Camping De Leistert

Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor Camping De Leistert voor je op een rij gezet:
Deze accommodatie heeft een score van 8.9
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over Camping De Leistert
Camping de Leistert is een kindvriendelijke 5-sterren camping in het hart van Midden-Limburg. Met de titel ‘ANWB Topcamping’ behoort de Leistert tot een van de mooiste campings in Nederland en Europa. Het park heeft een uitgebreid aanbod aan kampeerplaatsen en verhuur accommodaties. Van een standaard kampeerplaats tot een luxe kampeerplaats met privé sanitair, en van safaritenten tot compleet ingerichte chalets. Wil je je huisdier meenemen? Dat kan! Er zijn namelijk speciale kampeerplaatsen voor een vakantie met je trouwe viervoeter.Camping de Leistert voldoet aan al je verwachtingen dankzij het ruime aanbod aan faciliteiten. Jong of oud, indoor of outdoor, er is voor iedereen wat te doen. Van bijna alle faciliteiten kun je gratis en onbeperkt gebruik maken. Het recreatieteam organiseert verschillende activiteiten waaraan je gratis kunt deelnemen, zo bespaar je nog wat centjes! Bij mooi weer lekker adventure golf, spelen in de speeltuinen, genieten op het dagstrand met roeivijver of een plons nemen in het buitengolfslagbad. Dat is pas vakantie nietwaar?!Wanneer de weergoden je in de steek laten kun je een heerlijke duik in het subtropisch zwembad nemen of je helemaal uitleven in onze indoor speeljungle La Selva Playground. Wil je even een hapje eten wanneer de kinderen aan het spelen zijn? Aangrenzend aan La Selva Playground kun je genieten van heerlijk eten in het à la carte restaurant La Selva Food & Drinks.In de overdekte Plaza is het altijd mooi weer. Een potje hyperbowlen met de familie, spelen op de speeltoestellen of samen met Pluck en Pien knutselen in het Klushuis en dansen in Aventuria. Heb je zin in een hapje, een drankje of een uitgebreid diner? Dat kan bij het Italiaanse restaurant Via Verde of kom zelf je eten grillen bij restaurant Grillo. Voor een snelle hap kun je terecht bij snackbar Mr. Friet.
Veel vakantiegangers zijn het erover eens dat hun verblijf een geweldige ervaring was, met name door de vriendelijkheid van het personeel en de goed verzorgde huisjes. Het park wordt geprezen om zijn betaalbaarheid en de uitstekende staat van onderhoud. Families met jonge kinderen vinden het een ontzettend leuke camping, en ook de LeistertLodge krijgt complimenten voor de ruimte, netheid en het prima meubilair. Ondanks dat sommige activiteiten seizoensgebonden lijken, wordt het zwembad en de binnenspeeltuin La Selva als leuk ervaren, en het restaurant Grillo valt in de smaak bij de kinderen. Al met al hebben vakantiegangers een leuke tijd gehad en overwegen ze zeker om terug te komen.
Camping Roland
Camping- € 241
p.p. vanaf*
Camping De Schatberg
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Camping Beringerzand
Rolstoel toegang
Tennis
Adresgegevens | Heldensedijk 5, 6088 NT |
Camping De Leistert
Het was een geweldige ervaring. En er is zo ontzettend veel te doen. Wij komen zeker vaker terug.
Leuk Vakantiepark.
Wij oma en opa met kleinzoon .Het was een geweldig weekend,mooi verzorgd huisje en vriendelijk personeel
Zeker voor herhaling vatbaar.

Camping De Leistert
We zitten een midweek in een LeistertLodge. De Lodge is boven verwachting ruim en netjes en het meubilair is prima. De ketel in de Lodge is wel heftig, die maakt echt veel lawaai.
De leistert is een enorm groot park. Wij denken dat het in de zomer maanden veel leuker is dan nu. De opties voor binnen zijn toch wat beperkt en wat er is, is niet groot (bijvoorbeeld de binnenspeeltuin La Selva, enorm leuk, maar niet groot). Het zwembad is leuk, maar oogt/voelt snel erg vol. De animatie is onderverdeeld in leeftijden en onze jongens (5 en 7) vinden weinig passends. Vingerverven en bloempotten versieren is het net niet voor hen, terwijl een bootcamp en levend steen/papier/schaar hen WEL heel leuk leek, maar dit is vanaf 8 jaar.
De restaurantjes en de winkel zijn prima, het is wel prijzig allemaal. Restaurant Grillo is erg leuk voor de kinderen!
Wij hebben een leuke midweek gehad, maar weten niet of we snel terug zouden komen.
We hebben een heel fijn verblijf gehad op de Leistert met Kerstmis. Mijn vrouw had een fysiek probleem maar op de receptie had men alle begrip voor haar situatie en met hartelijkheid en warmte voor een passende oplossing gezorgd. Een pluim voor de receptie is hiervoor op de plaats.