3,9 miljoen reviews

• 10

Brabantse gastvrijheid
Door Karin op 10-08-2021
Gereisd met partner

Het doel was een dagje toeren met de motor door Noord Brabant. Om te overnachten kozen we voor dit hotel. Gezellig midden in het centrum. Voldoende horeca gelegenheden, maar het eten in de herberg was 2 avonden heerlijk!De kamer is klein, maar de bedden zijn prima. Fijne douche. En iedere dag schone handdoeken en een opgemaakt bed. Kamer is verder ook zeer schoonHet ontbijt is goed verzorgd. Personeel is vriendelijk en betrokken. Kortom: het ontbrak ons aan niets. Na 3 dagen gingen we terug met het gevoel alsof we een week vakantie hebben gehad.Een aanrader!

Top. Een echte aanrader!
Door Wilma op 22-06-2018
Gereisd met partner

Super fietsweekend gehad in de mooie omgeving van Hilvarenbeek. Gastvrij ontvangen door het vriendelijke team van Sint Petrus. Heerlijk gegeten op het terras en een fijne overnachting in een knusse en goed verzorgde kamer. Voor herhaling vatbaar.

Heel erg goed
Door Ben op 04-10-2015
Gereisd met partner

We hebben een overnachting in de herberg gedaan, omdat we in de buurt twee dagen wilden gaan fietsen. De kamer is niet groot maar zeker goed genoeg, de badkamer idem. Goede bedden, alles schoon. Ondanks dat de herberg midden in het dorp ligt, hebben we totaal geen geluidsoverlast gehad en heerlijk geslapen. Ook dineerden we er en dat was voortreffelijk. We zijn heel gastvrij ontvangen en voelden ons er direct thuis. Kortom een aanrader.

Herberg Sint Petrus

Mooi en zeker ook leuk hotel
Door Robert op 31-07-2012
Gereisd met partner

Vriendelijk en netjes ingericht hotel. De kerk in de buurt maakt het wel erg bont met het vragen van aandacht. Het hotel ligt midden in het dorp Hilvarenbeek, bijna aan het dorpsplein. Personeel is uiterst vriendelijk. Beneden kun je heerlijk eten, zowel diner als ontbijt. De kamers zijn voor de twee of drie sterren op de grens qua grootte, maar de luxe is zoals je mag verwachten. Wel perfect schoon hoor.

mooi en rustig hotel
Door met ons twee op 30-10-2011
Gereisd met partner

Wij hebben er twee fantastise dagen gehad. Mooie nette kamer met goed bed, niet groot maar alles wat je nodig hebt, mooie verzorgde badkamer met douche, wastafel en wc.
We hebben er heerlijk gedineerd en een goed ontbijt gehad.
De keuken is eerste klas ,pluim voor de kok. Het personeels is heel vriendelijk en attent.Wij gaan zeker nog eens terug.

heel goed hotel en resteaurant
Door carla op 29-10-2011
Gereisd met partner

Herberg ST. PETRUS is heel verzorgd en goed,we hebben er 2 leuke dagen gehad. alles was in orde ,de kamers zijn niet groot maar keurig, pas gerenoveerd.Het resteaurant is gezellig en de keuken is prima we hebben er
fantasties dineerd,pluim voor de keuken en bedienend personeel.We gaan zeker nog eens terug.Het ligt in het centrum en toch rustig.

Herberg Sint Petrus

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.