TopParken - Park Westerkogge

Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste aanbieders voor TopParken - Park Westerkogge voor je op een rij gezet:
Over TopParken - Park Westerkogge
Park Westerkogge is een vakantiepark gelegen nabij het IJsselmeer en Markermeer. Bij Park Westerkogge heeft u een ruime keuze aan vakantiewoningen. Kies bijvoorbeeld voor een comfortabel chalet, of een luxe vakantievilla. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en zijn uitgerust met een ingerichte keuken, comfortabele zithoek en badkamer met toilet, wastafel en douche. Op dit waterrijke vakantiepark is het verwarmde buitenzwembad populair en kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin, op het sportveld en op het luchtkussen. Park Westerkogge is een ideale uitvalsbasis voor een vaar-, vis- of watersportvakantie, of bezoek vele gezellige dorpen en steden in de omgeving.
Vakantiegangers zijn dol op het keurig onderhouden park met zijn schone huisjes, gelegen naast de charmante stad Hoorn. Het kleine zwembad en de huisjes aan het water zorgen voor een serene sfeer. Bij aankomst valt de netheid en de opgemaakte bedden meteen op, een detail dat zeer gewaardeerd wordt. De ontvangst is beleefd en informatief, met genoeg inspiratie voor activiteiten in de omgeving. Ondanks de drempels die de snelheid verminderen, keert men graag terug, mede dankzij het vriendelijke personeel en de fijne visplekjes in de buurt. Het gebrek aan een restaurant op het park lijkt een klein gemis in vergelijking met de vele voordelen.
EuroParcs de Woudhoeve
Verwarmd zwembad
Buitenzwembad
Strand
Zandstrand
Door weg gescheiden van strand
Overige informatie
Betaling
Mastercard
Adresgegevens | Lijsbeth Tijsweg 7, 1647 LE |
Schrijf een review103 reviews
Park met klein zwembad gelegen naast Hoorn. Huisjes (niet allemaal gelijk) aan water gelegen. Wel vreemd dat je voor een (duur) Wellness huisje nog extra moet betalen voor de Sauna en de Airconditioning
Keurig park. Fijn huis gehad. Bij aankomst was alles verrassend schoon. Ook goede bedden. Zeker een aanrader.

TopParken - Park Westerkogge
Op de dag van aankomst werden we netjes en beleefd ontvangen.
We kregen uitleg hoe we bij onze bungalow kwamen en wat er te doen was op het park.
Er waren genoeg folders om inspiratie op te doen wat je kon doen in de omgeving.
Het park zag er netjes en opgeruimd uit.
Erg veel drempels om de snelheid te verminderen wat minder leuk is voor je rug.
DE bungalow zag er netjes en opgeruimd uit
Een groot voordeel is de opgemaakte bedden zodat je dat niet hoeft te doen bij aankomst
Er was ook een nadeel er was geen restaurant op het park.
We zijn voor de 3e keer hier omdat we van hieruit bij diverse visplekjes kunnen komen het park is prima en vriendelijk personeel.
Nadeel zijn de drempels maar daar is mee te leven.
Mooi en rustig park, bij ons in het huisje waren 2 dingen kapot binnen een halve dag kwamen ze het vervangen. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker voor herhaling om naar terug te gaan