Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Tafeltennis
Tennis
Adresgegevens | Vinkenkamp 10, 7364 CD |
Camping De Vinkenkamp
Eigenaars zijn super vriendelijk en behulpzaam. Met Pasen was het paaseieren zoeken super leuk georganiseerd. We waren met met kleinkinderen en die hebben echt genoten. We komen zeker terug. .
Tijdens de herfstvakantie hebben we een paar dagen op deze camping gestaan.
Het was rustig op het kampeerveld, slechts enkele andere caravans. Niet zo gek, in oktober..
Het ontvangst is uiterst vriendelijk, we konden lekkere broodjes bestellen en er was genoeg te doen in de omgeving.
Dagje veluwe, dagje Apeldoorn, dagje wandelen.
Mooi verzorgd sanitair, overdekt en schoon. Fijne douches.
We hadden een mobil home gehuurd voor een weekend. Prima, alleen hele smalle bedden. En de ligging is erg leuk. Verder verbleven wij bijna hele dag bij onze dochter die met de caravan daar stond.
Wat ons opviel is dat de animatie gewoon stopt voordat de grote vakantie afgelopen is, in onze regio hadden ze nog een week vakantie, zo ook mijn dochter met haar gezin.
Het sanitair bij het zwembad was ook niet optimaal. Regelmatig geen toiletpapier en wc's niet echt schoon.
Verder hebben we het heerlijk gehad, mooi weer, leuk gezelschap.
De camping was mooi gelegen, schoon sanitair. Helaas alleen nog een plaatsje op het veld met springkussen en speeltuin, dat is minder als je alleen reist met een tent en voor rust komt