Deze accommodatie heeft een score van 9
Door vakantiegangers bekroond met een Gouden Zoover award
Over TopParken - Resort Veluwe
Resort Veluwe beschikt over een groot aanbod aan faciliteiten en grenst aan het Klimbos Garderen en het prachtige Speulderbos. U hoeft alleen uw koffer mee te nemen en uw vakantie kan beginnen. Uw huisje in Garderen ligt verscholen tussen de Gelderse bossen. De parkfaciliteiten zoals het buitenzwembad, de vernieuwde indoor speelzolder en de horecagelegenheden maken uw verblijf bij Resort Veluwe compleet! De vakantiehuisjes zijn geschikt voor maximaal 5 personen en er zijn zowel huisdiervrije als huisdiervriendelijke opties. Resort Veluwe is een plek voor jong én oud!
De vakantiegangers genieten van het mooie, groene park en de gezellige sfeer. Het huisje was schoon, gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien, vooral fijn in het rustige, stralende buitenbad. Ze waarderen de goede ligging op de Veluwe, dichtbij de bossen. De medewerkers weten de kleine ongemakken snel op te lossen, wat zorgt voor een zorgeloze tijd. Het park oogt netjes en goed onderhouden, met mooie tuin en een restaurant dat meezit. Vooral de persoonlijke attenties en de persoonlijke aanpak maken indruk. Na een dag fietsen en zonnen, blijven de herinneringen stralend hangen. De rust, de natuurlijke geur van het groen en de comfortabele accommodatie zorgen voor een fijne vakantiesfeer die je niet snel vergeet.
BBQ toegestaan
Mastercard
Adresgegevens | Putterweg 68-70, 3886 PG |
TopParken - Resort Veluwe
Schrijf een review36 reviews
Prima en mooi park, netjes onderhouden. Goede klantvriendelijkheid en sfeer.
Prima gelegen op de Veluwe en vele fietstochten gemaakt.
Goede vakantie gehad.
Net park met mooie huisjes. Wat karige servies en bestek, gelet op de aanwezigheid van een vaatwasser. Heel attent personeel, we werden de dag voor aankomst gebeld dat het huisje al klaar was en we er al om 11.00 u in konden i.p.v. om 15.00 u. Ook tijdens verblijf werden we gebeld i.v.m. een onduidelijkheid aangaande de broodjes service. Top, komen zeker terug.
Mooi aangelegd park in het groen.
Bungalows staan wel dicht op elkaar maar wij hadden een fijne grote tuin zonder inkijk. Bungalows zijn gezellig ingericht en schoon, en alles is aanwezig (behalve een waterkoker). Goed restaurant en fijn buitenbad.
Mooie schone accommodatie op een rustig park. Het park wordt goed onderhouden. De ligging is prima ten opzichte van de bossen. Personeel is vriendelijk en mankementen worden snel opgelost.
Mooi park, omgeven in het groen.
Prachtig huisje wat schoon was en van alle gemakken voorzien. Het buitenzwembad was heel fijn.Het was niet heel druk toen wij er waren, maar daardoor gezellig en gemoedelijk.
We hadden in het huisje last van een verstopping van de douche en mieren. Na melding bij de receptie was er 10 minuten later al een medewerker die het probleem kwam oplossen. Vriendelijk personeel. Top.
Wij hebben de 11 dagen met veel plezier genoten van de rust op het park en van de ruimte bij de bungalow en ook van de bosrijke omgeving. Het was heerlijk om daar te fietsen via de mooie fietspaden in de omgeving. We hebben zo genoten dat we zeker van plan zijn om weer een keer terug te komen, want we hebben nog lang niet alles gezien.