die nog even een afdaling gingen maken. Ik werd "niet zo vriendelijk" verzocht om buiten te wachten. Lekker in een sneeuwstorm!!! Uiteindelijk hebben we hier dan wel gegeten, maar hebben lang moeten wachten. Ook de prijzen zijn flink gestegen! Volgend jaar zeker Saas Grund en Azalea, maar in het restaurant Kreuzboden verdienen ze aan ons niets meer!!!!

met partner, Aug. 2011
"Een gezellig hotel, waar je je direct thuis voelt."
marielle zoer
9-10-2011 Wij zaten in een gerenoveerde hotelkamer en hadden een prachtig uitzicht over de hoge bergtoppen. Het hotel is verder qua stijl wel iets verouderd, maar het is allemaal erg schoon.
De bediening en eigenaar zijn zeer klantvriendelijk.
De omgeving is prachtig, vooral als je van natuur en wandelen houdt.

met vrienden, Juli 2011
"Redelijk hotel"
Anneke
8-8-2011 Hotel Azalea is een gedateerd hotel. Onze kamer was zeer klein en donker ingericht. Onze vrienden hadden een van de 3 gerenoveerde kamers die ruim en goed ingericht zijn. De kamers zijn schoon en handdoeken worden steeds vernieuwd. Het ontbijt en het eten is simpel en bestaat uit Hollandse kost. De prijs/kwaliteitverhouding is goed.

met een groep, Juli 2011
"Prima hotel"
fam. Haenen
Ligging t.o.v. pistes
6-8-2011 We waren hier met een touroperator.. Het is hier een prima plaats om te verblijven.
Schone kamers, vriendelijk personeel en lekker eten. Omgeving is schitterd om te wandelen. We komen hier nog eens terug.

met een groep, Feb. 2011
"Fantastisch klein hotel"
Fam. v.d. Berk
Ligging t.o.v. pistes
8-3-2011 Hotel Azalea is een fijn vakantieadres met een goede service van de eigenaren Katja en Freddie en de andere medewerkers. Lekker gegeten en gedronken. En wat ook belangrijk is in de winter: dicht bij de gondel en de sneeuw. Prima vakantie gehad met een grote familiegroep jong en oud.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prima hotel; voor een herhaling vatbaar"
bert en loes
25-8-2010 Goed hotel v.w.b. kamers, ontbijt en diner (elke avond wordt er gevraagd of het voldoende was). Vriendelijk personeel, nette kamers.
Kortom een aanrader voor ieder die van bergwandelen houdt en gewoon gezellig in een hotel wil verblijven zonder te hangen aan de luxe van een 5-sterren accommodatie.

met partner, Aug. 2010
"Gewoonweg fantastisch"
Bets en Robert van ...
Ligging t.o.v. pistes
2-9-2010 Hotel Azalea ,daar hebben wij een erg leuke vakantie gehad,de afgelopen acht dagen.Mooie kamer,goed eten een erg vriendelijke eigenaar,maar dat kan niet anders hij is nederlander(haha) en erg goed en behulpzaam personeel.
Wij gaan er hopelijk in de toekomst nog eens terug.Robert en Bets

met vrienden, Aug. 2010
"Uitstekend bevallen."
Kempenaar/Veenstra
23-9-2010 prima hotel voor dat geld,
Freddy en Katja doen hun best om het naar je zin te maken.

alleenreizend, Aug. 2010
"Omgeving Prachtig"
mjl rakt
Ligging t.o.v. pistes
23-8-2010 Een mooi hotel met goede en schone kamers .. zeer net personeel en vrindelijk . een mooi tijd gehad volgend jaar terug.... veel wandel mogelijkheden in de omgeving... echt mooi lift Hohsaas 200 m.......

met een groep, Aug. 2010
"Fantastisch leuk kleinschalig hotel"
Ingrid Schippers
12-8-2010 Hotel azalea in saas Grund is ook in de zomer een aanrader, wij waren hier en week met Bolderman reizen, prima verzorgd, leuke sfeer, leuke ober die Iljas heet, alleen een beetje weinig personeel maar byzonder sympathieke eigenar die nederlands is, wel kleine kamers zonder teevee, dat is een klein minpuntje, eten was fantastisch, kortom TOP!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende