Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 8.7
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Recreatiepark de Boshoek
Recreatiepark De Boshoek, gelegen in het gezellige Voorthuizen op de Veluwe, is een veelzijdig vakantiepark waar rust, natuur en vermaak perfect samenkomen. Het park biedt een breed scala aan accommodaties, van luxe bungalows en sfeervolle chalets tot glamping-safaritenten en ruime groepsvilla’s voor grotere gezelschappen. Ook kampeerliefhebbers komen hier aan hun trekken met ruime kampeerplaatsen en moderne faciliteiten. Voor jong en oud is er op De Boshoek van alles te beleven. Kinderen kunnen zich uitleven in diverse speeltuinen, op de airtrampoline of meedoen met het enthousiaste animatieteam dat in schoolvakanties een afwisselend programma aanbiedt. Uniek is de Racelounge, een Formule 1-beleving met professionele racesimulatoren. Voor ontspanning zijn er zowel een binnen- als buitenzwembad en uitgebreide wellnessfaciliteiten, zoals een sauna, Turks stoombad en zonnebank. Op culinair gebied is er ook genoeg keuze: het park beschikt over een restaurant, een snackbar en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Dankzij de centrale ligging is het park een uitstekende uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten door de Veluwse bossen, of een bezoek aan attracties als de Apenheul, Julianatoren of Nationaal Park De Hoge Veluwe. Recreatiepark De Boshoek hecht bovendien veel waarde aan duurzaamheid en draagt met trots het Green Key Goud keurmerk. Gasten waarderen het park dan ook met een hoge score op Zoover, onder andere vanwege de kindvriendelijkheid, de netheid en de vele faciliteiten. Kortom: een ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie in eigen land.
Vakantie op het park zit vooral in de kleine momenten die blijven hangen. De honden worden warm verwelkomd en krijgen een eigen welkomspakket, wat meteen een gezellige sfeer schept. Het hotelchalet straalt het nodige comfort uit, met heerlijke bedden en een goed ontbijt, perfect om de dag energiek te beginnen. Het park zelf heeft een leuke brasserie waar je heerlijk kunt eten en gezellige terrasmomenten met mooi weer. Voor de kids zijn er leuke activiteiten, waardoor ze zich geen moment vervelen. De vriendelijke omgang en de informatiestromen via mail en app zorgen dat je je snel thuis voelt. Hier hangt een ontspannen sfeer die je met een glimlach achterlaat.
BBQ toegestaan
Winkelmogelijkheden: 2m
Treinstation: 4000m
Adresgegevens | Harremaatweg 34, 3781 NJ |
Recreatiepark de Boshoek
Een heerlijk, schoon park, waar honden zeer welkom zijn. Zij krijgen een eigen welkomspakket

2 huisjes naast elkaar geboekt met 7 personen (nr 23 en 24) ivm familieweekend. Op de site staan mooie foto’s maar worden zo gemaakt dat je niet goed ziet hoe groot het is…. huisjes vielen erg tegen voor de prijs die we hadden betaald. Slaapkamers zijn zo klein dat er geen campingbed past en je je kleren niet kunt opbergen. Ook zijn de gordijnen lichtdoorlatend en op de kamer met de lossen bedden krijg je het gordijn niet helemaal dicht. Wil je in de avond met slecht weer eten, moet je gaan slepen met tafels.
Straat waar de huisjes liggen, is ook niet de mooiste met alle vieze prive chalets tegenover je. Activiteiten voor de kinderen zijn wel leuk en je kunt met goed weer gezellig op het terras zitten. Wij hebben al veel campings en vakantieparken bezocht (eigen caravan) maar komen hier niet nog eens terug. Camping ook bezocht en lag aan de overkant van de weg.
We hebben twee heerlijke dagen gehad. Het hotelchalet was van alle gemakken voorzien. Super informatievoorziening via de mail en de app werkt ook heel makkelijk en er is veel info in terug te vinden. In Brasserie Nest, op het park, hebben wij heerlijk gegeten. Een aanrader!
Puntje van aandacht:
In de supermarkt op het park was niet echt winkelbezetting op de momenten dat wij er waren. Waarschijnlijk vanwege de kerstvakantie? Dit was wat onhandig. Bij vragen moest je zelf uitzoeken hoe het er allemaal werkt. Dan is persoonlijk contact wel fijn. Verder zijn wij heel tevreden over ons verblijf!
We haddeb chalet 39, nou de eigenaar moet eens na gaan denken of het wel zo hoort zoals hij de gasten zijn chalet aanbiedt
Kussen in tuin met veiligheids speld aan elkaar omdat ze kapot zijn.
Zijkant keukenblok kapot.
Bedlampjes met tape aan elkaar.
Snoeren tv in slaapkamer hangen los over de muur.
Jacuzzi zit geplakt met soort onderwater teer.
Er hangt een waarschuwing daarover op de douchepaal.
Dit is totaal niet een ontspannen vakantie als je zo op moet letten.
Alsof de verhuurder alleen maar op geld verdienen uit is en totaal niet met zijn gasten bezig is.
Verder is de Boshoek op veel plaatsen hutje mutje gebouwd met chalets, de ene nog ouder dan de andere, ook de tuintjes liggen er vervallen bij, bij veel chalets.
We zijn de tweede keer geweest en dachten nu in een ander gedeelte met nieuwere chalets beter te zijn dan de eerste keer.
Nou echt niet dus.
Verder best wat vuurwerk gehoord, en dan is het net begin december.
Wij hebben genoten. Heerlijke bedden. Goed ontbijt . Keurig park,aardige behulpzame mensen.
Weekend te gast geweest in een Tiny house. Nog hele nieuwe en dus ook moderne huisjes voorzien van heerlijke luxe zoals een goede vaatwasser, combi magnetron en nespresso apparaat. Goede bedden en een heerlijke ruime douche.
Park zeer netjes, goede cafetaria met nette prijzen en een leuke kidsclub.
Eigenlijk geen verbeterpunten gewoon een top prijs kwaliteit verhouding!