Het Wapen van Willemstad

Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor Het Wapen van Willemstad voor je op een rij gezet:
De Kruishoeve
TV
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Benedenkade 12, 4797 AV |
Het Wapen van Willemstad
Mooie locatie en erg vriendelijk personeel. Kamer is klein, met een mooie grote badkamer.
Badkamer was niet helemaal goed schoon en de houder van de toiletborstel zat helemaal vol met water.
De 2e nacht was er beneden een feestje in het zaaltje, dit duurde tot half 2 ‘s nachts. Het leek wel of de boxen in onze kamer stonden.
Ontbijt was erg netjes en lekker en het personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam.
Schitterende inrichting, mooi terras met uitzicht op haven, prima eten. Vakkundige bediening. Nette hotelkamers tegen een redelijke prijs.

Het Wapen van Willemstad
Prima ligging aan de (jacht)haven, in het hoogseizoen zal het terras zeker de moeite waard zijn. Nu was het daarvoor nèt even te koud. Desalniettemin is het in het restaurant goed toeven. Voor een absoluut goede prijs/kwaliteit verhouding kun je hier een goede maaltijd krijgen. We komen hier zeker terug, meer in de richting van het hoogseizoen...
"Wapen van Willemstad " in Willemstad
Prachtige ligging aan het water.Kamers okee!Maar aan vernieuwing toe.
Het personeel is helemaal niet vriendelijk,moet dringend aan gewerkt worden.Het ontbijt was in orde .