Deze accommodatie heeft een score van 8.4
Over EuroParcs De Zanding
Omschrijving
In het kleine en groene plaatsje Otterloo vind je vakantiepark De Zanding. In de zomer zijn hier veel vakantiegangers te vinden, dus de rustzoeker kan beter buiten het hoogseizoen hier verblijven. Het park ligt aan een natuurmeer met strand, beschikt over een wellness en over een overdekt zwembad. In de natuur rondom het park valt goed te fietsen
In maart werd een vakantiehuisje in een prachtig park ontdekt, waar vakantiegangers twee weken van uitstekend weer genoten. Het frisse weer was geen probleem, want de huisjes waren snel warm met comfortabele bedden, een mooie badkamer en goed meubilair. De omgeving bood prachtige wandel- en fietsmogelijkheden, perfect voor avontuurlijke zielen. Een ander huisje, ondanks enkele persoonlijke spulletjes, bood een gezellige inrichting waar men uiteindelijk een heerlijk weekend doorbracht, verlicht door feestelijke decoraties. Dan was er nog een verrassing voor een 60-ste verjaardag in een ruim huisje omgeven door prachtige natuur en privacy, inclusief de hilariteit op een gehuurde tandem. Deze plekken, met hun gastvrije sfeer en prachtige omgeving, zijn het onthouden waard.
Telefoonnummer | |
Binnenzwembad
Sauna
Speciaal spa-arrangement
Schrijf een review507 reviews
We waren in maart en troffen het enorm. Prima vakantiehuisje in een heel mooi park. We harden 2 weken uitstekend weer. Wel nog fris, maar heerlijk en snel warm in ons huisje. Uitstekende bedden. Mooie badkamer. Goed meubilair.
Mooie wandel en fiets mogelijkheden.
Kortom: een echte aanrader!!!
Wij komen graag terug.
Manja
Weekend in een tiny house, leek zo gezellig ingericht en cozy op de foto's....op zich was dat ook wel zo...maar nét iets te veel persoonlijke spullen van de eigenaren vh huisje...waardoor de schoonmaak ook niet je van het was. Zeker niet bij de bedden ,snap dat het daar niet makkelijk schoonmaken is....maar zelf pluizen stof achter/naast t bed vandaan halen is niet echt lekker. Badkamer zat schimmel in ,vooral t plafond...die zat helemaal onder. Palletkachel werkte niet naar behoren. Eten gehaald de eerste avond.. geen idee wat daar mee gebeurd was,maar was niet je van het.. ondanks dit alles toch een heerlijk weekend gehad op t park. Mooi aangekleed voor de feestdagen met verlichting. Jammer dat, waarschijnlijk door de feestdrukte, t inchecken ging als een drive-through...voelde wat onpersoonlijk en gehaast
Mooi park & huisje in super mooie omgeving. Vriendelijk personeel.
Hygiëne laat echt de wensen over. Huisje was vies. Je betaalt zelf wel 125,- voor de eindschoonmaak. Voor het huurbedrag (240,- per nacht ) mag je wel verwachten dat er een klein starterspakketje ( vaatwastablet , vuilniszak en rolletje toiletpapier ) aanwezig is . Kleine moeite groot plezier.

EuroParcs De Zanding
Niet schoon. Er lag nog kleding van de vorige. Haren in de douche. Vliegjes.
Op de foto leek acc. groter. Etensresten in bed. Beddengoed niet fris. Trapleuning plakte.
Cafetaria te weinig personeel.
Het was een verrassing van mijn kids voor mijn 60-ste verjaardag. En een verrassing was het. Prachtig park, heerlijke natuur, lekker rustig, veel privacy, lekker gefietst op de gehuurde fietsen inclusief een tandem dus hilariteit alom. Huisje was echt ruim, badkamer ook, van alle gemakken voorzien. Ook buiten zitten kon prima. Zeker een plek om te onthouden.
Top camping!! Veel leuke activiteiten voor de kids.
Echter hadden we wel veel geluidsoverlast vd caravans/tenten achter ons(tot 00.00u). Wij zaten in een glampingtent. Graag hadden we daar meer controle op gezien

- € 400
EuroParcs De Wije Werelt
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
EuroParcs IJsselmeer
Vakantiepark- € 274