3,9 miljoen reviews

• 8
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Vakantiepark Eiland van Maurik

Heb jij ook zo'n zin in een vakantie op een eiland midden in Nederland? Iedereen wordt blij van een vakantie op ons prachtige 5-sterren Vakantiepark Eiland van Maurik! Gelegen in de prachtige Betuwe, omringd door water, natuur én gezelligheid beleef jij een unieke droomvakantie! Voor watersporters, natuurgenieters, kids, tieners én voor iedereen die van ruimte en water houdt. Of je nu wilt kamperen of juist wilt verblijven in een accommodatie direct aan het water?Alles is mogelijk!

In de beoordelingen komt duidelijk naar voren dat vakantiegangers vooral genieten van de netheid en de prachtige ligging van de accommodaties, met een uitstekend uitzicht op het water. Ze waarderen de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel zowel in de winkel als bij de receptie. De camping wordt geprezen om zijn verzorgde staat en het enthousiaste personeel. Voor gezinnen met kinderen zijn de vele speeltuintjes, leuke animatie, en het kindvriendelijke zwembad echte pluspunten. Ook de aangename temperatuur in het plaza en de diversiteit aan eet- en drinkgelegenheden krijgen positieve vermeldingen. Kortom, een dikke aanrader voor een zorgeloze vakantie.

• Airconditioning

Onderkomen

bootje varen
Door HH op 07-07-2025
Gereisd met partner

heel veel water leuk om met je bootje eropuit te varen maar nergens plekken om even aan te leggen en wat te eten of drinken 1 plek gevonden maar kun je niets drinken alleen reserveren en met een groot jacht komen ??denk ik ps mooie nieuwe doesjes maar slechte afzuiging spiegels na gebruik niet te gebruiken gr HH

Genoten !!
Door Fam Groen op 05-07-2025
Gereisd met oudere kinderen

We zaten in een strand huisje met een prachtig uitzicht op het water, alles goed netjes en schoon .
Personeel heel erg vriendelijk in de winkel en receptie voor herhaling vatbaar ,wij hebben er van genoten.

Eiland van Maurik
Door Christian op 01-07-2025
Gereisd met partner

Zeer mooie goed verzorgde camping met leuk personeel

Dikke aanrader
Door Roy op 21-06-2025
Gereisd met jonge kinderen

Personeel onwijs vriendelijk en behulpzaam. Accommodatie, plaza, zwembad, alles was keurig netje schoon. Ligging goed, op loopafstand van strandje. Voor de kids zijn er veel speeltuintjes, leuke animatie met Barry en het overige team, en is het knutsel theater en avontura echt top. Het kindgedeelte van het zwembad is super. Ondanks de hoge temperaturen (30) is de temperatuur in het plaza erg aangenaam. Prima en voldoende keuze om te eten en drinken.
Tip; bezoek ook de molen van Maurik, mooie tuin met trampoline en wat diertjes voor de kids. Met het pontje over naar Ameronge en een bezoek naar het kasteel/tuin is erg mooi. Wandeling naar Multigolf, terras op het strand met soms live muziek, tot 22:00 open.
Als ik dan een puntje van kritiek mag geven; ik mis op het buitenterras van het plaza een speeltuintje en (kunst)gras bij de accommodatie, schelpen zijn best scherp.
Al met al, dikke aanrader.

Top weekend
Door Bo de Jonge op 16-06-2025
Gereisd met jonge kinderen

Wij hebben een heerlijk weekend met vrienden en kinderen gehad. Voor de kinderen was overal aan gedacht waardoor wij als ouders ook echt vakantie hadden.
Het enige puntje voor ons is dat we vonden dat er bij de eetgelegenheden weinig gezonde keuzes waren en weinig vegetarische keuzes.

Zo genoten.
Door Jan en Anja Roks op 15-06-2025
Gereisd met partner

Wij als echtpaar hebben genoten van ons verblijf op kampeerplaats Rozenwiel. We hebben bijna overal gebruik van gemaakt behalve van het zwembad. Het sanitair was echt super schoon. En fijn toegangkelijk. Wij komen zeker weer terug.

Vakantiepark Eiland van Maurik

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.