Over Summio Parc Duc De Brabant
Er even tussenuit in Brabant doe je bij Summio Parc Duc de Brabant. Midden in een bosrijke omgeving kan je verblijven in een vakantiebungalow die perfect bij jou past. Geniet van de natuur en bezoek ook nog even de leuke steden zoals Eindhoven en Tilburg.
Locatie en omgeving
Summio Parc Duc De Brabant ligt in Diessen, Noord-Brabant, midden in een bosrijke omgeving. Het park is omgeven door natuur en biedt talloze mogelijkheden voor outdooractiviteiten, zoals wandelen, fietsen en paardrijden. In de omgeving zijn verschillende attracties te vinden, zoals de Efteling, Safaripark Beekse Bergen en de Loonse en Drunense Duinen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Tilburg, op ongeveer 20 kilometer afstand. Vanaf het station kun je een bus nemen naar Diessen of een taxi nemen naar Summio Parc Duc De Brabant.
Services & faciliteiten
Summio Parc Duc De Brabant biedt een scala aan faciliteiten en services om het verblijf van de vakantiegangers zo aangenaam mogelijk te maken. Voor waterpret is er een buitenzwembad met een apart kinderbad. Daarnaast is er een speeltuin, een springkussen, een midgetgolfbaan, een multifunctioneel sportveld, een poolbiljart en een maxi-damspel. In het hoogseizoen is er een animatieprogramma voor kinderen. Het park beschikt ook over een receptie, een restaurant en gratis wifi. Er zijn barbecuefaciliteiten beschikbaar op de veranda van de huisjes.
Accommodaties
Summio Parc Duc De Brabant biedt verschillende soorten accommodaties aan, waaronder knusse huisjes en moderne bungalows. De accommodaties variëren in grootte en luxe en zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Sommige accommodaties zijn huisdiervriendelijk en beschikken over een jacuzzi en sauna.
Het meenemen van huisdieren is op aanvraag en dien je aan te geven bij je reservering, het meenemen van een huisdier is altijd tegen betaling. Het is mogelijk om een voorkeur te hebben voor een bepaalde accommodatie, maar dit is niet gegarandeerd. De toeristenbelasting en eventuele andere toeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
De vakantie hier zit vol mooie herinneringen. De omgeving is adembenemend, lekker rustiek, perfect voor fijne wandelingen. Het park straalt een gezellige sfeer uit, en het voelt echt alsof je ontsnapt aan de drukte. De wellness is heerlijk, je voelt je snel ontspannen en stralend in zo’n rustige setting. Iedereen is erg vriendelijk, dat maakt het extra welkom. Het vakantiegevoel wordt compleet als je even geniet van de zon en de natuur. Sommige dingen zorgen voor een glimlach, zoals de sfeer en de gezellige ontmoetingen. Het is precies dat soort plekken waar je weer helemaal je energie opdoet en je vakantiekriebel weer terugkomt. Een plek om nog eens na te verlangen, zeker voor wie houdt van comfort en mooie momenten.
BBQ toegestaan
Tennis
Adresgegevens | Westelbeersedijk 6, 5087 TK |
Summio Parc Duc De Brabant
Schrijf een review42 reviews
We hadden een luxe huisjes met jacuzzi . De eerste avond in de jacuzzi werden mijn zilveren sieraden zwart en mijn man zijn zwarte boxershort oranje. Wij begrepen hier niets van , want wij huren altijd een huisje met jacuzzi. En hebben hier echt, waar dan ook , nooit last van gehad. Tot we op onze vertrekdag een meneer naar de jacuzzi zagen lopen met een fles chemicaliën . Hij gooide hiervan wat in het water , zette de bubbels aan en vertrok weer. Vol verbazing zagen wij dit gebeuren. Dit betekende dus dat er pure chloor in het water zat en het water ook niet ververst werd voor de volgende gasten . Gatverdamme hoe onhygiënisch kan je zijn. En summio heeft de naam een luxe park te zijn. Wij hebben waarschijnlijk in het badwater van andere mensen gezeten. En de volgende gasten in ons badwater. Dit kan echt niet.