Deze accommodatie heeft een score van 8.5
Over Vinkenhof
In Zuid-Limburg bij Valkenburg ligt Camping Vinkenhof. Op de camping zijn een klein zwembad, verschillende speelgelegenheden en animatie aanwezig. Het restaurant heeft een eenvoudige kaart en er is ook een snackbar. Vanaf de camping zijn er meerdere wandelpaden te volgen. Steden als Gulpen of Maastricht liggen dichtbij en zijn een bezoek waard.
Je voelt de vakantiekriebel meteen zodra je op Camping Vinkenhof arriveert. De ligging midden in het groen geeft je een frisse, rustgevende sfeer, perfect om te wandelen en te fietsen. Het zwembad is heerlijk, altijd op de juiste temperatuur, en het spraypark ziet er mooi uit – hopelijk kunnen we snel weer het water op. De campingsfeer straalt gezelligheid uit, met kleine veldjes waar kinderen zich snel vermaken, of je nu op het achterste veld bent of niet. Het sanitair wordt keurig bijgehouden, en het restaurant zorgt voor verrassend goede maaltijden in een gezellige sfeer. Je voelt je snel thuis en geniet van de mooie omgeving, samen met je gezin of geliefde. Het lijkt bijna alsof de vakantie nooit wil eindigen.
Honden toegestaan
Fitness
Adresgegevens | Engwegen, 6305 PM |
Vinkenhof
Schrijf een review180 reviews
Wij hebben hier een supervakantie gehad! De ligging van de camping is prachtig met heel veel leuke uitstapjes in de buurt. Het zwembad is groot genoeg voor de camping en perfect van temperatuur. Op het achterste veld staan de speeltoestellen voor de kinderen, dus als je iets meer van rust houd, moet je een ander veldje kiezen. Het sanitair werd keurig bijgehouden, al zouden er iets meer afwasplekken bij mogen. Doordat het een wat kleinere camping is, vinden de kinderen elkaar snel genoeg, ofwel bij de animatie, of bij de kabelbaan en heeft het echt een fijne campingsfeer. De eigenaren en het personeel zijn supervriendelijk en staan altijd voor je klaar. De receptie is in het restaurant, dus ze zijn altijd beschikbaar.
Wij hebben een heerlijke tijd gehad op Camping Vinkenhof! De ligging is prachtig: midden in het groen, met mooie wandel- en fietsmogelijkheden direct vanuit de camping. Je zit dicht bij de natuur, maar ook op een fijne afstand van gezellige dorpjes en bezienswaardigheden.
Een groot compliment ook voor het restaurant op de camping. Het eten was echt verrassend goed – met zorg bereid, smaakvol en in een gezellige sfeer. Het personeel was vriendelijk en gastvrij, waardoor we ons meteen welkom voelden.
Kortom: een perfecte plek om tot rust te komen, te genieten van de omgeving en lekker te eten. We komen hier zeker terug!
Sanitair voor aan op camping waar overdag ook de kinderen opgaan die zo uit het zwembadje komen.
Overal zeik nat dus. Douches matig schoon. Kleine straal.
Heel druk op camping .
Veel geschreeuw van kleine kinderen .
Wij stonden als stel tussen allemaal kinderen in.
Niet altijd fijn.
Parkeerplaatsen veel te weinig .
Ook voor gasten die er komen.
Aankomst goed geregeld en flexibel. Ondanks erg nat weer, stonden wij perfect zonder modder op een van de kunstgras plaatsen. Schoon en goed verwarmd sanitair. Jammer dat het restaurant in de winter niet open is, maar in de buurt zijn diverse goede restaurantjes. Het nieuwe zwembad met spraypark was natuurlijk gesloten, maar je kunt wel zien dat het erg mooi is geworden.
Super verblijf, aan te raden voor eenieder. Zelden zo een fantastisch tiny house gezien, wat een ruimte, ongekend. Waren met z’n 3-en maar hadden aan ruimte geen gebrek, zaten verre van op elkaars lip. Heerlijk gekookt, gegeten, gedronken, gekletst en geslapen. Echt een wereld overnachting. Kom hier zeker terug, want Zuid Limburg is natuurlijk zelf al mooi, wandelend of op de racefiets. Maar met deze accomodatie helemaal af, een dikke tien!