3,9 miljoen reviews
    Activiteiten
    Onderkomen

Over EuroParcs De Zanding

Omschrijving

In het kleine en groene plaatsje Otterloo vind je vakantiepark De Zanding. In de zomer zijn hier veel vakantiegangers te vinden, dus de rustzoeker kan beter buiten het hoogseizoen hier verblijven. Het park ligt aan een natuurmeer met strand, beschikt over een wellness en over een overdekt zwembad. In de natuur rondom het park valt goed te fietsen. Jouw geboekte accommodatie beschikt over een Comfortpakket Hotel! Dat betekent dat bedlinnen is inbegrepen en de bedden al voor je zijn opgemaakt. Dat is pas ontspannen aankomen!

Tijdens de vakantie voelde je meteen de gezellige sfeer en de mooie omgeving. De kinderen genoten met plezier van activiteiten zoals eieren zoeken met de Paashaas, speurtochten en disco, terwijl jij kon ontspannen op het zonnige terras. Het huisje was verder prima en bood rust na een dag vol avontuur. Het park straalde een warme, natuurlijke vibe uit en was ideaal voor gezinnen die samen genieten. Ondanks wat kleine onvolkomenheden zoals veel vliegen of drukte, bleef de sfeer onbevangen en vrolijk. De mooie herinneringen aan een weekend vol plezier en leuke ontmoetingen steken je meteen weer aan. Soms is het de eenvoudige, stralende sfeer die een vakantie echt speciaal maakt.

• Internet

Door Mark Hammecher
Zoover Ontdekker
op 14-08-2026
Gereisd met oudere kinderen

We hadden een hond bij en daarom als belangrijkste tuinomheining geboekt. Maar er was alleen een hek (waar de hond ook nog eens onderdoor kon) uiteindelijk klacht ingediend en na enige discussie opgelost met de parkmanager. Het huisje was verder prima, wel enorm veel vliegen. Bij inchecken was het enorm druk en niemand om het verkeer in goede banen te leiden. Op het terras erg lang wachten. De zwemvijver was enorm opgedroogd tot kniehoogte. De snackbar ging dicht omdat het personeel ingewerkt moest worden. Eigenlijk was alleen het huisje prima de rest net niet of onvoldoende. Wellicht was er sprake van onderbezetting of ingehuurd onervaren personeel. Daar hebben gasten best begrip voor maar niet als je niet (goed) daarover communiceert.

Smerig sanitair
Door Fam Jansen op 17-05-2026
Gereisd met partner

2 weken op de camping gestaan ik heb nog zo’n smerig stinkend sanitair meegemaakt.
Ik hoop met bericht verbetering want de camping is verder prima.

Heel mooi park
Door De Koning op 06-04-2026
Gereisd met partner

Geweldig gehad. Super mooi park!!
We mochten pas om 16.00 in ons hotel studio
En ze belde al dat we er om half 2 in mochten , omdat hij al schoon was.

Top weekend
Door Barrie op 06-04-2026
Gereisd met jonge kinderen

Was mooi weekend, echt top.
Kinders hebben genoten van de leuke activiteiten samen met het leuke animatie team.

Perfecte vakantie
Door Gerda op 06-04-2026
Gereisd met jonge kinderen

Perfecte vakantie gehad met onze kinds (8 en 11jaar)
Prachtige omgeving!
Eieren zoeken met de Paashaas, speurtocht, disco en knutselen waren voor beide echte hoogtepunten!

Best slecht
Door Henk de 2e op 06-04-2026
Gereisd met jonge kinderen

Heel slechte vakantie , slechte camping
Grapje, heel leuke vakantie gehad!

Boek met garantie
Veilig betalen